TË FUNDIT
Zbulohet planeti që “nuk duhet të ekzistonte”! Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen Lindje e Mesme, SHBA do të dërgojë mbi 1,000 trupa të Divizionit 82 Airborne Katër vjedhje brenda 2 muajve, vihet në pranga "skifteri" i Kamzës “15 pika për paqen”, administrata Trump i dërgon Iranit propozimin e armëpushimit Macja e “shenjtë” me emrin Coco, “bekon” besimtarët kur hyjnë në kishë
Zbulohet planeti që “nuk duhet të ekzistonte”! Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen Lindje e Mesme, SHBA do të dërgojë mbi 1,000 trupa të Divizionit 82 Airborne Katër vjedhje brenda 2 muajve, vihet në pranga "skifteri" i Kamzës “15 pika për paqen”, administrata Trump i dërgon Iranit propozimin e armëpushimit Macja e “shenjtë” me emrin Coco, “bekon” besimtarët kur hyjnë në kishë
18° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha Play off i Botërorit
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Sali Berisha Play off i Botërorit

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Emergjenca

Moldavia shpall gjendjen e jashtëzakonshme energjetike për 60 ditë
Europa

Moldavia shpall gjendjen e jashtëzakonshme energjetike për 60 ditë

Gjendja e jashtëzakonshme i jep qeverisë mundësinë të shpërndajë fonde për pajisje emergjente, të vendosë kufizime konsumi dhe të mbrojë infrastrukturën kritike.

22:21 14 h më parë24.03.2026.

Autori
Lufta në Iran, vendi i parë shpall emergjencën energjetike
Nëpër botë

Lufta në Iran, vendi i parë shpall emergjencën energjetike

Sipas urdhrit, është formuar një komitet për të mbikëqyrur shpërndarjen e rregullt të karburantit, ushqimit, ilaçeve dhe mallrave të tjera thelbësore.

20:12 16 h më parë24.03.2026.

Autori
Zjarret në Australi djegin 300 shtëpi, raportohet një humbje jete
Nëpër botë

Zjarret në Australi djegin 300 shtëpi, raportohet një humbje jete

Të paktën 1 person ka humbur jetën dhe qindra shtëpi janë djegur si pasojë e zjarreve shkatërrimtare që kanë shpërthyer në Australi. Situata pritet të përkeqësohet për shkak të temperaturave të larta.

11:21 73 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna
RAJON

Moti i keq paralizon Serbinë, mijëra njerëz pa energji, gjendje emergjence në 11 komuna

Autoritetet lokale në Serbi kanë shpallur emergjencën në 11 komuna për shkak të reshjeve të dendura të borës. Zonat më të prekura janë rajoni i Zlatiborit, Moravës si edhe disa pjesë të Serbisë perëndimore, jugperëndimore dhe lindore.

10:37 73 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Edhe Kosova nën ujë, shtyhet nisja e procesit mësimor
Kosovë

Edhe Kosova nën ujë, shtyhet nisja e procesit mësimor

Kosova po përballet me problematika të theksuara për shkak të motit të keq. Autoritetet kanë vendosur të shtyjnë nisjen e procesit mësimor më 12 janar.

10:14 77 ditë më parë07.01.2026.

Autori
Stuhia e borës në Nju Jork, shpallet gjendja e emergjencës
Amerika

Stuhia e borës në Nju Jork, shpallet gjendja e emergjencës

Një stuhi dëbore ka detyruar autoritetet në Nju Jork të shpallin gjendjen e emergjensës. Të paktën 9,000 fluturime janë anuluar që nga mbrëmja e së premtes, sipas shërbimit të gjurmimit të fluturimeve FlightAware.

08:49 87 ditë më parë28.12.2025.

Autori
Shqipëria mes katër vendeve të Europës me përparësi në sigurinë shëndetësore
LIFESTYLE

Shqipëria mes katër vendeve të Europës me përparësi në sigurinë shëndetësore

Procesi përfshiu 19 fusha kyçe, mes tyre survejanca epidemiologjike, laboratorët, biosiguria, reagimin ndaj emergjencave, komunikimin e riskut dhe sigurinë ushqimore.

12:20 109 ditë më parë06.12.2025.

Autori
“Bajroni” përmbyt Greqinë, anulohet mësimi në Atikë
RAJON

“Bajroni” përmbyt Greqinë, anulohet mësimi në Atikë

Stuhia e quajtur “Bayron” ka goditur në orët e fundit Greqinë duke shkaktuar problematika të mëdha në disa rajone të vendit. Reshjet e shiut kanë pezulluar qarkullimin dhe për këtë arsye autoritetet kanë anuluar mësimin në shkolla.

20:17 110 ditë më parë04.12.2025.

Autori
Të fundit
Zbulohet planeti që “nuk duhet të ekzistonte”!
LIFESTYLE

Zbulohet planeti që “nuk duhet të ekzistonte”!

Një zbulim i ri astronomik po sfidon njohuritë aktuale mbi formimin e planetëve, pasi shkencëtarët kanë identifikuar një trup qiellor me karakteristika që nuk përputhen me asnjë model të njohur.

12:45 12 min më parë25.03.2026.

Autori
Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen
RAJON

Ai mbërriti përpara shkollës së tij në Trescore Balneario, në provincën e Bergamos, i veshur me pantallona kamuflazh dhe një bluzë të bardhë me fjalën e kuqe "Hakmarrje" të shkruar mbi të.

12:29 28 min më parë25.03.2026.

Autori
Lindje e Mesme, SHBA do të dërgojë mbi 1,000 trupa të Divizionit 82 Airborne
Lindja e Mesme

Me bazë në Fort Bragg në Karolinën e Veriut, konsiderohen si një forcë reagimi e shpejtë e ushtrisë amerikane dhe është e trajnuar për ndërhyrje në territore armiqësore.

12:16 41 min më parë25.03.2026.

Autori
Katër vjedhje brenda 2 muajve, vihet në pranga "skifteri" i Kamzës
Kronikë

Policia e Tiranës ka vënë në pranga një 24-vjeçar autor i katër vjedhjeve në harkun kohor të dy muajve. Ai ka vjedhur para dhe sende në disa shtëpi dhe lokale.

12:04 53 min më parë25.03.2026.

Autori
“15 pika për paqen”, administrata Trump i dërgon Iranit propozimin e armëpushimit
Lindja e Mesme

“15 pika për paqen”, administrata Trump i dërgon Iranit propozimin e armëpushimit

Plani amerikan përfshin lehtësimin e sanksioneve, bashkëpunim në fushën bërthamore civile, kufizimin e programit bërthamor iranian.

11:58 59 min më parë25.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Von der Leyen: Paqja 'kritike' për furnizimet globale me energji
Nëpër botë

Von der Leyen: Paqja 'kritike' për furnizimet globale me energji

Duke folur gjatë një vizite në Australi, shefja e Bashkimit Evropian Ursula von der Leyen theksoi nevojën për paqe të negociuar për t'i dhënë fund luftës me Iranin, duke thënë se ishte "thellësisht e shqetësuar" për konfliktin e vazhdueshëm.

08:31 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Bisedimet Iran-SHBA janë "fluide", rritet sërish çmimi i naftës mbi 100 dollarë
Lindja e Mesme

Bisedimet Iran-SHBA janë "fluide", rritet sërish çmimi i naftës mbi 100 dollarë

Shtëpia e Bardhë të hënën duket se i zbuti spekulimet rreth negociatave të mundshme SHBA-Iran mbi luftën, pasi Presidenti Donald Trump sugjeroi se të dy palët po bënin përparim "të madh" drejt një marrëveshjeje.

08:42 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
27-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë, Ministri Hoxha: Moment përcaktues në histori
Aktualitet

27-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë, Ministri Hoxha: Moment përcaktues në histori

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ferit Hoxha, përmes një postimi në rrjetet sociale ka përkujtuar 24 marsin e 27 viteve më parë kur NATO bombardoi Serbinë, për ti dhënë fund kështu luftës në Kosovë.

08:59 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Irani nisi shtatë valë raketash drejt Izraelit në më pak se 10 orë
Lindja e Mesme

Irani nisi shtatë valë raketash drejt Izraelit në më pak se 10 orë

Irani nisi breshëri raketash drejt Izraelit gjatë natës deri të martën, sipas autoriteteve izraelite. Në valën e fundit, sirenat ranë në Dimona, një qytet jugor shkretëtiror pranë Qendrës së Kërkimeve Bërthamore Negev.

09:11 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Koreja e Veriut: Udhëheqësi Kim Jong-un e quan Jugun "Shtetin më armiqësor"
Nëpër botë

Koreja e Veriut: Udhëheqësi Kim Jong-un e quan Jugun "Shtetin më armiqësor"

Sipas deklaratave të fundit të publikuara dhe të raportuara nga Agjencia Qendrore Koreane e Lajmeve (KCNA), udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong-un ka diçka për të gjithë.

09:28 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Policia e Tiranës ka vënë në pranga një 24-vjeçar autor i katër vjedhjeve në harkun kohor të dy muajve. Ai ka vjedhur para dhe sende në disa shtëpi dhe lokale.

12:04 53 min më parë25.03.2026.

Autori
Nga Skrapari në Kavajë për të vjedhur, arrestohet 31-vjeçari
Kronikë

Nga Skrapari në Kavajë për të vjedhur, arrestohet 31-vjeçari

Policia e Kavajës ka zbardhur katër raste të vjedhjes në banesa, duke vënë në pranga një 31-vjeçar nga Skrapari. Ky i fundit ishte shpallur ndërkohë në kërkim edhe për një vjedhje me dhunë të kryer në kryeqytet.

11:35 1 h më parë25.03.2026.

Autori
Humb jetën në mal teksa siguronte dru zjarri, zbulohet identiteti i viktimës
Kronikë

Humb jetën në mal teksa siguronte dru zjarri, zbulohet identiteti i viktimës

Një mëngjes që nisi si zakonisht për të siguruar dru zjarri për familjen, u kthye në tragjedi në zonat malore të Dibrës, ku një burrë i moshuar humbi jetën.

11:22 1 h më parë25.03.2026.

Autori
Rama vijon takimet me ministrat, Balla, Koçiu dhe Ismaili për ligji e referendumeve
Politikë

Rama vijon takimet me ministrat, Balla, Koçiu dhe Ismaili për ligji e referendumeve

Kryeministri Edi Rama është takuar paraditen e kësaj të mërkure me të tjerë ministra të kabinetit të tij. Mësohet se në fokus ka qenë strategjia e komunikimit, ku një ditë më parë kreu i grupit parlamentar të PS-së, Taulant Balla foli për draftin për ligjin për referendumet.

10:34 2 h më parë25.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Me bazë në Fort Bragg në Karolinën e Veriut, konsiderohen si një forcë reagimi e shpejtë e ushtrisë amerikane dhe është e trajnuar për ndërhyrje në territore armiqësore.

12:16 41 min më parë25.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Plani amerikan përfshin lehtësimin e sanksioneve, bashkëpunim në fushën bërthamore civile, kufizimin e programit bërthamor iranian.

11:58 59 min më parë25.03.2026.

Autori
Zgjedhjet në Danimarkë, Frederiksen me rezultatin më të dobët që nga 1903
Europa

Zgjedhjet në Danimarkë, Frederiksen me rezultatin më të dobët që nga 1903

Socialdemokratët e kryeministres Mette Frederiksen fituan më shumë vota në zgjedhjet e përgjithshme daneze të së martës, por ranë në performancën e tyre më të dobët që nga viti 1903, pasi blloku i saj i koalicionit dështoi të siguronte shumicën.

10:12 2 h më parë25.03.2026.

Autori
Irani lëshon raketa drejt Izraelit, Kuvajtit, Bahrejnit dhe Jordanisë
Lindja e Mesme

Irani lëshon raketa drejt Izraelit, Kuvajtit, Bahrejnit dhe Jordanisë

Sulmet kanë synuar zona në veri dhe në qendër të Izraelit, duke përfshirë edhe Tel Avivin, si dhe baza ushtarake të përdorura nga Shtetet e Bashkuara në Lindjen e Mesme.

09:58 2 h më parë25.03.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Ai mbërriti përpara shkollës së tij në Trescore Balneario, në provincën e Bergamos, i veshur me pantallona kamuflazh dhe një bluzë të bardhë me fjalën e kuqe "Hakmarrje" të shkruar mbi të.

12:29 28 min më parë25.03.2026.

Autori
Shqipëria ndërton sallën e sportit në shkollën “Naim Frashëri” në Bujanoc
RAJON

Shqipëria ndërton sallën e sportit në shkollën “Naim Frashëri” në Bujanoc

Ambasada në Beograd njoftoi ceremoninë e përurimit të punimeve në shkollën fillore me vlerë 550 mijë euro, të financiar nga Bashkia e Tiranës.

14:57 22 h më parë24.03.2026.

Autori
4-vjeçari shpëton të ëmën, i jep udhëzimet e duhura ndihmës së shpejtë
RAJON

4-vjeçari shpëton të ëmën, i jep udhëzimet e duhura ndihmës së shpejtë

Në Adria, udhëzimet e një fëmije 4-vjeçar në telefon i ndihmuan punonjësit e emergjencës të kuptonin rrezikun në të cilin ndodhej nëna e tij, ajo ishte pa ndjenja nga thithja e monoksidit të karbonit, dhe ata ndërhynë në kohë për ta shpëtuar.

14:17 22 h më parë24.03.2026.

Autori
Të shtëna me armë pranë një lokali në Prishtinë, ka të plagosur
Kosovë

Të shtëna me armë pranë një lokali në Prishtinë, ka të plagosur

Një person ka mbetur i plagosur si pasojë e të shtënave me armë zjarri në Prishtinë. Policia ka identifikuar autorin dhe është vënë në ndjekje të tij.

23:00 1 ditë më parë23.03.2026.

Autori
SPORT
Shqipëria konsiderohet surprizë në “play-off”, por statistikat nuk na favorizojnë
Kombëtarja

Shqipëria konsiderohet surprizë në “play-off”, por statistikat nuk na favorizojnë

Kuqezinjtë do të provojnë që të përmbysin pritshmëritë, sipas parashikimeve të bazuara në statistika dhe të shkruajnë historinë.

11:14 1 h më parë25.03.2026.

Autori
3 mijë kuqezi në Varshavë, shiten të gjitha biletat për tifozët shqiptarë në ndeshjen Poloni-Shqipëri
Kombëtarja

3 mijë kuqezi në Varshavë, shiten të gjitha biletat për tifozët shqiptarë në ndeshjen Poloni-Shqipëri

Ndeshja e kësaj të enjteje në orën 20:45 është historikë për Kombëtaren, që do të provojë kualifikimin e parë në Kupën e Botës.

09:44 3 h më parë25.03.2026.

Autori
Opta bën parashikimin për Poloni-Shqipëri, sa janë shanset e kuqezinjve?
Futboll

Opta bën parashikimin për Poloni-Shqipëri, sa janë shanset e kuqezinjve?

Ekspertët e statistikave të OPTA kanë bërë 10 mijë simulime të ndeshjes mes dy skuadrave duke marrë për bazë të dhënat statistikore.

22:54 14 h më parë24.03.2026.

Autori
Mohammed Salah konfirmon largimin nga Liverpool
Futboll

Mohammed Salah konfirmon largimin nga Liverpool

Gjatë nëntë sezoneve, Salah shënoi 255 gola në 435 paraqitje, duke u bërë golashënuesi i tretë më i mirë në historinë e klubit.

22:37 14 h më parë24.03.2026.

Autori
KULTURË
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 4 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 10 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 11 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 11 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina
SHOWBIZ

18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina

Një foto e publikuar në rrjetet sociale nga partnerja e Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ka tërhequr vëmendjen për luksin e jashtëzakonshëm që shfaq.

17:58 1 ditë më parë23.03.2026.

Autori
Ndahet nga jeta pronari i Onlyfans
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta pronari i Onlyfans

Platforma, e krijuar në 2016, u bë jashtëzakonisht e popullarizuar gjatë pandemisë COVID-19, duke e çuar atë në listën e miliarderëve të Forbes brenda tre vitesh.

16:31 1 ditë më parë23.03.2026.

Autori
La pas mbi 70 milionë dollarë, kush e përfiton pasurinë e Chuck Norris?
SHOWBIZ

La pas mbi 70 milionë dollarë, kush e përfiton pasurinë e Chuck Norris?

Aktori, simbol i kinemasë së aksionit dhe i kulturës pop, kishte ndërtuar një karrierë mbi pesë dekada, duke grumbulluar një pasuri të vlerësuar rreth 70 milionë dollarë.

09:43 3 ditë më parë22.03.2026.

Autori
Drejtonte mjetin në gjendje të dehur, publikohen pamjet e arrestimit të Justin Timberlake
SHOWBIZ

Drejtonte mjetin në gjendje të dehur, publikohen pamjet e arrestimit të Justin Timberlake

Ngjarja që ka ndodhur në qershor të vitit 2024 në Sag Harbor, pas një ndalimi rutinë nga policia në Long Island. Policia e ndaloi për kalim të kundraligjshëm të një tabele “Stop” dhe lëvizje të çrregullt në rrugë.

22:22 3 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes