TË FUNDIT
Shitet ishulli në Greqi, kushton gati sa një apartament në Tiranë, por ka një problem serioz Como nuk dorëzohet, i “shpall” luftë Realit të Madridit për Nico Paz Lëvizje pa precedent, Trump kërkon të vendosë portretin e tij në një kartëmonedhë të re amerikane Kukësi shfrytëzon shansin e paprecedentë, feston qëndrimin në Kategorinë e Parë Ura gjigante që “sfidon” oqeanin, mega-projekti 55 kilometra Përvjetori i 35-të i PS-së, Rama nga Korça: Nga dhuna e vitit ’96, te rruga europiane e Shqipërisë
Shitet ishulli në Greqi, kushton gati sa një apartament në Tiranë, por ka një problem serioz Como nuk dorëzohet, i “shpall” luftë Realit të Madridit për Nico Paz Lëvizje pa precedent, Trump kërkon të vendosë portretin e tij në një kartëmonedhë të re amerikane Kukësi shfrytëzon shansin e paprecedentë, feston qëndrimin në Kategorinë e Parë Ura gjigante që “sfidon” oqeanin, mega-projekti 55 kilometra Përvjetori i 35-të i PS-së, Rama nga Korça: Nga dhuna e vitit ’96, te rruga europiane e Shqipërisë
26° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Rroba

Grabitja e pazakontë, hyn në kopshtin e vilës dhe vjedh rrobat në telin e tharjes
Europa

Grabitja e pazakontë, hyn në kopshtin e vilës dhe vjedh rrobat në telin e tharjes

Videoja inkriminuese tregon hajdutin e dyshuar duke u endur me qetësi nëpër oborrin e vilës. Grabitësi shqyrton telin e rrobave, zgjedh disa prej rrobave të varura për t’u tharë dhe pastaj largohet shpejt.

16:16 3 h më parë28.05.2026.

Autori
Të fundit
Shitet ishulli në Greqi, kushton gati sa një apartament në Tiranë, por ka një problem serioz
LIFESTYLE

Shitet ishulli në Greqi, kushton gati sa një apartament në Tiranë, por ka një problem serioz

Një ishull privat në Greqi po tërheq vëmendjen e mediave dhe investitorëve në mbarë botën, pasi është nxjerrë në shitje me një çmim që duket i pabesueshëm për një pronë mesdhetare.

19:37 4 min më parë28.05.2026.

Autori
Como nuk dorëzohet, i “shpall” luftë Realit të Madridit për Nico Paz
Futboll

Drejtuesit e klubit italian kanë nisur negociatat e fundit me presidentin madrilen Florentino Perez për të siguruar vazhdimësinë e talentit argjentinas edhe në sezonin historik të debutimit në Champions League.

19:28 13 min më parë28.05.2026.

Autori
Lëvizje pa precedent, Trump kërkon të vendosë portretin e tij në një kartëmonedhë të re amerikane
Amerika

Lëvizje pa precedent, Trump kërkon të vendosë portretin e tij në një kartëmonedhë të re amerikane

Krijimi i kartëmonedhës së re 250-dollarëshe, me portretin e presidentit amerikan përballet me një pengesë ligjore të rëndësishme. Ligji aktual amerikan lejon që në monedha dhe kartëmonedha të paraqiten vetëm figura të ndjera, çka do të thotë se propozimi do të kërkonte ndryshime në legjislacion.

19:14 27 min më parë28.05.2026.

Autori
Kukësi shfrytëzon shansin e paprecedentë, feston qëndrimin në Kategorinë e Parë
Futboll

Sukses 2-0 në ndeshjen “play-out” me Butrintin. Plotësohet zyrtarisht kuadri i 12 skuadrave që do të marrin pjesë në këtë nivel të futbollit për sezonin e ri.

18:59 42 min më parë28.05.2026.

Autori
Ura gjigante që “sfidon” oqeanin, mega-projekti 55 kilometra
TEKNOLOGJI

Ura gjigante që “sfidon” oqeanin, mega-projekti 55 kilometra

Kina vazhdon të mahnisë botën me projektet e saj gjigante infrastrukturore, ndërsa një nga veprat më spektakolare të inxhinierisë moderne mbetet ura Hong Kong-Zhuhai-Makao, struktura detare më e madhe në planet.

18:46 55 min më parë28.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Marta Kos vlerëson reformat në Shqipëri: SPAK ka fituar besimin e qytetarëve
Aktualitet

Marta Kos vlerëson reformat në Shqipëri: SPAK ka fituar besimin e qytetarëve

Komisionerja Europiane për Zgjerimin ka vlerësuar progresin e Shqipëria në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimi Europian, gjatë zhvillimit të Konferencës së 8-të Ndërqeveritare Shqipëri-BE.

21:26 1 ditë më parë26.05.2026.

Autori
Makinat do të “zhduken”, Londra do të mbyllë 200 rrugë, për të inkurajuar ecjen
Europa

Makinat do të “zhduken”, Londra do të mbyllë 200 rrugë, për të inkurajuar ecjen

Sipas autoriteteve, qëllimi i skemës është përmirësimi i cilësisë së ajrit, ulja e trafikut dhe rritja e sigurisë për fëmijët dhe këmbësorët.

11:49 7 h më parë28.05.2026.

Autori
Protestë masive në Tbilisi gjatë Ditës së Pavarësisë, opozita marshon drejt Parlamentit
Europa

Protestë masive në Tbilisi gjatë Ditës së Pavarësisë, opozita marshon drejt Parlamentit

Në zonë u vu re një prani e shtuar e forcave të policisë, të cilat u pozicionuan rreth Parlamentit për të kontrolluar situatën teksa përreth institucionit ishin vendosur barrikada metalike.

21:41 1 ditë më parë26.05.2026.

Autori
Zbulohet lista e re e objektivave të Trump në Iran, Teherani po përdor “strategjinë e iriqit”
Lindja e Mesme

Zbulohet lista e re e objektivave të Trump në Iran, Teherani po përdor “strategjinë e iriqit”

Nëse Trump vendos përfundimisht të rifillojë operacionet ushtarake kundër Iranit, shumica e objektivave të mbetura do të jenë shumë më të vështira për t'u gjetur ose goditur, sipas burimeve të cituara nga NBC.

09:08 10 h më parë28.05.2026.

Autori
Gjobë të majme dhe pezullim aktiviteti, IKMT zbulon skandalin e mbetjeve të “Albchrome”
Aktualitet

Gjobë të majme dhe pezullim aktiviteti, IKMT zbulon skandalin e mbetjeve të “Albchrome”

Për shkeljet e konstatuara, kompania është gjobitur me 4 milionë lekë dhe është urdhëruar pezullimi i aktivitetit deri në trajtimin e plotë dhe të ligjshëm të mbetjeve.

10:08 9 h më parë28.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Përvjetori i 35-të i PS-së, Rama nga Korça: Nga dhuna e vitit ’96, te rruga europiane e Shqipërisë
Politikë

Përvjetori i 35-të i PS-së, Rama nga Korça: Nga dhuna e vitit ’96, te rruga europiane e Shqipërisë

Kryeministri e krahasoi atë periudhë me zhvillimet e fundit të vendit në raport me Bashkimin Europian, duke theksuar se vendi ynë sot ndodhet në një fazë krejt tjetër dhe më pranë integrimit europian.

18:12 1 h më parë28.05.2026.

Autori
Makina del nga rruga dhe përfundon në kanal, humb jetën shoferi
Kronikë

Makina del nga rruga dhe përfundon në kanal, humb jetën shoferi

Një aksident fatal ka ndodhur këtë të enjte në Darëzezë, ku një automjet ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar i përmbysur në kanalin anësor, duke shkaktuar vdekjen e drejtuesit të mjetit.

16:41 3 h më parë28.05.2026.

Autori
Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e Erion Veliajt, mbetet në burg kryebashkiaku
Aktualitet

Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e Erion Veliajt, mbetet në burg kryebashkiaku

Erion Veliaj, kryebashkiaku i Tiranës mbetet në burg. Gjykata e Lartë ka rrëzuar rekursin e tij për masën e sigurisë, duke lënë në fuqi atë të Apelit të GJKKO-së.

14:41 5 h më parë28.05.2026.

Autori
Gjyqi i Laert Haxhiut, Cllevio shkon në GJKKO, do dëshmojë për tritolin në lokalin e Noizy-t
Kronikë

Gjyqi i Laert Haxhiut, Cllevio shkon në GJKKO, do dëshmojë për tritolin në lokalin e Noizy-t

Në pamjet e publikuara nga ambientet e gjykatës, Cllevio shihet teksa pyet punonjësit e sigurisë për hyrjen e institucionit, përpara se të futet në sallën ku po zhvillohet seanca gjyqësore. Ai është thirrur për të dëshmuar për vendosjen e tritolit në lokalin në pronësi të familjes së reperit Noizy.

14:30 5 h më parë28.05.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Krijimi i kartëmonedhës së re 250-dollarëshe, me portretin e presidentit amerikan përballet me një pengesë ligjore të rëndësishme. Ligji aktual amerikan lejon që në monedha dhe kartëmonedha të paraqiten vetëm figura të ndjera, çka do të thotë se propozimi do të kërkonte ndryshime në legjislacion.

19:14 27 min më parë28.05.2026.

Autori
Tmerr në ajër në Kolumbi, pasagjerët qajnë dhe luten pasi avioni dështon në dy ulje
Nëpër botë

Tmerr në ajër në Kolumbi, pasagjerët qajnë dhe luten pasi avioni dështon në dy ulje

Videot që bënë xhiron e rrjeteve sociale tregojnë skena paniku brenda kabinës së avionit Airbus A320, me pasagjerë që qajnë, luten dhe ngjiten pas vendeve të tyre nga frika.

17:42 1 h më parë28.05.2026.

Autori
Axios: Trump kërkon disa ditë kohë për të vendosur mbi marrëveshjen mes SHBA-së dhe Iranit
Lindja e Mesme

Axios: Trump kërkon disa ditë kohë për të vendosur mbi marrëveshjen mes SHBA-së dhe Iranit

Gazetari i njohur, Barak Ravid deklaroi në platformën “X” se Uashingtoni dhe Teherani kanë gjetur një dakordësi, por mungon ende “drita jeshile” nga Trump për finalizimin e saj.

17:09 2 h më parë28.05.2026.

Autori
Europa

Videoja inkriminuese tregon hajdutin e dyshuar duke u endur me qetësi nëpër oborrin e vilës. Grabitësi shqyrton telin e rrobave, zgjedh disa prej rrobave të varura për t’u tharë dhe pastaj largohet shpejt.

16:16 3 h më parë28.05.2026.

Autori
RAJON
Erdogan sfidon Europën me ‘parajsën fiskale’ të re, 20 vite pa taksa për të huajt në Turqi
RAJON

Erdogan sfidon Europën me ‘parajsën fiskale’ të re, 20 vite pa taksa për të huajt në Turqi

Sipas modelit të ri, të huajt që transferojnë rezidencën fiskale në Turqi nuk do të paguajnë taksa për dividendët, fitimet financiare apo të ardhurat nga investimet e realizuara jashtë vendit. Për më tepër, këto të ardhura nuk do të deklarohen fare pranë autoriteteve turke.

14:57 4 h më parë28.05.2026.

Autori
I biri u ekzekuta nga grupet mafioze, flet nëna e parukierit italian: Sot e dimë që u vra nga njerëz të rrezikshëm
RAJON

I biri u ekzekuta nga grupet mafioze, flet nëna e parukierit italian: Sot e dimë që u vra nga njerëz të rrezikshëm

Pas goditjes së organizatës kriminale shqiptare nga SPAK dhe Prokuroria e Barit, ku u zbulua dhe vrasja e parukerit italian, ka reaguar edhe nëna e të ndjerit Francesco Diviesti.

13:38 6 h më parë28.05.2026.

Autori
Autoritetet e Kosovës marrin nën kontroll infrastrukturën hekurudhore në veri
Kosovë

Autoritetet e Kosovës marrin nën kontroll infrastrukturën hekurudhore në veri

Megjithatë, këto lëvizje janë kundërshtuar nga komuniteti serb lokal dhe janë kritikuar edhe nga bashkësia ndërkombëtare

13:00 6 h më parë28.05.2026.

Autori
E rëndë në Mitrovicë. Vritet njëri prej vëllezërve, plagoset tjetri
Kosovë

E rëndë në Mitrovicë. Vritet njëri prej vëllezërve, plagoset tjetri

Një vrasje me thikë është regjistruar në qytetin e Mitrovicës në Kosovë. Sipas burimeve zyrtare janë regjistruar një viktimë dhe një i plagosur, vëllezër me njëri tjetrin.

10:25 9 h më parë28.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Drejtuesit e klubit italian kanë nisur negociatat e fundit me presidentin madrilen Florentino Perez për të siguruar vazhdimësinë e talentit argjentinas edhe në sezonin historik të debutimit në Champions League.

19:28 13 min më parë28.05.2026.

Autori
Futboll

Sukses 2-0 në ndeshjen “play-out” me Butrintin. Plotësohet zyrtarisht kuadri i 12 skuadrave që do të marrin pjesë në këtë nivel të futbollit për sezonin e ri.

18:59 42 min më parë28.05.2026.

Autori
Dy deri në tre javë pushim prej dëmtimit në pulpë, Neymar rrezikon seriozisht Kupën e Botës
Futboll

Dy deri në tre javë pushim prej dëmtimit në pulpë, Neymar rrezikon seriozisht Kupën e Botës

Tekniku Ancelotti e grumbulloi sulmuesin në ekip mes entuziazmit të tifozëve, teksa vendosi të lejë jashtë skuadrës yllin 24-vjeçar të Chelsea, Joao Pedro, protagonist me 20 gola dhe 9 asist te blutë e Londrës.

17:25 2 h më parë28.05.2026.

Autori
Vazhdon mallkimi në Roland Garros, Sinner dorëzohet përballë vapës dhe Cerundolos
Shumësportësh

Vazhdon mallkimi në Roland Garros, Sinner dorëzohet përballë vapës dhe Cerundolos

Italiani shfaqi probleme fizike dhe shqetësime në stomak, duke humbur gradualisht energjinë dhe qartësinë në lojë. Argjentinasi triumfoi pas një përmbysje epike.

16:55 2 h më parë28.05.2026.

Autori
KULTURË
Femra më e famshme në historinë e njerëzimit ishte mbipeshë… dhe kishte çrregullim të tiroides
KULTURË

Femra më e famshme në historinë e njerëzimit ishte mbipeshë… dhe kishte çrregullim të tiroides

Mjeku amerikan Michael Yafi analizoi situatën shëndetësore të Mona Lisa-s bazuar në tipare si lëkura e zbehtë dhe nuancat e verdha në portret mund të jenë tregues të një çrregullimi hormonal.

13:47 1 ditë më parë27.05.2026.

Autori
VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës
KULTURË

VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës

Një makinë industriale për gdhendje mermeri thuhet se kaloi 15 ditë rresht duke gdhendur një statujë monumentale në stilin klasik pothuajse pa asnjë kontakt njerëzor

21:54 2 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez
KULTURË

Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez

Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.

13:41 3 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko

U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.

11:22 5 ditë më parë23.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
Dasma e vitit ndryshon datë, zbulohet ku do të kurorëzohen Dua Lipa me Callumin
SHOWBIZ

Dasma e vitit ndryshon datë, zbulohet ku do të kurorëzohen Dua Lipa me Callumin

Mediat italiane shkruajnë se Elton John mund të jetë edhe dëshmitar në dasmë dhe të performojë gjatë festës.

08:06 11 h më parë28.05.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris"
SHOWBIZ

Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris"

Aktori francez Pierre Deny ka vdekur. Deny, i cili ishte 69 vjeç, vdiq të hënën, më 25 maj. Vajzat e tij konfirmuan lajmin për vdekjen e tij në një deklaratë, sipas medias franceze TF1.

22:07 21 h më parë27.05.2026.

Autori
Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal
SHOWBIZ

Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal

Donald Trump Jr. dhe personaliteti i shquar i Palm Beach, Bettina Anderson, festuan martesën e tyre të shtunën me një festë dasme në një ishull tropikal, disa ditë pasi çifti zyrtarisht u martua në Florida, sipas të dhënave publike dhe deklaratave nga familja Trump.

10:37 4 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë
SHOWBIZ

Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 4 ditë më parë23.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes