TË FUNDIT
5 të arrestuar në 12 orë, policia e Durrësit sekuestron armë zjarri, drogë dhe makina “Lexojeni testamentin në këshillin bashkiak”, i dhuron 600.000 euro qytetit dhe i jep fund jetës Protesta kombëtare e opozitës, policia merr masat, 1700 efektivë në gatishmëri Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë Tensionet me Iranin, SHBA tërheq një pjesë të personelit në Izrael U shtir sikur punonte nga shtëpia duke përdorur një kornizë fotografie, 'kapet mat' policja
5 të arrestuar në 12 orë, policia e Durrësit sekuestron armë zjarri, drogë dhe makina “Lexojeni testamentin në këshillin bashkiak”, i dhuron 600.000 euro qytetit dhe i jep fund jetës Protesta kombëtare e opozitës, policia merr masat, 1700 efektivë në gatishmëri Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë Tensionet me Iranin, SHBA tërheq një pjesë të personelit në Izrael U shtir sikur punonte nga shtëpia duke përdorur një kornizë fotografie, 'kapet mat' policja
13° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Aksi Librazhd-Pogradec Protesta kombëtare Edi Rama Belinda Balluku Donald Trump Lufta ne Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Aksi Librazhd-Pogradec Protesta kombëtare Edi Rama Belinda Balluku Donald Trump Lufta ne Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Viktimat

Të paktën 21 viktima nga përmbytjet dhe rrëshqitjet e dheut në Brazil
Amerika

Të paktën 21 viktima nga përmbytjet dhe rrëshqitjet e dheut në Brazil

Dhjetëra viktima dhe qindra të pastrehë si pasojë e përmbytjeve që kanë përfshirë pjesën juglindore të Brazilit.

19:05 2 ditë më parë24.02.2026.

Autori
Tragjedia në liqenin Tahoe, gjendet pajetë 8 skiatorë që u goditën nga orteku
Amerika

Tragjedia në liqenin Tahoe, gjendet pajetë 8 skiatorë që u goditën nga orteku

Gjenden trupat e pajetë të 8 skiatorëve që u goditën nga një ortek një ditë më parë në Sierra Avalanche, teksa kërkimet vijojnë dhe për një person të nëntë.

07:51 8 ditë më parë19.02.2026.

Autori
Tragjedi në alpet franceze, 3 skiatorë humbin jetën nga orteku
Europa

Tragjedi në alpet franceze, 3 skiatorë humbin jetën nga orteku

Të paktën 3 skiatorë humbën jetën në alpet franceze si pasojë e një orteku të madh që u shkëput nga maja e malit.

20:35 13 ditë më parë13.02.2026.

Autori
Nju Jorku ngrin nga i ftohti, regjistrohen të paktën 18 viktima
Amerika

Nju Jorku ngrin nga i ftohti, regjistrohen të paktën 18 viktima

Të paktën 18 persona kanë vdekur në New York City si pasojë e një vale të zgjatur moti ekstremisht të ftohtë, ndërsa autoritetet kanë shpallur emergjencë dhe kanë rritur masat e strehimit për të mbrojtur qytetarët.

17:09 17 ditë më parë10.02.2026.

Autori
Izraeli pranon 71 mijë viktimat në Gaza
Nëpër botë

Izraeli pranon 71 mijë viktimat në Gaza

Izraeli është gati të pranojë se mbi 71 mijë persona janë vrarë në Gaza, që nga nisja e operacionit ushtarak të tij.

21:41 27 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Tragjedia në Zvicër, identifikohen viktimat, pjesa më e madhe adoleshentë
Europa

Tragjedia në Zvicër, identifikohen viktimat, pjesa më e madhe adoleshentë

Janë identifikuar të 40 viktimat e tragjedisë në lokalin e natës në Crans Montana, natën e ndërrimit të viteve. Një pjesë e madhe e personave që humbën jetën janë të rinj nën 18 vjeç.

07:37 53 ditë më parë05.01.2026.

Autori
Të fundit
5 të arrestuar në 12 orë, policia e Durrësit sekuestron armë zjarri, drogë dhe makina
Kronikë

5 të arrestuar në 12 orë, policia e Durrësit sekuestron armë zjarri, drogë dhe makina

Blutë e Durrësit bëjnë me dije se janë sekuestruar 2 armë zjarri, municion luftarak, 4 armë të ftohta, kanabis, si dhe 2 automjete.

17:48 7 min më parë27.02.2026.

Autori
“Lexojeni testamentin në këshillin bashkiak”, i dhuron 600.000 euro qytetit dhe i jep fund jetës
Europa

“Lexojeni testamentin në këshillin bashkiak”, i dhuron 600.000 euro qytetit dhe i jep fund jetës

Ndër rreshtat e fundit të testamentit të tij kishte një rekomandim, që dëshirat e tij të lexoheshin të plota në Këshillin Bashkiak, për të shmangur bisedat dhe thashethemet. Dhe një dëshirë drejtuar politikanëve. "Shpresoj se keni mendjen e shëndoshë për të mos u futur në debate."

17:35 20 min më parë27.02.2026.

Autori
Protesta kombëtare e opozitës, policia merr masat, 1700 efektivë në gatishmëri
Politikë

Policia e Tiranës do të angazhojë 1700 efektivë për mbarëajtjen e protestës së opozitës që do të mbahet edhe nesër përpara Kryeministrisë.

17:24 31 min më parë27.02.2026.

Autori
Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë
RAJON

Fshati ndodhej në një lartësi prej afërsisht 150 metrash dhe u shpronësua me detyrim si pjesë e projektit të furnizimit me ujë të qytetit të Patras.

17:08 47 min më parë27.02.2026.

Autori
Tensionet me Iranin, SHBA tërheq një pjesë të personelit në Izrael
Amerika

Edhe vende të tjera kanë nisur evakuimin e familjarëve të stafit diplomatik dhe personelit jo-thelbësor nga disa zona të Lindjes së Mesme.

16:53 1 h më parë27.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Liqeni i Shkodrës në pritje të statusit ndërkombëtar të UNESCO-s
Sociale

Liqeni i Shkodrës në pritje të statusit ndërkombëtar të UNESCO-s

Procesi nisi si një iniciativë e shoqërisë civile dhe u zhvillua në bashkëpunim ndërkufitar mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, me mbështetjen e Bashkimit Europian.

13:09 4 h më parë27.02.2026.

Autori
Rama mbledh qeverinë "e vjetër", mungojnë Balluku, Spiropali dhe Vengu
Politikë

Rama mbledh qeverinë "e vjetër", mungojnë Balluku, Spiropali dhe Vengu

Në mbledhjen e sotme që konfirmoi ndryshimet e komunikuara nga Rama dje në mbledhjen e Grupit të PS morën pjesë vetëm ministrat e kabinetit të vjetër qeverisës, me mungesën e treshes Balluku, Spiropali, Vengu.

12:10 5 h më parë27.02.2026.

Autori
Gjyqi i dytë në Hagë - Thaçi: Jam i pafajshëm! Prokuroria: 5 të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale
Kosovë

Gjyqi i dytë në Hagë - Thaçi: Jam i pafajshëm! Prokuroria: 5 të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale

Gjyqi i dytë ndaj Thaçit në Hagë, ish-Presidenti: Jam plotësisht i pafajshëm”, Prokuroria: Të akuzuarit minuan Gjykatën Speciale

12:42 5 h më parë27.02.2026.

Autori
Champions League: Luhet “klasikja” e Europës Man. City-Real, PSG sfidon Chelsea
Futboll

Atalanta gjen në rrugën e saj Bayern Munchen, Barcelona do të provojë forcat përballë anglezëve të Newcastle. Ndeshjet e para të fazës së 1/8 do të luhen më 10 dhe 11 mars.

12:32 5 h më parë27.02.2026.

Autori
Skandali i tenderave, SPAK jep pretencën për pedagogët dhe punonjësit e Universitetit Bujqësor të Tiranës
Sociale

Skandali i tenderave, SPAK jep pretencën për pedagogët dhe punonjësit e Universitetit Bujqësor të Tiranës

Sipas aktakuzës, bëhet fjalë për nëntë procedura tenderimi të zhvilluara në mënyrë fiktive gjatë vitit 2022, me një vlerë totale rreth 90 milionë lekë të reja.

12:55 5 h më parë27.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Shqiptarët e dyshuar për një seri vjedhjesh, kapen me mijëra euro dhe armë
Kronikë

Shqiptarët e dyshuar për një seri vjedhjesh, kapen me mijëra euro dhe armë

Tre shtetas shqiptarë u arrestuan në Itali, pasi akuzohen për disa vjedhje në zona të ndryshme në Vicenza.

18:29 33 min më parë27.02.2026.

Autori
Kronikë

Blutë e Durrësit bëjnë me dije se janë sekuestruar 2 armë zjarri, municion luftarak, 4 armë të ftohta, kanabis, si dhe 2 automjete.

17:48 7 min më parë27.02.2026.

Autori
Politikë

Policia e Tiranës do të angazhojë 1700 efektivë për mbarëajtjen e protestës së opozitës që do të mbahet edhe nesër përpara Kryeministrisë.

17:24 31 min më parë27.02.2026.

Autori
Porti i ri në Porto Romano, SPAK sekuestron dosjen e tenderit
Kronikë

Porti i ri në Porto Romano, SPAK sekuestron dosjen e tenderit

Burime zyrtare bëjnë me dije se disa javë më parë SPAK u ka kërkuar institucioneve shtetërore të gjithë praktikën e ndjekur për tenderin.

16:25 1 h më parë27.02.2026.

Autori
BOTË
Tramvaji del nga shinat në mes të Milanos, 1 vdekur dhe mbi 40 të plagosur
Europa

Tramvaji del nga shinat në mes të Milanos, 1 vdekur dhe mbi 40 të plagosur

Një person humbi jetën dhe 39 të tjerë mbetën të plagosur pasi një tramvaj doli nga shinat në Milano.

18:43 47 min më parë27.02.2026.

Autori
Paratë bien nga qielli në Vjenë, 10.000 euro zhysin kryeqytetin austriak në kaos
Europa

Paratë bien nga qielli në Vjenë, 10.000 euro zhysin kryeqytetin austriak në kaos

Pas këtij "dushi parash" spektakolar qëndron sipërmarrësi dhe influenceri vjenez Max Weißenböck, i njohur në Instagram si "MaxaMillion".

18:15 19 min më parë27.02.2026.

Autori
Europa

Ndër rreshtat e fundit të testamentit të tij kishte një rekomandim, që dëshirat e tij të lexoheshin të plota në Këshillin Bashkiak, për të shmangur bisedat dhe thashethemet. Dhe një dëshirë drejtuar politikanëve. "Shpresoj se keni mendjen e shëndoshë për të mos u futur në debate."

17:35 20 min më parë27.02.2026.

Autori
Amerika

Edhe vende të tjera kanë nisur evakuimin e familjarëve të stafit diplomatik dhe personelit jo-thelbësor nga disa zona të Lindjes së Mesme.

16:53 1 h më parë27.02.2026.

Autori
RAJON
“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas
RAJON

“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas

Debat mes kryeministri maqedonas dhe një deputeti shqiptar i cili mbante në xhaketën e tij një flamur kuqezi të cilin tha se ia kishte dhuruar Edi Rama.

18:01 5 min më parë27.02.2026.

Autori
RAJON

Fshati ndodhej në një lartësi prej afërsisht 150 metrash dhe u shpronësua me detyrim si pjesë e projektit të furnizimit me ujë të qytetit të Patras.

17:08 47 min më parë27.02.2026.

Autori
Pasuri qindra miliona euro, forcat speciale të Malit të Zi bastisin pronën e vëllait të ish-Presidentit
RAJON

Pasuri qindra miliona euro, forcat speciale të Malit të Zi bastisin pronën e vëllait të ish-Presidentit

Njësitë speciale të policisë kanë rrethuar ndërtesën në rrugën "Vuka Karaxhiça", në qendër të Podgoricës, ku jeton biznesmeni Aco Gjukanoviç, vëllai i ish-Presidentit dhe Kryeministrit të Malit të Zi, Milo Gjukanoviç.

16:06 1 h më parë27.02.2026.

Autori
Begaj nga Shkupi: Të zbatohet ligji për shqipen; Presidentja e RMV: Kënaqësi të shohësh Shqipërinë më pranë BE-së
RAJON

Begaj nga Shkupi: Të zbatohet ligji për shqipen; Presidentja e RMV: Kënaqësi të shohësh Shqipërinë më pranë BE-së

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj, gjatë një konference për shtyp në Shkup me homologen e tij, Gordana Siljanovska-Davkova, vlerësoi rolin e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut si shtetformues dhe faktor kyç për stabilitetin politik.

13:33 4 h më parë27.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Atalanta gjen në rrugën e saj Bayern Munchen, Barcelona do të provojë forcat përballë anglezëve të Newcastle. Ndeshjet e para të fazës së 1/8 do të luhen më 10 dhe 11 mars.

12:32 5 h më parë27.02.2026.

Autori
S’ka Dritë e as Shkëndijë, shuhet flaka europiane e klubeve shqiptare
Futboll

S’ka Dritë e as Shkëndijë, shuhet flaka europiane e klubeve shqiptare

Eshtë mbyllur në fazën “play-off” të Conference League, rrugëtimi i Shkëndijës së Tetovës dhe Dritës në futbollin europian.

21:47 20 h më parë26.02.2026.

Autori
Displina nuk fal asnjë, dënohen aktet e dhunës dhe incidentet në të gjitha kampionatet
Futboll

Displina nuk fal asnjë, dënohen aktet e dhunës dhe incidentet në të gjitha kampionatet

Komisioni i Disiplinës pranë FSHF ka dhënë dënimet në lidhje me incidentet në javën e fundit futbollistike.

19:48 22 h më parë26.02.2026.

Autori
Ronaldo rikthehet në futbollin spanjoll pas 9 vitesh... në kategorinë e dytë
Futboll

Ronaldo rikthehet në futbollin spanjoll pas 9 vitesh... në kategorinë e dytë

Ndërsa është në moshën 41-vjeçare dhe ende vazhdon të luajë në nivelet më të larta të futbollit, Cristiano Ronaldo tashmë po mendon seriozisht për të ardhmen, teksa ka blerë 25% të aksioneve të klubit spanjoll UD Almería, që aktualisht garon në kategorinë e dytë të futbollit.

12:59 1 ditë më parë26.02.2026.

Autori
KULTURË
Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 3 h më parë27.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 2 ditë më parë25.02.2026.

Autori
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 4 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit
KULTURË

Festivali i filmit në Gjermani, shpallen fituesit e edicionit

Filmi gjerman “Yellow Letters” është shpallur fitues i Ariut të Artë në edicionin e 76-të të Berlinales.

12:57 5 ditë më parë22.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?
SHOWBIZ

“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?

Aktori i njohur amerikan, Robert De Niro akuzoi presidentin Trump se është një armik i popullit që do të lejë pasoja për SHBA dhe kur të largohet nga detyra.

16:36 1 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine

Robert Carradine, aktori amerikan i njohur më së miri për rolet në Revenge of the Nerds dhe Lizzie McGuire, ka vdekur në moshën 71 vjeç.

07:34 2 ditë më parë25.02.2026.

Autori
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 4 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal
SHOWBIZ

Nga kapiten i anijes kozmike në “Star Trek”, në moshën 94-vjeçare bëhet yll i heavy metal

Në vitin 2021 fluturoi me “Blue Origin” dhe në moshën 90-vjeçare, u bë njeriu më i moshuar që ka udhëtuar ndonjëherë në hapësirë.

18:28 4 ditë më parë22.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes