TË FUNDIT
Atletico e PSG në gjysmëfinale të Championsit, eliminohet Barcelona e Liverpool Hetim për zjarrin, Sula: Do të verifikohen sistemet e sigurisë dhe aktivitetet në kompleks Me plisin në kokë, Rama i jep shtetësinë shqiptare ish-kryebashkiakut të Nju Jorkut “U dogj si kasolle kashte”, Berisha: Pallati i djegur jashtë standardeve Energji falas për britanikët nëse lajnë rrobat në fundjavë Izraeli dhe Libani bien dakord për çarmatosjen e Hezbollahut
Atletico e PSG në gjysmëfinale të Championsit, eliminohet Barcelona e Liverpool Hetim për zjarrin, Sula: Do të verifikohen sistemet e sigurisë dhe aktivitetet në kompleks Me plisin në kokë, Rama i jep shtetësinë shqiptare ish-kryebashkiakut të Nju Jorkut “U dogj si kasolle kashte”, Berisha: Pallati i djegur jashtë standardeve Energji falas për britanikët nëse lajnë rrobat në fundjavë Izraeli dhe Libani bien dakord për çarmatosjen e Hezbollahut
14° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës Samiti i Diasporës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës Samiti i Diasporës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Prokuroria

Dyshohet se përvetësuan 22 mln lekë nga pensionet, nis hetimi ndaj 2 punonjësve të postës
Kronikë

Dyshohet se përvetësuan 22 mln lekë nga pensionet, nis hetimi ndaj 2 punonjësve të postës

Një rast i dyshuar abuzimi me fondet publike ka vënë në lëvizje Prokurorinë e Korçës, pas zbulimit të parregullsive serioze financiare në Degën Postare Bilisht.

10:18 77 ditë më parë27.01.2026.

Autori
Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano
Aktualitet

Përmbytjet, Prokuroria e Durrësit sekuestron dokumentet e hidrovorit në Porto Romano

Akuza për parregullsi gjatë tenderit 19 milionë euro, dyshohet se hidrovori nuk ka qenë funksional në momentin e reshjeve, duke ndikuar në përkeqësimin e situatës.

13:32 91 ditë më parë13.01.2026.

Autori
Situata dramatike dhe një viktimë nga përmbytjet, Prokuroria e Durrësit nis hetimin
Aktualitet

Situata dramatike dhe një viktimë nga përmbytjet, Prokuroria e Durrësit nis hetimin

Më tepër se 1,000 familje rezultojnë të prekura dhe 250 hektarë tokë gjenden nën pushtetin e ujit që ka pushtuar qytetin bregdetar.

17:43 96 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Çështja “Negreira”, Prokuroria zbulon faturat e dyshimta të Barcelonës
Futboll

Çështja “Negreira”, Prokuroria zbulon faturat e dyshimta të Barcelonës

Sipas dyshimeve, ish-zv.presidenti i Komitetit Teknik të Arbitrave në Spanjë, ka përfituar mbi 7 milionë euro nga klubi katalanas.

16:36 110 ditë më parë25.12.2025.

Autori
Të fundit
Atletico e PSG në gjysmëfinale të Championsit, eliminohet Barcelona e Liverpool
Futboll

Atletico Madrid dhe Paris Saint-Germain kanë siguruar kualifikimin në gjysmëfinalet e UEFA Champions League, duke eliminuar dy gjigantë të futbollit europian, Barcelonën dhe Liverpoolin.

23:05 1 h më parë14.04.2026.

Autori
Hetim për zjarrin, Sula: Do të verifikohen sistemet e sigurisë dhe aktivitetet në kompleks
Kronikë

Hetim për zjarrin, Sula: Do të verifikohen sistemet e sigurisë dhe aktivitetet në kompleks

Pas zjarrit që përfshiu një pallat në kompleksin “Arlis” në Tiranë, autoritetet kanë nisur një proces të verifikimi për të zbardhur shkaqet dhe për të kontrolluar respektimin e standardeve të sigurisë në objekt.

22:20 2 h më parë14.04.2026.

Autori
Me plisin në kokë, Rama i jep shtetësinë shqiptare ish-kryebashkiakut të Nju Jorkut
Aktualitet

Me plisin në kokë, Rama i jep shtetësinë shqiptare ish-kryebashkiakut të Nju Jorkut

Gjatë Samitit të Diasporës, kryeministri Edi Rama i dorëzoi pasaportën dhe kartën e identitetit shqiptare ish-kryebashkiakut të Nju Jorkut, Eric Adams.

21:58 2 h më parë14.04.2026.

Autori
“U dogj si kasolle kashte”, Berisha: Pallati i djegur jashtë standardeve
Politikë

Zjarri i fuqishëm që përfshiu një pallat pranë “Farmacisë 10” në Tiranë ka sjellë edhe reagimin e kreut të Partisë Demokratike, Sali Berisha, i cili ka akuzuar drejtpërdrejtë për mënyrën e ndërtimit të objektit dhe përgjegjësinë e institucioneve.

21:37 2 h më parë14.04.2026.

Autori
Energji falas për britanikët nëse lajnë rrobat në fundjavë
LIFESTYLE

Energji falas për britanikët nëse lajnë rrobat në fundjavë

Një nismë e re në Britaninë e Madhe synon të ndryshojë mënyrën si qytetarët përdorin energjinë elektrike, duke i nxitur ata të konsumojnë më shumë gjatë periudhave kur ka tepricë në rrjet.

21:15 3 h më parë14.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Trump propozon ish-komandantin e NATO-s si ambasador të SHBA-ve në Shqipëri
Aktualitet

Trump propozon ish-komandantin e NATO-s si ambasador të SHBA-ve në Shqipëri

Një emër i ri pritet të marrë drejtimin e ambasadës amerikane në Tiranë, pasi Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka propozuar Eric Wendt për këtë post diplomatik.

22:15 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Elbasani triumfon me 10 lojtarë, “shkatërron” Partizanin me tre gola në pjesën e dytë
Futboll

Elbasani triumfon me 10 lojtarë, “shkatërron” Partizanin me tre gola në pjesën e dytë

Një ndeshje që dukej se do të ishte e komplikuar për Elbasanin mori një kthesë të papritur, me vendasit që triumfuan bindshëm 3-0 ndaj Partizanit, edhe pse luajtën për një kohë të gjatë me një lojtar më pak.

22:27 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Izraeli dhe Libani mbajnë sot negociatat historike në Uashington
Lindja e Mesme

Izraeli dhe Libani mbajnë sot negociatat historike në Uashington

Autoritetet libaneze duan së pari të ndërmjetësojnë një armëpushim në luftën e vazhdueshme të Izraelit me Hezbollahun.

07:11 17 h më parë14.04.2026.

Autori
BE e paqartë për bllokadën e Trump, Kallas: Nuk paguajmë për një rrugë që ka qenë e hapur
Lindja e Mesme

BE e paqartë për bllokadën e Trump, Kallas: Nuk paguajmë për një rrugë që ka qenë e hapur

Kallas theksoi se BE-ja nuk mbështet asnjë pagesë apo bllokim në një rrugë që në të kaluarën ka qenë e hapur për këdo.

07:30 17 h më parë14.04.2026.

Autori
Skandali në Greqi, policia përdori “mercenarë” për të sulmuar emigrantët e paligjshëm
RAJON

Skandali në Greqi, policia përdori “mercenarë” për të sulmuar emigrantët e paligjshëm

Sipas tyre, emigrantët e rekrutuar janë përdorur për të kryer kthime të detyruara përtej kufirit pa procedura ligjore, të cilat konsiderohen të paligjshme sipas të drejtës ndërkombëtare.

07:43 16 h më parë14.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Pas zjarrit që përfshiu një pallat në kompleksin “Arlis” në Tiranë, autoritetet kanë nisur një proces të verifikimi për të zbardhur shkaqet dhe për të kontrolluar respektimin e standardeve të sigurisë në objekt.

22:20 2 h më parë14.04.2026.

Autori
Aktualitet

Gjatë Samitit të Diasporës, kryeministri Edi Rama i dorëzoi pasaportën dhe kartën e identitetit shqiptare ish-kryebashkiakut të Nju Jorkut, Eric Adams.

21:58 2 h më parë14.04.2026.

Autori
Politikë

Zjarri i fuqishëm që përfshiu një pallat pranë “Farmacisë 10” në Tiranë ka sjellë edhe reagimin e kreut të Partisë Demokratike, Sali Berisha, i cili ka akuzuar drejtpërdrejtë për mënyrën e ndërtimit të objektit dhe përgjegjësinë e institucioneve.

21:37 2 h më parë14.04.2026.

Autori
Bilanci i zjarrit në Tiranë, 11 të lënduar, një grua me djegie
Kronikë

Bilanci i zjarrit në Tiranë, 11 të lënduar, një grua me djegie

Pas zjarrit të fuqishëm që përfshiu një pallat pranë QSUT-së në Tiranë, autoritetet shëndetësore kanë bërë publike të dhënat e para mbi të lënduarit, duke konfirmuar se disa persona kanë pësuar probleme nga flakët dhe tymi.

20:35 3 h më parë14.04.2026.

Autori
BOTË
Izraeli dhe Libani bien dakord për çarmatosjen e Hezbollahut
Lindja e Mesme

Izraeli dhe Libani bien dakord për çarmatosjen e Hezbollahut

Bisedimet mes Izraelit dhe Libanit në Uashington kanë sjellë një dakordësi të rëndësishme mbi të ardhmen e sigurisë në rajon, duke përfshirë çarmatosjen e plotë të Hezbollah dhe kufizimin e ndikimit të Iranit në Liban.

21:00 3 h më parë14.04.2026.

Autori
Rihapet ura e frikshme e Teksasit
Amerika

Rihapet ura e frikshme e Teksasit

Një nga urat më të frikshme për drejtuesit e makinave në Shtetet e Bashkuara është rihapur për qarkullim pas disa muajsh punimesh intensive, duke rikthyer në funksion një aks të rëndësishëm lidhës në Teksas.

19:42 4 h më parë14.04.2026.

Autori
Dielli po shkatërron një asteroid gjigant, pritet shi meteorësh drejt Tokës
Nëpër botë

Dielli po shkatërron një asteroid gjigant, pritet shi meteorësh drejt Tokës

Një fenomen i rrallë astronomik po ndodh në hapësirë, ku një asteroid i madh po shpërbëhet gradualisht nga nxehtësia ekstreme e Diellit, ndërsa Toka po kalon drejtpërdrejt përmes mbetjeve të tij, duke krijuar një shi të ri meteorësh të dukshëm nga planeti ynë.

19:20 5 h më parë14.04.2026.

Autori
Xi Jinping përmend “Ligjin e Xhunglës” teksa takohet me princin e kurorës së Abu Dhabit
Lindja e Mesme

Xi Jinping përmend “Ligjin e Xhunglës” teksa takohet me princin e kurorës së Abu Dhabit

Presidenti i Kinës, Xi Jinping, ka bërë thirrje për shmangien e përshkallëzimit të konflikteve globale, duke paralajmëruar kundër rikthimit në atë që e cilësoi si “ligji i xhunglës”.

18:59 5 h më parë14.04.2026.

Autori
RAJON
“T’i dalim zot gjuhës”, Ali Ahmeti nga Samiti i Diasporës: Pa shqiptarët, Maqedonia e Veriut nuk ka të ardhme
RAJON

“T’i dalim zot gjuhës”, Ali Ahmeti nga Samiti i Diasporës: Pa shqiptarët, Maqedonia e Veriut nuk ka të ardhme

Ali Ahmeti në panelin e Samitit të Diasporës në Tiranë komentoi protestat e studentëve shqiptarë ku kërkojnë zhvillimin e provimeve në gjuhën shqipe, duke thënë se çështja është serioze. “Sa i takon gjuhës shqipe në Maqedoni, është një rrezik i vërtetë që duhet t’i dalin zot të gjithë", deklaroi ai.

15:45 8 h më parë14.04.2026.

Autori
“E di kush është kumbari i miqësisë Serbi-Hungari”, thumba mes Peter Magyar dhe Vuçiç për ndikimin rus
RAJON

“E di kush është kumbari i miqësisë Serbi-Hungari”, thumba mes Peter Magyar dhe Vuçiç për ndikimin rus

Në fjalimin e parë ku trajtoi marrëdhëniet e fqinjësisë, Magyar hodhi aludime për miqësinë e Orban me liderët e Serbisë dhe Sllovakisë, Aleksandër Vuçiç dhe Robert Fico, duke aluduar se kumbari “i vëllazërisë” është Vladimir Putin.

15:30 9 h më parë14.04.2026.

Autori
Hungaria ndryshon kurs, Magyar paralajmëron ekstradimin e Gruevskit
RAJON

Hungaria ndryshon kurs, Magyar paralajmëron ekstradimin e Gruevskit

Péter Magyar në një konferencë të gjatë për shtyp pas fitores së tij tha se Hungaria nuk duhet të jetë një strehë për njerëzit e akuzuar ose të dënuar për krime. Ai foli konkretisht dhe për Nikola Gruevskin, duke paralajmëruar ekstradimin e tj në Maqedoninë e Veriut.

14:06 10 h më parë14.04.2026.

Autori
Sulm me armë në një shkollë në Turqi, 16 të plagosur, vetëvritet agresori
RAJON

Sulm me armë në një shkollë në Turqi, 16 të plagosur, vetëvritet agresori

Një dëshmitar deklaroi se sulmuesi, i përshkruar si 18-19 vjeç, fillimisht hapi zjarr me një armë me tytë të gjatë në oborrin e shkollës përpara se të hynte në shkollë dhe të vazhdonte të qëllonte.

11:25 13 h më parë14.04.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Atletico Madrid dhe Paris Saint-Germain kanë siguruar kualifikimin në gjysmëfinalet e UEFA Champions League, duke eliminuar dy gjigantë të futbollit europian, Barcelonën dhe Liverpoolin.

23:05 1 h më parë14.04.2026.

Autori
Futboll

Një ndeshje që dukej se do të ishte e komplikuar për Elbasanin mori një kthesë të papritur, me vendasit që triumfuan bindshëm 3-0 ndaj Partizanit, edhe pse luajtën për një kohë të gjatë me një lojtar më pak.

22:27 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
“Penalltitë në Kavajë i gjuan kali”, gjendja katastrofike e stadiumit “Besa”
Futboll

“Penalltitë në Kavajë i gjuan kali”, gjendja katastrofike e stadiumit “Besa”

Deputeti Taulant Balla tregoi gjendjen e rrënuar të impiantit, më 9 maj 2025 FSHF prezantoi projektin fitues për ndërtimin e impiantit modern të kategorisë 4 të UEFA-s.

18:41 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Dy të kuq, dy gola dhe asnjë fitues mes Bylisit dhe Dinamos
Futboll

Dy të kuq, dy gola dhe asnjë fitues mes Bylisit dhe Dinamos

Bylisi dhe Dinamo kanë ndarë pikët në një barazim 1-1 këtë të hënë. Bylisi e nisi më mirë takimin dhe kaloi në avantazh në minutën e 9-të, kur Kamara shfrytëzoi një rivënie anësore të Përndrecës dhe dërgoi topin në rrjetë.

18:01 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
KULTURË
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 3 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 9 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 16 ditë më parë29.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!
SHOWBIZ

Një muaj pas arrestimit, Britney Spears shtrohet vullnetarisht në një qendër rehabilitimi: Kam prekur fundin!

Këngëtarja 44-vjeçare kishte përfunduar në pranga afro një muaj më parë, me akuzën e drejtimit të automjetit në gjendje të dehur.

20:44 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos
SHOWBIZ

Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos

Sanchez më pas sqaroi se nuk është shtatzënë me fëmijën e pronarit të Amazon.

10:18 1 ditë më parë13.04.2026.

Autori
“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe
SHOWBIZ

“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe

Sipas raportimeve, Affleck e ka transferuar pjesën e tij tek ish-bashkëshortja pa asnjë pagesë, si një lloj “dhurate lamtumire”.

21:24 3 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana
SHOWBIZ

Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana

"Stefano Gabbana ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Dolce & Gabbana, i cili u mor përsipër nga Alfonso Dolce (vëllai i Domenico-s dhe CEO aktual, red.)", dhe po vlerëson të ardhmen e aksioneve të tij prej 40%, duke sjellë një fazë vendimtare për shtëpinë e modës.

17:41 4 ditë më parë10.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes