TË FUNDIT
Levizje e surprizë e Kremlinit: Gati të firmosim pakt kundër agresionit E thotë shkenca: Ndryshimi te sytë që zbulon nëse dikush ka tërheqje ndaj teje “Mbreti Luan” humb yllin e aktrimit, e masakroi partneri Anulimi i fluturimeve, gjysmë milioni europianë mbetën pa udhëtuar për Krishtlindje Pronari perfekt, iu jep 240 milionë dollarë punonjësve! Ukraina godet rafinerinë kryesore ruse të naftës me raketa “Storm Shadow”
Levizje e surprizë e Kremlinit: Gati të firmosim pakt kundër agresionit E thotë shkenca: Ndryshimi te sytë që zbulon nëse dikush ka tërheqje ndaj teje “Mbreti Luan” humb yllin e aktrimit, e masakroi partneri Anulimi i fluturimeve, gjysmë milioni europianë mbetën pa udhëtuar për Krishtlindje Pronari perfekt, iu jep 240 milionë dollarë punonjësve! Ukraina godet rafinerinë kryesore ruse të naftës me raketa “Storm Shadow”
6° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta ne Ukrainë Krishtlindja Papa Leoni XIV Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Amazona

Mrekullia në Amazonë, si shpëtuan 4 fëmijë në mes të pyllit për 40 ditë pas rrëzimit të avionit
LIFESTYLE

Mrekullia në Amazonë, si shpëtuan 4 fëmijë në mes të pyllit për 40 ditë pas rrëzimit të avionit

Katër fëmijë indigjenë u kthyen në simbol të mbijetesës, pasi arritën të jetojnë për 40 ditë të humbur në xhunglën e Amazonës, pas rrëzimit të një avioni në Kolumbi, duke sfiduar urinë, rreziqet dhe kushtet ekstreme.

19:46 3 h më parë25.12.2025.

Autori
Të fundit
Levizje e surprizë e Kremlinit: Gati të firmosim pakt kundër agresionit
Europa

Deklarata u bë nga zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zakharova. Moska është e gatshme për një angazhim “të shkruajtur të zezë mbi të bardhë dhe plotësisht ligjor”.

22:53 7 min më parë25.12.2025.

Autori
E thotë shkenca: Ndryshimi te sytë që zbulon nëse dikush ka tërheqje ndaj teje
LIFESTYLE

E thotë shkenca: Ndryshimi te sytë që zbulon nëse dikush ka tërheqje ndaj teje

Shkenca hedh dritë mbi sinjalet e fshehta të tërheqjes romantike, duke treguar se zgjerimi i pupilave të syrit mund të zbulojë nëse dikush ndjen vërtet interes apo thjesht sillet me mirësjellje.

22:52 8 min më parë25.12.2025.

Autori
“Mbreti Luan” humb yllin e aktrimit, e masakroi partneri
SHOWBIZ

E përshkruanin si një person plot energji, të dashur dhe shumë të talentuar, e cila kishte ende gjithë jetën përpara.

22:36 24 min më parë25.12.2025.

Autori
Anulimi i fluturimeve, gjysmë milioni europianë mbetën pa udhëtuar për Krishtlindje
Europa

Anulimi i fluturimeve, gjysmë milioni europianë mbetën pa udhëtuar për Krishtlindje

Pilotët dhe stafi në festë, “Ryanair” ndaloi fluturimet për festën më të rëndësishme të fesë katolike. Mbi 3 mijë avionë nuk u ngritën nga pista.

22:16 44 min më parë25.12.2025.

Autori
Pronari perfekt, iu jep 240 milionë dollarë punonjësve!
LIFESTYLE

Pronari perfekt, iu jep 240 milionë dollarë punonjësve!

Pas shitjes së kompanisë familjare Fibrebond, pronari Graham Walker i ka dhuruar punonjësve të tij 240 milionë dollarë, duke u siguruar shpërblime prej pothuajse 500,000 dollarësh për secilin.

21:51 1 h më parë25.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Molotovi në protestën e PD, lihen të lirë katër protestuesit e arrestuar
Kronikë

Molotovi në protestën e PD, lihen të lirë katër protestuesit e arrestuar

Katër protestues të Partisë Demokratike, të arrestuar gjatë protestës në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në kryeqytet janë lënë të lirë, por me detyrimin për t'u paraqitur para autoriteteve.

13:41 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
“Volën” 442 mijë euro nga taksat e parkimit, Prokuroria çon në gjyq dy drejtoreshat e Bashkisë Fier
Kronikë

“Volën” 442 mijë euro nga taksat e parkimit, Prokuroria çon në gjyq dy drejtoreshat e Bashkisë Fier

Prokuroria ka përfunduar hetimet dhe ka dërguar për gjykim dy zyrtarë të bashkisë Fier dhe një drejtor të Tatimeve për rajonin jugor të vendit, lidhur me mosarkëtimin e rreth 442 mijë eurove nga taksat e parkimit në këtë qytet.

14:03 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
“Lufta” për hapësirën, Rusia zbulon planin për ndërtimin e centralit bërthamor në Hënë
Europa

“Lufta” për hapësirën, Rusia zbulon planin për ndërtimin e centralit bërthamor në Hënë

Rusia planifikon të ndërtojë një central bërthamor në Hënë brenda dekadës së ardhshme për të furnizuar me energji programin e saj hapësinor hënor dhe një stacion të përbashkët kërkimor ruso-kinez, ndërsa fuqitë e mëdha nxitojnë të eksplorojnë satelitin e vetëm natyror të Tokës.

14:15 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
Studimi: 65% e fëmijëve që nisin shkollën fillore sot, do të punojnë në profesione që ende nuk janë shpikur
LIFESTYLE

Studimi: 65% e fëmijëve që nisin shkollën fillore sot, do të punojnë në profesione që ende nuk janë shpikur

65 % e fëmijëve që fillojnë shkollën fillore sot do të punojnë në profesione që as nuk janë shpikur, kur të arrijnë moshën për punësim, sipas përfundimeve të arritura nga një studim i Ditës Botërore të së Ardhmes 2025, një iniciativë ndërkombëtare nën kujdesin e UNESCO-s.

14:26 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
Imuniteti i Ballukut, PD kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandateve të premten
Politikë

Imuniteti i Ballukut, PD kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandateve të premten

Anëtarët e Partisë Demokratike në Këshillin e Mandateve i kanë kërkuar Kryetarit të Kuvendit, Niko Peleshi, thirrjen e mbledhjes së këshillit për çështjen "Balluku" këtë të premte, në orën 11:00.

14:48 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
18 ditë protestë para Kryeministrisë, Lapaj: Nga çdo cep i vendit, më 4 janar të largojmë Edi Ramën
Politikë

18 ditë protestë para Kryeministrisë, Lapaj: Nga çdo cep i vendit, më 4 janar të largojmë Edi Ramën

Protesta e “Shqipëria Bëhet” ka hyrë në ditën e 18-të, ndërsa drejtuesit e saj bëjnë thirrje për pjesëmarrje masive më 4 janar, duke kërkuar dorëheqjen e kryeministrit Edi Rama dhe largimin e qeverisë aktuale.

20:58 2 h më parë25.12.2025.

Autori
20-vjeçari ndërron jetë pas një aksidenti të rëndë në Cakran
Kronikë

20-vjeçari ndërron jetë pas një aksidenti të rëndë në Cakran

Një aksident me pasojë humbjen e jetës së një 20-vjeçari ka ndodhur në aksin Levan-Tepelenë, në kryqëzimin e Cakranit, pas përplasjes së dy automjeteve.

20:21 2 h më parë25.12.2025.

Autori
Sportistët dhe artistët, pasaportë për kontribute kombëtare
Aktualitet

Sportistët dhe artistët, pasaportë për kontribute kombëtare

Sipas udhëzimit, përfaqësimi nga këta njerëz të talentuar do të shërbejë edhe si promovim i Shqipërisë në arenën ndërkombëtare.

19:52 3 h më parë25.12.2025.

Autori
Rritet çmimi i referencës për zhdoganimin e automjeteve nga Azia apo vendet e BE
Ekonomi

Rritet çmimi i referencës për zhdoganimin e automjeteve nga Azia apo vendet e BE

Rritje e ndjeshme e çmimeve referuese për zhdoganimin e automjeteve të përdorura hyn në fuqi, pas publikimit në Fletoren Zyrtare të udhëzimit të ri të Ministrisë së Financave, duke prekur importet nga Europa, Koreja e Jugut dhe Kina.

17:38 5 h më parë25.12.2025.

Autori
BOTË
Europa

Deklarata u bë nga zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zakharova. Moska është e gatshme për një angazhim “të shkruajtur të zezë mbi të bardhë dhe plotësisht ligjor”.

22:53 7 min më parë25.12.2025.

Autori
Europa

Pilotët dhe stafi në festë, “Ryanair” ndaloi fluturimet për festën më të rëndësishme të fesë katolike. Mbi 3 mijë avionë nuk u ngritën nga pista.

22:16 44 min më parë25.12.2025.

Autori
Ukraina godet rafinerinë kryesore ruse të naftës me raketa “Storm Shadow”
Europa

Ukraina godet rafinerinë kryesore ruse të naftës me raketa “Storm Shadow”

Ukraina ka goditur objektiva strategjikë energjetikë në territorin rus, përfshirë rezervuarë nafte në Temryuk dhe uzinën e gazit natyror në Orenburg, duke përdorur dronë me rreze të gjatë veprimi dhe raketa “Storm Shadow”.

21:12 1 h më parë25.12.2025.

Autori
Radhë të gjata për pasagjerët jashtë BE-së në aeroportin europian, shumë humbasin fluturimin
Europa

Radhë të gjata për pasagjerët jashtë BE-së në aeroportin europian, shumë humbasin fluturimin

Radhët e gjata dhe vonesat e vazhdueshme në kontrollin e pasaportave në aeroportin Humberto Delgado të Lisbonës po shkaktojnë probleme serioze për pasagjerët, duke çuar deri në humbjen e fluturimeve.

19:13 3 h më parë25.12.2025.

Autori
RAJON
Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e krizës energjitike
RAJON

Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e krizës energjitike

Arsyeja lidhet me protestat e fermerëve në Greqi, pas ndërprerjes së furnizimit me karburant për termocentralet.

16:15 6 h më parë25.12.2025.

Autori
Shpërthim për Krishtlindje në Selanik, sulmohet dega e një banke
RAJON

Shpërthim për Krishtlindje në Selanik, sulmohet dega e një banke

Një shpërthim i fuqishëm është regjistruar në orët e para të mëngjesit në Selanik. Sipas raportimeve lënda shpërthyese ishte vendosur në zyrat e një banke.

11:33 11 h më parë25.12.2025.

Autori
Vuçiç i shqetësuar për armatosjen e Shqipërisë dhe Kosovës: Pse po e bën Amerika këtë gjë?
RAJON

Vuçiç i shqetësuar për armatosjen e Shqipërisë dhe Kosovës: Pse po e bën Amerika këtë gjë?

Një ditë pasi Shqipëria mori ngarkesën e parë me raketa “Javelin” nga SHBA dhe ministri i Mbrojtjes Pirro Vengu njoftoi se edhe Kosova do të pajiset me to së shpejti, nga Beogradi, Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka ngritur shqetësimin se fqinjët e Serbisë në rajon po armatosen nga Amerika.

10:18 12 h më parë25.12.2025.

Autori
Kurti për AFP: Kosova dhe Serbia duhet të normalizojnë marrëdhëniet
Kosovë

Kurti për AFP: Kosova dhe Serbia duhet të normalizojnë marrëdhëniet

Kryeministri Albin Kurti deklaroi se Kosova dhe Serbia duhet t’i normalizojnë marrëdhëniet mes tyre, por theksoi se ky proces është tejet i vështirë, duke pasur parasysh qasjen e Beogradit.

09:32 13 h më parë25.12.2025.

Autori
SPORT
Ndërron jetë “Picasso i futbollit”, fitoi 2 herë Kupën e Kampionëve
Futboll

Ndërron jetë “Picasso i futbollit”, fitoi 2 herë Kupën e Kampionëve

Futbolli britanik është në zi pas ndarjes nga jeta të John Robertson, ish-mesfushorit skocez dhe një prej figurave më ikonike në historinë e Nottingham Forest.

17:48 5 h më parë25.12.2025.

Autori
Çështja “Negreira”, Prokuroria zbulon faturat e dyshimta të Barcelonës
Futboll

Çështja “Negreira”, Prokuroria zbulon faturat e dyshimta të Barcelonës

Sipas dyshimeve, ish-zv.presidenti i Komitetit Teknik të Arbitrave në Spanjë, ka përfituar mbi 7 milionë euro nga klubi katalanas.

16:36 6 h më parë25.12.2025.

Autori
Kur fryma e festave pushton stadiumin! Thuajse 30 mijë tifozë mblidhen për të kënduar këngën e Krishtlindjes
Futboll

Kur fryma e festave pushton stadiumin! Thuajse 30 mijë tifozë mblidhen për të kënduar këngën e Krishtlindjes

Fryma e Krishtlindjeve ka pushtuar tifozët e Union Berlin për të 23-tin vit radhazi. Kështu, një nga traditat më të famshme të Krishtlindjeve, të cilën tifozët e klubit nga kryeqyteti gjerman e kanë çmuar që nga viti 2003, ka vazhduar.

15:45 7 h më parë25.12.2025.

Autori
Goli i parë i Armando Brojës, te Burnley ringjallen shpresat për mbijetesë
Futboll

Goli i parë i Armando Brojës, te Burnley ringjallen shpresat për mbijetesë

“Padyshim ishte një ndjesi fantastike për mua, Premier League është kampionati më i mirë dhe padyshim që të gjithë duam të jemi pjesë e tij”.

22:32 1 ditë më parë24.12.2025.

Autori
KULTURË
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 3 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 16 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 18 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 19 ditë më parë06.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

E përshkruanin si një person plot energji, të dashur dhe shumë të talentuar, e cila kishte ende gjithë jetën përpara.

22:36 24 min më parë25.12.2025.

Autori
Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk
SHOWBIZ

Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk

Postimi i CEO-s së platformës "X", Elon Musk ku komentonte me ironi dekolten e hapur të aktores Sydney Sweeney shkaktoi pakënaqësi të fortë, me shumë përdorues që e përshkruan atë si të papërshtatshëm dhe joelegant.

23:05 6 ditë më parë18.12.2025.

Autori
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 9 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 9 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes