Muriqi nuk do të bjerë, gati kontrata me ish-klubin
Muriqi vjen pas një sezoni të shkëlqyer në Spanjë me Mallorca, ku realizoi 22 gola në La Liga, duke qenë lider absolut i skuadrës në repartin ofensiv.
12:27 6 h më parë29.05.2026.
AutoriMund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.
Muriqi vjen pas një sezoni të shkëlqyer në Spanjë me Mallorca, ku realizoi 22 gola në La Liga, duke qenë lider absolut i skuadrës në repartin ofensiv.
AutoriSipas informacioneve paraprake, flakët kanë përfshirë tarracën e një dyqani, ndërsa tymi është përhapur me shpejtësi dhe ka mbuluar një pjesë të konsiderueshme të rrugës.
18:21 15 min më parë29.05.2026.
Autori
Në mesazhin e tij, Stresi thekson se kandidimi nuk lidhet vetëm me politikën, por me përfaqësimin e të rinjve dhe përgjegjësinë ndaj tyre.
18:00 36 min më parë29.05.2026.
Autori
Një nga krimet më të rënda që tronditi opinionin publik në Greqi ka marrë fund në sallën e gjyqit. Gjykata e Athinës ka dënuar me burgim të përjetshëm 39-vjeçarin shqiptar Kastriot Cenko, i cili u shpall fajtor për vrasjen e bashkëshortes së tij, Alba Cenko.
16:51 1 h më parë29.05.2026.
Autori
Në prag të sezonit veror, qeveria shqiptare ka shpallur mbrojtjen nga zjarret si një nga prioritetet kryesore të muajve në vijim, duke paralajmëruar masa të ashpra ndaj çdo personi që shkakton zjarr me dashje apo nga pakujdesia.
16:33 2 h më parë29.05.2026.
Autori
Sipas një vendimi të marrë nga Kryeministri Rumen Radev, avionët ushtarakë amerikanë do të lejohen të qëndrojnë në vendin anëtar të NATO-s vetëm deri në fund të qershorit, pasi Shtetet e Bashkuara nuk arritën të miratojnë një sistem pa viza për vizitorët bullgarë.
17:42 54 min më parë29.05.2026.
AutoriPresidenti rumun Nicuşor Dan njoftoi mbylljen e konsullatës të premten pasdite dhe shpalli konsullin rus në qytetin portual të Detit të Zi person ‘non grata’, ndërsa Ministria e Jashtme e Rumanisë thirri gjithashtu ambasadorin rus në Bukuresht për incidentin.
17:25 1 h më parë29.05.2026.
Autori
Një incident i paprecedentë tronditi Rumaninë dhe ka rritur tensionet mes NATO-s dhe Rusisë, pasi një dron rus goditi një pallat banimi në qytetin Galați, pranë kufirit me Ukrainën, duke plagosur dy persona dhe duke shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.
17:08 1 h më parë29.05.2026.
Autori
Tensionet diplomatike mes Rumanisë dhe Rusisë janë rritur ndjeshëm këtë të premte, duke detyruar autoritetet rumune të ndërmarrin masa të menjëhershme kundër përfaqësisë diplomatike ruse në vend.
16:19 2 h më parë29.05.2026.
Autori
Shumë prej njerëzve që u paraqitën në urgjencë u plagosën aksidentalisht me thika, ndërsa disa të tjerë humbën “betejën” me delet, që tentuan të arratiseshin apo ti shpëtonin therjes.
22:38 19 h më parë28.05.2026.
Autori
Sipas modelit të ri, të huajt që transferojnë rezidencën fiskale në Turqi nuk do të paguajnë taksa për dividendët, fitimet financiare apo të ardhurat nga investimet e realizuara jashtë vendit. Për më tepër, këto të ardhura nuk do të deklarohen fare pranë autoriteteve turke.
14:57 1 ditë më parë28.05.2026.
Autori
Pas goditjes së organizatës kriminale shqiptare nga SPAK dhe Prokuroria e Barit, ku u zbulua dhe vrasja e parukerit italian, ka reaguar edhe nëna e të ndjerit Francesco Diviesti.
13:38 1 ditë më parë28.05.2026.
Autori
Megjithatë, këto lëvizje janë kundërshtuar nga komuniteti serb lokal dhe janë kritikuar edhe nga bashkësia ndërkombëtare
13:00 1 ditë më parë28.05.2026.
Autori
Revolucioni i madh te Milani vazhdon pas sezonit zhgënjyes që la ekipin jashtë Ligës së Kampionëve.
14:20 4 h më parë29.05.2026.
Autori
Arsenali ka treguar këtë sezon se di të sfidojë çdo parashikim, ndërsa PSG kërkon të konfirmojë dominimin europian me një tjetër natë historike.
12:41 5 h më parë29.05.2026.
Autori
Autori
Një kapitull i ri nis te Teuta, me klubin durrsak që i ka besuar pankinën një emri të njohur të futbollit shqiptar. Edlir Tetova është prezantuar zyrtarisht si trajneri i ri i skuadrës, duke rikthyer entuziazmin te tifozët dhe ambiciet për një sezon të suksesshëm.
11:31 7 h më parë29.05.2026.
Autori
Mjeku amerikan Michael Yafi analizoi situatën shëndetësore të Mona Lisa-s bazuar në tipare si lëkura e zbehtë dhe nuancat e verdha në portret mund të jenë tregues të një çrregullimi hormonal.
13:47 2 ditë më parë27.05.2026.
Autori
Një makinë industriale për gdhendje mermeri thuhet se kaloi 15 ditë rresht duke gdhendur një statujë monumentale në stilin klasik pothuajse pa asnjë kontakt njerëzor
21:54 3 ditë më parë25.05.2026.
Autori
Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.
13:41 4 ditë më parë25.05.2026.
Autori
U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.
11:22 6 ditë më parë23.05.2026.
Autori
Autoritetet austriake e arrestuan pak para koncertit të parë të planifikuar në stadiumin “Ernst Happel” në Vjenë, pas një informacioni të marrë nga CIA amerikane.
08:41 9 h më parë29.05.2026.
Autori
Mediat italiane shkruajnë se Elton John mund të jetë edhe dëshmitar në dasmë dhe të performojë gjatë festës.
08:06 1 ditë më parë28.05.2026.
Autori
Aktori francez Pierre Deny ka vdekur. Deny, i cili ishte 69 vjeç, vdiq të hënën, më 25 maj. Vajzat e tij konfirmuan lajmin për vdekjen e tij në një deklaratë, sipas medias franceze TF1.
22:07 1 ditë më parë27.05.2026.
Autori
Donald Trump Jr. dhe personaliteti i shquar i Palm Beach, Bettina Anderson, festuan martesën e tyre të shtunën me një festë dasme në një ishull tropikal, disa ditë pasi çifti zyrtarisht u martua në Florida, sipas të dhënave publike dhe deklaratave nga familja Trump.
10:37 5 ditë më parë24.05.2026.
AutoriMund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.