TË FUNDIT
Festa e Pashkëve, rikthehet fluksi në pikat kufitare, në Maqedoni shkohet për naftë Tjetër tërmet në Greqi, lëkundjet ndihen të forta Kushtetuesja rrëzon Ilir Metën, lë në fuqi arrestin me burg: Masa e ligjshme dhe proporcionale Aksident tragjik në Itali, humb jetën shqiptarja, motra e saj dhe bashkëshorti në gjendje kritike Kërkuan gjykim të shkurtuar, GJKKO pranon kërkesën e Evis Berberit dhe 20 të pandehurve Papa për marrëveshjen SHBA-Iran: Mirëpres me kënaqësi njoftimin e armëpushimit
Festa e Pashkëve, rikthehet fluksi në pikat kufitare, në Maqedoni shkohet për naftë Tjetër tërmet në Greqi, lëkundjet ndihen të forta Kushtetuesja rrëzon Ilir Metën, lë në fuqi arrestin me burg: Masa e ligjshme dhe proporcionale Aksident tragjik në Itali, humb jetën shqiptarja, motra e saj dhe bashkëshorti në gjendje kritike Kërkuan gjykim të shkurtuar, GJKKO pranon kërkesën e Evis Berberit dhe 20 të pandehurve Papa për marrëveshjen SHBA-Iran: Mirëpres me kënaqësi njoftimin e armëpushimit
17° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Meryl Streep

Meryl Streep dhe Anna Wintour së bashku në kopertinën e Vogue
LIFESTYLE

Meryl Streep dhe Anna Wintour së bashku në kopertinën e Vogue

Të shikosh kopertinën e re të Vogue duket sikur e sheh të dyfishtë: Meryl Streep dhe Anna Wintour janë ulur pranë njëra-tjetrës, të portretizuara nga Annie Leibovitz me dy veshje të ndryshme Prada.

13:12 3 h më parë08.04.2026.

Autori
Të fundit
Festa e Pashkëve, rikthehet fluksi në pikat kufitare, në Maqedoni shkohet për naftë
Aktualitet

Festa e Pashkëve, rikthehet fluksi në pikat kufitare, në Maqedoni shkohet për naftë

Radhë qytetarësh për të hyrë dhe dalë në pikat kufitare me Shqipërinë për shkak të Pashkëve. Në RMV, shqiptarët shkojnë kryesisht erdhe për t’u furnizuar me naftë.

17:03 8 min më parë08.04.2026.

Autori
Tjetër tërmet në Greqi, lëkundjet ndihen të forta
RAJON

Një tërmet me magnitudë 4.8 Rihter është regjistruar pasditen e së mërkuarë në Lakonia të Greqisë.

16:51 20 min më parë08.04.2026.

Autori
Kushtetuesja rrëzon Ilir Metën, lë në fuqi arrestin me burg: Masa e ligjshme dhe proporcionale
Kronikë

Kushtetuesja rrëzon Ilir Metën, lë në fuqi arrestin me burg: Masa e ligjshme dhe proporcionale

Në vendimin e saj, Gjykata thekson se masa ndaj Metës është vendosur në përputhje me Kushtetutën dhe standardet ligjore. “Masa e sigurimit personal ndaj kërkuesit është e vendosur për një qëllim të ligjshëm, garantimin e mbarëvajtjes së procesit penal në ngarkim të tij.”

16:37 34 min më parë08.04.2026.

Autori
Aksident tragjik në Itali, humb jetën shqiptarja, motra e saj dhe bashkëshorti në gjendje kritike
Kronikë

Aksident tragjik në Itali, humb jetën shqiptarja, motra e saj dhe bashkëshorti në gjendje kritike

Ajo po udhëtonte me një automjet tip ‘Ford station wagon’, së bashku me partnerin e saj 49-vjeçar, djalin 10-vjeçar të këtij të fundit dhe motrën e saj 47-vjeçare. Familja ishte duke u kthyer nga pushimet e Pashkëve në Siçili.

16:24 47 min më parë08.04.2026.

Autori
Kërkuan gjykim të shkurtuar, GJKKO pranon kërkesën e Evis Berberit dhe 20 të pandehurve
Kronikë

Kërkuan gjykim të shkurtuar, GJKKO pranon kërkesën e Evis Berberit dhe 20 të pandehurve

Kërkesa u paraqit gjatë seancës së parë në themel dhe u miratua nga trupi gjykues, pavarësisht kundërshtimit të SPAK për disa prej të akuzuarve.

16:11 1 h më parë08.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
"Rama mashtroi për bonuset", Berisha: Rritja e çmimeve po godet pensionistët
Politikë

"Rama mashtroi për bonuset", Berisha: Rritja e çmimeve po godet pensionistët

Kreu i Partisë Demokratike Sali Berisha akuzoi kryeministrin Edi Rama se po mashtron me pensionistët për bonuset. Sipas tij kjo është shtresa që goditet më rëndë nga rritja e çmimeve.

12:56 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
"Negociatat nuk janë shëtitje në lëndinë", Rama: Nuk janë bllokuar, në prill diskutime intensive
Politikë

"Negociatat nuk janë shëtitje në lëndinë", Rama: Nuk janë bllokuar, në prill diskutime intensive

Kryeministri Edi Rama ka hedhur sërish poshtë zërat për bllokim të negociatave me Bashkimin Europian. Gjatë prezantimit të portalit për punësimin në sektorin publik, Rama tha se jemi në proces testimi të vazhdueshëm dhe se negociatat nuk janë shëtitje në lëndinë.

13:05 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
"Ia kam borxh të vërtetën popullit francez", nis gjyqi në apel i Sarkozy
Nëpër botë

"Ia kam borxh të vërtetën popullit francez", nis gjyqi në apel i Sarkozy

Një gjykatë e shkallës së parë në shtator e shpalli politikanin e krahut të djathtë, i cili ishte president nga viti 2007 deri në vitin 2012, fajtor për përpjekjen për të siguruar fonde nga Libia e Muammar Gaddafit për fushatën që e çoi në zgjedhjen e tij dhe e dënoi me pesë vjet burg.

13:18 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
Çmimi i lart i karburanteve në vend, shqiptarët shpenzojnë 1 milion euro në ditë në shtetet fqinje
Ekonomi

Çmimi i lart i karburanteve në vend, shqiptarët shpenzojnë 1 milion euro në ditë në shtetet fqinje

Shoqata e Shoqërive të Hidrokarbureve vlerëson se klientët shqiptarë në zonat kufitare furnizohen çdo ditë me 300 deri në 500 ton naftë në vendet fqinje.

13:30 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
Dy agresorë të vrarë dhe njëri i kapur pas të shtënave në konsullatën izraelite në Stamboll
Europa

Dy agresorë të vrarë dhe njëri i kapur pas të shtënave në konsullatën izraelite në Stamboll

Autoritetet turke e cilësuan ngjarjen si sulm terrorist, dy policë mbetën të plagosur. Izraeli konfirmoi: Në godinë nuk kishte personel.

13:44 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Shohin natën dhe identifikojnë kriminelët, Policia e Shtetit merr dronët amerikanë
Aktualitet

Shohin natën dhe identifikojnë kriminelët, Policia e Shtetit merr dronët amerikanë

Policia e Shtetit është pajisur me disa dronë të sofistikuar të cilët u bënë të mundur nga ambasada amerikane në Tiranë.

17:49 37 min më parë08.04.2026.

Autori
SPAK mësyn në burgun e Durrësit, kontrollohen qelitë 'VIP' për telefona
Kronikë

SPAK mësyn në burgun e Durrësit, kontrollohen qelitë 'VIP' për telefona

Gjatë operacionit të zhvilluar më 7 prill me urdhër të SPAK janë ushtruar kontrolle në disa ambiente të burgut, përfshirë edhe qelitë e të paraburgosurve të profilit të lartë, si ish-ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj dhe ish-drejtuesi i Prokurorisë së Vlorës, Aurel Zarka.

17:18 6 min më parë08.04.2026.

Autori
Aktualitet

Radhë qytetarësh për të hyrë dhe dalë në pikat kufitare me Shqipërinë për shkak të Pashkëve. Në RMV, shqiptarët shkojnë kryesisht erdhe për t’u furnizuar me naftë.

17:03 8 min më parë08.04.2026.

Autori
Kronikë

Në vendimin e saj, Gjykata thekson se masa ndaj Metës është vendosur në përputhje me Kushtetutën dhe standardet ligjore. “Masa e sigurimit personal ndaj kërkuesit është e vendosur për një qëllim të ligjshëm, garantimin e mbarëvajtjes së procesit penal në ngarkim të tij.”

16:37 34 min më parë08.04.2026.

Autori
BOTË
"Irani duhet të dorëzojë çdo material bërthamor", Hegseth: Ne jemi këtu, gati për të sulmuar!
Amerika

"Irani duhet të dorëzojë çdo material bërthamor", Hegseth: Ne jemi këtu, gati për të sulmuar!

“Ne do të rrimë aty pranë. Nuk do të shkojmë askund”, tha Hegseth gjatë një konference për shtyp në Pentagon një ditë pasi Presidenti Donald Trump njoftoi një pauzë dyjavore në luftime mes negociatave të paqes.

18:04 52 min më parë08.04.2026.

Autori
Papa për marrëveshjen SHBA-Iran: Mirëpres me kënaqësi njoftimin e armëpushimit
Nëpër botë

Papa për marrëveshjen SHBA-Iran: Mirëpres me kënaqësi njoftimin e armëpushimit

Gjithashtu, Papa i ftoi të gjithë të bashkohen me të në vigjiljen e lutjes për paqen, që do të mbahet në Bazilikën e Shën Pjetrit të shtunën më 11 prill.

16:01 1 h më parë08.04.2026.

Autori
“Murmurima e fantazmës”, arma sekrete e CIA-s që shpëtoi ushtarin amerikan mes maleve në Iran
Lindja e Mesme

“Murmurima e fantazmës”, arma sekrete e CIA-s që shpëtoi ushtarin amerikan mes maleve në Iran

Një teknologji e avancuar dhe tepër sekrete e përdorur nga CIA, e quajtur “Murmurima e fantazmës”, ka ndihmuar në gjetjen e një piloti amerikan të rrëzuar në jug të Iranit, duke zbuluar vendndodhjen e tij përmes rrahjeve të zemrës.

15:47 1 h më parë08.04.2026.

Autori
Ryanair tërhiqet nga Arkipelagu i Azoreve: 400 mijë pasagjerë preken nga anulimet e fluturimeve
Europa

Ryanair tërhiqet nga Arkipelagu i Azoreve: 400 mijë pasagjerë preken nga anulimet e fluturimeve

Sipas kompanisë low cost, ndërprerja e fluturimeve lidhet me rritjen e kostove operacionale, prej rritjes së tarifave aeroportuale pas pandemisë.

15:31 1 h më parë08.04.2026.

Autori
RAJON
Gjuha shqipe mungon edhe në Kuvendin e RMV, ndërpritet seanca pas tensioneve
RAJON

Gjuha shqipe mungon edhe në Kuvendin e RMV, ndërpritet seanca pas tensioneve

Për shkak të situatës së tensionuar, nënkryetarja e komisionit, Vesna Gjorgjieva, vendosi të ndërpresë përkohësisht seancën.

17:32 20 min më parë08.04.2026.

Autori
RAJON

Një tërmet me magnitudë 4.8 Rihter është regjistruar pasditen e së mërkuarë në Lakonia të Greqisë.

16:51 20 min më parë08.04.2026.

Autori
Greqia ndalon me ligj rrjetet sociale për fëmijët nën 15 vjeç
RAJON

Greqia ndalon me ligj rrjetet sociale për fëmijët nën 15 vjeç

Greqia ka vendosur të ndalojë rrjetet sociale për fëmijët nën moshën 15 vjeç, duke nisur nga 1 janari 2027. Ka qenë vetë kryeministri Mitsotakis që ka bërë të ditur vendimin, duke dashur të bëhet shtet shembull edhe për BE-në.

11:31 5 h më parë08.04.2026.

Autori
Djali i Trump vizitë në Bosnje, flet për BE, Inteligjencën Artificiale dhe kriptovalutat
RAJON

Djali i Trump vizitë në Bosnje, flet për BE, Inteligjencën Artificiale dhe kriptovalutat

Ambasada e SHBA-së në Bosnje e Hercegovinë sqaroi se ai nuk ishte në një mision zyrtar.

21:10 20 h më parë07.04.2026.

Autori
SPORT
Botërori 2027 për vajza, trajneri Grima: Uellsi, kundërshtar i vështirë
Kombëtarja

Botërori 2027 për vajza, trajneri Grima: Uellsi, kundërshtar i vështirë

Vajzat kuqezi përballë një prej kundërshtareve më të forta të grupit, ndeshja e parë do të luhet në Wrexham më 14 prill në ora 20:15.

14:41 2 h më parë08.04.2026.

Autori
“Na ktheni fanellat, s’mund të luajmë pa to”, hajdutët vjedhin rrobat e ekipit të volejbollit të vajzave
Shumësportësh

“Na ktheni fanellat, s’mund të luajmë pa to”, hajdutët vjedhin rrobat e ekipit të volejbollit të vajzave

Një ngjarje e pazakontë ka prekur skuadrën e vajzave deri në 16 vjeç të klubit Uyba Volley gjatë qëndrimit të tyre në Rome, ku kishin udhëtuar për të marrë pjesë në turneun prestigjioz XV Randazzo International Tournament 2026.

13:45 3 h më parë08.04.2026.

Autori
Shuhet ëndrra e Italisë për trajnerin e ri, Ancelotti rinovon me Brazilin deri në vitin 2030
Futboll

Shuhet ëndrra e Italisë për trajnerin e ri, Ancelotti rinovon me Brazilin deri në vitin 2030

Konfederata Braziliane e Futbollit thuhet se i ka dërguar Ancelottit një draft të kontratës së re në fillim të kësaj jave dhe e konsideron firmën vetëm një formalitet.

12:35 4 h më parë08.04.2026.

Autori
Futbolli në zi, ndërron jetë Mircea Lucescu
Futboll

Futbolli në zi, ndërron jetë Mircea Lucescu

Shumë do ta kujtojnë jo vetëm për trofetë e fituar, por edhe për aftësinë e tij për të formuar talent dhe për të lënë gjurmë të pashlyeshme në futbollin botëror.

22:05 19 h më parë07.04.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 2 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 9 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 18 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 24 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Britania i heq 15 mln dollarë nga duart, Kanye West i ndalohet hyrja nga Londra
SHOWBIZ

Britania i heq 15 mln dollarë nga duart, Kanye West i ndalohet hyrja nga Londra

Britania e Madhe i ka ndaluar hyrjen në vend artistit amerikan Kanye West, duke i ndalur kështu edhe pjesëmarrjen si artisti kryesor në Wireless Festival, ku do të fitonte 15 milionë dollarë duke performuar në tre netë.

22:47 18 h më parë07.04.2026.

Autori
Zjarr dhe tym me Ferrari, Lewis Hamilton dhe Kim Kardashian ndezin Tokion
SHOWBIZ

Zjarr dhe tym me Ferrari, Lewis Hamilton dhe Kim Kardashian ndezin Tokion

Piloti i “kokëkuqes” dhe ylli i showbiz-it dhurojnë një spektakël në rrugët e kryeqytetit japonez.

14:16 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
Plagoset me armë reperi i famshëm amerikan, Offset përfundon në spital
SHOWBIZ

Plagoset me armë reperi i famshëm amerikan, Offset përfundon në spital

Reperi Offset është në gjendje të qëndrueshme pasi u qëllua në Florida të hënën, teksa policia thotë se dy persona janë ndaluar.

09:59 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
James Bond i ri do të jetë femër? Zbulohet aktorja që mund të luajë agjentin 007
SHOWBIZ

James Bond i ri do të jetë femër? Zbulohet aktorja që mund të luajë agjentin 007

Regjisori, i cili punoi me Sweeney-n në filmin "The Housemaid", komentoi se aktorja do të ishte ideale për të marrë rolin e agjentit 007 në filmin e ardhshëm, jo si një vajzë e James Bond, por si vetë superspiuni.

17:30 1 ditë më parë06.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes