TË FUNDIT
Gjatë blerjeve të përditshme: Si na mashtron truri me çmimet në ofertë Shisnin drogë pranë shkollave, arrestohen 9 persona në Durrës Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021 PD me një tjetër projektligj në Kuvend, Zhupa: Janë cënuar parimet kushtetuese Shpërthimi i Ebolas në RD të Kongos, tjetër rrezik për Botërorin 2026 Kërcënon Irani: Nëse SHBA sulmon sërish, lufta do jetë përtej rajonit
Gjatë blerjeve të përditshme: Si na mashtron truri me çmimet në ofertë Shisnin drogë pranë shkollave, arrestohen 9 persona në Durrës Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021 PD me një tjetër projektligj në Kuvend, Zhupa: Janë cënuar parimet kushtetuese Shpërthimi i Ebolas në RD të Kongos, tjetër rrezik për Botërorin 2026 Kërcënon Irani: Nëse SHBA sulmon sërish, lufta do jetë përtej rajonit
22° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Kombetarja Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Hantavirusi
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Oficeri i policise gjyqesore

"Veprime korruptive", prokuroria procedon oficerin që hetonte një çështje kanabisi
Kronikë

"Veprime korruptive", prokuroria procedon oficerin që hetonte një çështje kanabisi

Prokuroria e Sarandës ka bërë të ditur se është proceduar penalisht një oficer i policisë gjyqësore, i dyshuar si i përfshirë në veprime korruptive. Bëhet fjalë për oficerin Edmond Ruçi, i cili po hetonte një rast të kanabisit, ku dy personave u ishte gjetur në automjet një sasi lënde narkotike.

10:17 3 h më parë20.05.2026.

Autori
Të fundit
Si na mashtron truri me çmimet në ofertë
LIFESTYLE

Si na mashtron truri me çmimet në ofertë

Supermarketet përdorin shumë truke psikologjike për t’i bërë çmimet të duken më tërheqëse sesa janë në të vërtetë. Ja si veprohet gjatë blerjeve të përditshme.

13:29 1 min më parë20.05.2026.

Autori
Shisnin drogë pranë shkollave, arrestohen 9 persona në Durrës
Kronikë

Një rrjet i shpërndarjes së lëndëve narkotike pranë shkollave në Kavajë është goditur nga policia, pas një operacioni disa mujor të zhvilluar nga strukturat e Drejtoria Vendore e Policisë Durrës.

13:21 9 min më parë20.05.2026.

Autori
Kylie Minogue rrëfen betejën me kancerin: M'u rikthye në 2021
SHOWBIZ

Kylie Minogue ka zbuluar se iu diagnostikua për herë të dytë me kancer në vitin 2021, pasi kishte marrë trajtim të suksesshëm për kancerin e gjirit në vitin 2005.

13:16 14 min më parë20.05.2026.

Autori
PD me një tjetër projektligj në Kuvend, Zhupa: Janë cënuar parimet kushtetuese
Politikë

Ina Zhupa, deputete e Partisë Demokratike ka depozituar në Kuvend një projektligj për zonat e mbrojtura. Ajo kërkon shfuqizimin e projektligjit aktual, duke u shprehur se cenon rëndë parimet kushtetuese.

13:02 28 min më parë20.05.2026.

Autori
Shpërthimi i Ebolas në RD të Kongos, tjetër rrezik për Botërorin 2026
Nëpër botë

Situata gjeopolitike në botë ka ndikuar në mbarëvajtjen e eventin të rëndësishëm sportiv të Botërorit 2026. Krahas situatës në Ukrainë dhe Lindjen e Mesme duket se një tjetër rrezik shfaqet, ai i shpërthimit të Ebolës në RD të Kongos.

12:47 43 min më parë20.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Treni pa drejtues 2.5 kilometra i gjatë që përshkon shkretëtirën australiane
Nëpër botë

Treni pa drejtues 2.5 kilometra i gjatë që përshkon shkretëtirën australiane

Në zemër të shkretëtirës australiane qarkullojnë disa nga trenat më të mëdhenj dhe më të avancuar në botë, të ndërtuar për të transportuar miliona tonë minerale nga minierat drejt porteve eksportuese.

09:29 4 h më parë20.05.2026.

Autori
Sulm i rëndë në qytetin turk, vriten 4 persona, plagosen 8 të tjerë
Nëpër botë

Sulm i rëndë në qytetin turk, vriten 4 persona, plagosen 8 të tjerë

Mësohet se gjatë arratisjes ai vrau edhe një bari që po kulloste delet në afërsi, si dhe një shofer kamioni.

21:18 1 ditë më parë18.05.2026.

Autori
“Ishte një tronditje e madhe”, tërmet në Turqi, lëkundjet ndjehen në disa qytete
Europa

“Ishte një tronditje e madhe”, tërmet në Turqi, lëkundjet ndjehen në disa qytete

Një tërmet me magnitudë 5.6 ballë ka goditur mëngjesin e sotëm distriktin Battalgazi në Malatya të Turqisë.

09:40 3 h më parë20.05.2026.

Autori
Rama vizitë në Korenë e Jugut, nga Diella tek IA pjesë e diskutimeve
Aktualitet

Rama vizitë në Korenë e Jugut, nga Diella tek IA pjesë e diskutimeve

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Korenë e Jugut për një vizitë disaditore ku është takuar dhe me homologun e tij Kim Min-seok. Forcimi i marrëdhënieve të bashkëpunimit mes dy vendeve ka qenë në fokus të bisedimeve.

09:53 3 h më parë20.05.2026.

Autori
E rëndë në Kuçovë, i dyshuari i rrëmben armën efektivit dhe e plagos
Kronikë

E rëndë në Kuçovë, i dyshuari i rrëmben armën efektivit dhe e plagos

Efektivët e tjerë ndërhynë menjëherë duke neutralizuar autorin dhe duke i rimarrë armën.

21:37 1 ditë më parë18.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një rrjet i shpërndarjes së lëndëve narkotike pranë shkollave në Kavajë është goditur nga policia, pas një operacioni disa mujor të zhvilluar nga strukturat e Drejtoria Vendore e Policisë Durrës.

13:21 9 min më parë20.05.2026.

Autori
Politikë

Ina Zhupa, deputete e Partisë Demokratike ka depozituar në Kuvend një projektligj për zonat e mbrojtura. Ajo kërkon shfuqizimin e projektligjit aktual, duke u shprehur se cenon rëndë parimet kushtetuese.

13:02 28 min më parë20.05.2026.

Autori
"Të rritet prezenca e "Shqiponjave" në terren", Hita në Sarandë: Asnjë tolerancë
Aktualitet

"Të rritet prezenca e "Shqiponjave" në terren", Hita në Sarandë: Asnjë tolerancë

Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Shtetit Skënder Hita është takuar me strukturat e policisë së Sarandës ku kërkoi prezencë të shtuar të forcave Shqiponja.

12:17 1 h më parë20.05.2026.

Autori
Rama flet për Ballukun në median estoneze: Jo kufizim të lirisë mbi bazë dyshimesh
Aktualitet

Rama flet për Ballukun në median estoneze: Jo kufizim të lirisë mbi bazë dyshimesh

Në një intervistë për median estoneze "Postimees" kryeministri Edi Rama ka folur për rastin e ish zv.kryeminstres Belinda Balluku, për të cilën është shprehur se nuk ka akuzë për korrupsion, por vetëm keqmenaxhim të prokurimit publik.

11:22 2 h më parë20.05.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Situata gjeopolitike në botë ka ndikuar në mbarëvajtjen e eventin të rëndësishëm sportiv të Botërorit 2026. Krahas situatës në Ukrainë dhe Lindjen e Mesme duket se një tjetër rrezik shfaqet, ai i shpërthimit të Ebolës në RD të Kongos.

12:47 43 min më parë20.05.2026.

Autori
Kërcënon Irani: Nëse SHBA sulmon sërish, lufta do jetë përtej rajonit
Lindja e Mesme

Kërcënon Irani: Nëse SHBA sulmon sërish, lufta do jetë përtej rajonit

Garda Revolucionare e Iranit kërcënon se do ta “zgjerojë luftën përtej rajonit” nëse Shtetet e Bashkuara e sulmojnë përsëri Iranin.

12:39 51 min më parë20.05.2026.

Autori
Evropa dhe Kina lëshojnë me sukses satelitin SMILE, do të studiojë ndikimin e Diellit mbi Tokën
Nëpër botë

Evropa dhe Kina lëshojnë me sukses satelitin SMILE, do të studiojë ndikimin e Diellit mbi Tokën

Një nga projektet më të rëndësishme ndërkombëtare në fushën e kërkimeve hapësinore ka hyrë në fazën operative, pasi misioni i përbashkët europiano-kinez SMILE u lëshua me sukses nga qendra hapësinore europiane në Guajanën franceze me raketën Vega-C.

11:48 1 h më parë20.05.2026.

Autori
"Po kthehet ligji i xhunglës", Xi: Rendi i ri botëror, i rrezikshëm
Nëpër botë

"Po kthehet ligji i xhunglës", Xi: Rendi i ri botëror, i rrezikshëm

Gjatë takimit të tij me Putinin, Xi Jinping foli për situatën gjeopolitike globale. Udhëheqësi kinez deklaroi se bota e sotme është larg të qenit paqësore, me unilateralizmin dhe hegjemoninë që paraqesin kërcënime të rënda.

10:47 2 h më parë20.05.2026.

Autori
RAJON
4 qytete kroate ndalojnë alkoolin nga ora 9 e mbrëmjes deri në 6 të mëngjesit
RAJON

4 qytete kroate ndalojnë alkoolin nga ora 9 e mbrëmjes deri në 6 të mëngjesit

Një valë masash të reja kundër konsumimit të alkoolit nga të rinjtë pritet të prekë disa qytete në Kroaci, pasi autoritetet lokale po planifikojnë kufizimin e shitjes së alkoolit gjatë orëve të natës.

12:05 1 h më parë20.05.2026.

Autori
Kosova shpenzon 1 miliard dollarë për armatime, gjenerali i ushtrisë serbe: Problematike!
Kosovë

Kosova shpenzon 1 miliard dollarë për armatime, gjenerali i ushtrisë serbe: Problematike!

Kosova filloi ndërtimin e forcave të saj të armatosura në vitin 2017, me mbështetjen e SHBA-së, Gjermanisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Francës. Afati i fundit është një dekadë dhe buxheti është 1 miliard dollarë.

22:58 14 h më parë19.05.2026.

Autori
Zgjedhjet në Kosovë, KQZ afron datën kur nis votimi me postë
Kosovë

Zgjedhjet në Kosovë, KQZ afron datën kur nis votimi me postë

Ky ndryshim është bërë pas njoftimit nga kompania kontraktuese për shërbime postare, sipas të cilës operatori DHL dhe shërbimet postare në disa vende evropiane nuk do të funksionojnë më 25 maj për shkak të një feste zyrtare.

20:31 16 h më parë19.05.2026.

Autori
Kosova drejt krijimit të Xhandarmërisë, njoftimi i ministrit Sveçla: Synon mbrojtjen e territorit
Kosovë

Kosova drejt krijimit të Xhandarmërisë, njoftimi i ministrit Sveçla: Synon mbrojtjen e territorit

Sipas Sveçlës, Xhandarmëria do të funksionojë si agjenci në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe do të ketë rol kyç në ruajtjen e kufijve, mbrojtjen e sovranitetit territorial, luftën kundër terrorizmit dhe menaxhimin e situatave me rrezikshmëri të lartë.

19:09 18 h më parë19.05.2026.

Autori
SPORT
Merr fund ankthi dhe pritja, Arsenal zyrtarisht kampion i Premier League, City i bën “nderin e jetës”
Futboll

Merr fund ankthi dhe pritja, Arsenal zyrtarisht kampion i Premier League, City i bën “nderin e jetës”

Arsenal është zyrtarisht kampion i Anglisë për sezonin 2025-2026. Topçinjtë përfituan nga një humbje e Manchester City për t’u konfirmuar dhe matematikisht në krye të renditjes.

22:26 15 h më parë19.05.2026.

Autori
Spiunuan rivalët, ish-skuadra e Brojës përjashtohet nga play-off për ngjitjen në Premier League
Futboll

Spiunuan rivalët, ish-skuadra e Brojës përjashtohet nga play-off për ngjitjen në Premier League

Sipas mediave angleze ndëshkimi erdhi pasi një anëtar i stafit të Southampton dyshohet se ka spiunuar rivalët në prag të ndeshjes gjysmëfinale play-off kundër Middlesbrough. Ky anëtar i stafit thuhet se ka filmuar seancat stërvitore të kundërshtarit pak para ndeshjes.

21:41 15 h më parë19.05.2026.

Autori
Braktisi Shqipërinë sepse donte Botërorin, Zvicra le në shtëpi Bajramin
Futboll

Braktisi Shqipërinë sepse donte Botërorin, Zvicra le në shtëpi Bajramin

Në përfaqësuesen zvicerane do të jenë të pranishëm edhe dy futbollistë me origjinë shqiptare, Granit Xhaka dhe Ardon Jashari, të cilët vazhdojnë të jenë pjesë e rëndësishme e ekipit kombëtar.

21:28 16 h më parë19.05.2026.

Autori
Maran nis revolucionin te Shqipëria, italiani sjell stafin e ri në Kombëtare, zbulohet skema e preferuar
Futboll

Maran nis revolucionin te Shqipëria, italiani sjell stafin e ri në Kombëtare, zbulohet skema e preferuar

Me ardhjen e teknikut 62-vjeçar ndryshon edhe stafi teknik i Shqipërisë. Bashkë me largimin e Sylvinhos janë mbyllur edhe angazhimet e ndihmësve të tij, mes tyre edhe Pablo Zabaleta. Maran ka vendosur të sjellë në Tiranë një nga bashkëpunëtorët e tij më të afërt, Christian Maraner.

17:14 20 h më parë19.05.2026.

Autori
KULTURË
Piktura e Jackson Pollock shitet për një rekord prej 181 milionë dollarësh
KULTURË

Piktura e Jackson Pollock shitet për një rekord prej 181 milionë dollarësh

Një vepër arti e Jackson Pollock, e përshkruar si një nga "pikturat e para vërtet abstrakte" në histori, është shitur në ankand për 181 milionë dollarë në New York.

07:54 5 h më parë20.05.2026.

Autori
Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta
KULTURË

Bullgaria triumfon në Eurovision, Shqipëria renditet e 13-ta

Një natë plot emocione, spektakël dhe rivalitet muzikor ka kurorëzuar Eurovisionin me fitoren e Bullgaria. Përfaqësuesja bullgare Dara arriti të triumfojë me këngën “Bangaranga”, duke bindur si juritë profesioniste ashtu edhe publikun europian.

08:02 3 ditë më parë17.05.2026.

Autori
Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA
KULTURË

Filmi "Adolesence" bën histori në çmimet BAFTA

Drama e Netflix-it, Adolescence, ishte fituesi i madh në Çmimet Bafta Television të dielën, me The Celebrity Traitors dhe Last One Laughing që morën gjithashtu një pjesë të lavdisë.

22:17 8 ditë më parë11.05.2026.

Autori
Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin
KULTURË

Tedi Papavrami dekorohet me 'Urdhrin Suprem të Shqiponjës', Rama: Je ylli i botës që ndriçon edhe për vendin

Rama e cilësoi Papavramin si një figurë të rrallë artistike dhe njerëzore, duke vënë në dukje jo vetëm talentin e tij si muzikant, por edhe integritetin dhe dimensionin e tij intelektual e shoqëror.

19:21 8 ditë më parë11.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Kylie Minogue ka zbuluar se iu diagnostikua për herë të dytë me kancer në vitin 2021, pasi kishte marrë trajtim të suksesshëm për kancerin e gjirit në vitin 2005.

13:16 14 min më parë20.05.2026.

Autori
Vjedhja e Luvrit bëhet film, ja kur del në kinema
SHOWBIZ

Vjedhja e Luvrit bëhet film, ja kur del në kinema

Ngjarja e 19 tetorit 2025 u cilësua si “grabitja e shekullit”. Katër persona arritën të hynin në Galerinë e Apollonit brenda muzeut dhe të merrnin në vetëm pak minuta nëntë bizhuteri historike me vlerë rreth 88 milionë euro.

22:10 15 h më parë19.05.2026.

Autori
Shakira fiton betejën me shtetin spanjoll, gjykata urdhëron kthimin e 55 milionë eurove
SHOWBIZ

Shakira fiton betejën me shtetin spanjoll, gjykata urdhëron kthimin e 55 milionë eurove

Këngëtarja kolumbiane Shakira ka fituar betejën ligjore me autoritetet tatimore në Spanjë, pasi një gjykatë spanjolle urdhëroi kthimin e 55 milionë eurove që sipas vendimit ishin mbledhur padrejtësisht nga administrata tatimore.

16:25 1 ditë më parë18.05.2026.

Autori
Hollivudi ka një çift të ri? Dyshime për romancë mes Pamela Anderson dhe Tom Cruise
SHOWBIZ

Hollivudi ka një çift të ri? Dyshime për romancë mes Pamela Anderson dhe Tom Cruise

Sipas raportimeve, aktorja 58-vjeçare ka tërhequr vëmendjen e yllit 63-vjeçar të Hollivudit dhe Pamela Anderson thuhet gjithashtu se po "i hap vend dashurisë në jetën e saj".

21:20 2 ditë më parë17.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes