TË FUNDIT
“Lufta përfundon së shpejti”, Trump: Në Iran nuk ka mbetur pothuajse asgjë për t’u goditur Kushtetuesja “rrëzoi” mbylljen e TikTok, Rama: Pas këtij vendimi shpifësit mund të ndjehen të inkurajuar “Shoqata e Hidrokarbureve funksionon si kartel”, revoltohet Braçe: Garanton rritjen e çmimeve Kushtetuesja për mbylljen e TikTok: Cenoi lirinë e fjalës Lufta në Liban: 588 të vrarë dhe mbi 735 mijë të zhvendosur në 10 ditë “Rama po bllokon integrimin në BE”, akuza e Berishës: Po shkatërron shtetin ligjor
“Lufta përfundon së shpejti”, Trump: Në Iran nuk ka mbetur pothuajse asgjë për t’u goditur Kushtetuesja “rrëzoi” mbylljen e TikTok, Rama: Pas këtij vendimi shpifësit mund të ndjehen të inkurajuar “Shoqata e Hidrokarbureve funksionon si kartel”, revoltohet Braçe: Garanton rritjen e çmimeve Kushtetuesja për mbylljen e TikTok: Cenoi lirinë e fjalës Lufta në Liban: 588 të vrarë dhe mbi 735 mijë të zhvendosur në 10 ditë “Rama po bllokon integrimin në BE”, akuza e Berishës: Po shkatërron shtetin ligjor
16° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku Lufta në Lindjen e Mesme Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha Lufta në Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Belinda Balluku Lufta në Lindjen e Mesme Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha Lufta në Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Dita e Veres

Festimet për Ditën e Verës, ja se si do të devijohet trafiku në Tiranë
Aktualitet

Festimet për Ditën e Verës, ja se si do të devijohet trafiku në Tiranë

Bashkia e Tiranës ka njoftuar devijimin e trafikut që do të bëhet festimet e Ditës së Verës në kryeqytet. Devijimi i trafikut do të nisë prej orës 12:00 të datës 13 mars, deri në orët e para të datës 15 mars.

13:07 2 h më parë11.03.2026.

Autori
Të fundit
“Lufta përfundon së shpejti”, Trump: Në Iran nuk ka mbetur pothuajse asgjë për t’u goditur
Lindja e Mesme

“Lufta përfundon së shpejti”, Trump: Në Iran nuk ka mbetur pothuajse asgjë për t’u goditur

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka deklaruar se operacionet ushtarake amerikane në Iran kanë shkatërruar pothuajse të gjitha objektivat kryesore dhe se konflikti mund të përfundojë së shpejti.

15:36 9 min më parë11.03.2026.

Autori
Kushtetuesja “rrëzoi” mbylljen e TikTok, Rama: Pas këtij vendimi shpifësit mund të ndjehen të inkurajuar
Politikë

Kushtetuesja “rrëzoi” mbylljen e TikTok, Rama: Pas këtij vendimi shpifësit mund të ndjehen të inkurajuar

Vendimi i Gjykata Kushtetuese që konstatoi cenimin e lirisë së shprehjes nga bllokimi i TikTok ka sjellë reagimin e kryeministrit Edi Rama, i cili mbrojti vendimin e qeverisë për mbylljen e përkohshme të platformës.

15:17 28 min më parë11.03.2026.

Autori
“Shoqata e Hidrokarbureve funksionon si kartel”, revoltohet Braçe: Garanton rritjen e çmimeve
Politikë

“Shoqata e Hidrokarbureve funksionon si kartel”, revoltohet Braçe: Garanton rritjen e çmimeve

Ai akuzoi se rritja e fundit për çmimin e naftës është bërë në mënyrë të koordinuar, përmes një mesazhi telefonik që i është dërguar të gjithë personave përgjegjës në pikat e karburantit.

15:11 34 min më parë11.03.2026.

Autori
Kushtetuesja për mbylljen e TikTok: Cenoi lirinë e fjalës
Sociale

Një nga vendimet më të debatuara të qeverisë për mbylljen e TikTok është vlerësuar si problematik nga Kushtetuesja. Gjykata Kushtetuese ka konstatuar se mbyllja e aksesit në platformën TikTok në Shqipëri ka cenuar lirinë e shprehjes dhe lirinë e shtypit.

14:55 50 min më parë11.03.2026.

Autori
Lufta në Liban: 588 të vrarë dhe mbi 735 mijë të zhvendosur në 10 ditë
Lindja e Mesme

Shifrat janë bërë të ditura nga Ministria e Shëndetësisë e Libanit, duke përshkruar përshkallëzimin e konfliktit mes Izraelit dhe Hezbollahut.

14:52 53 min më parë11.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Bombat pranë shtëpisë së kryebashkiakut Mamdani, FBI po e heton ngjarjen si akt terrorist
Amerika

Bombat pranë shtëpisë së kryebashkiakut Mamdani, FBI po e heton ngjarjen si akt terrorist

FBI po heton për terrorizëm një tentativë për sulm me pajisje shpërthyese artizanale pranë rezidencës së kreut të Bashkisë së Nju Jorkut, Mamdani, ku dy të rinj u arrestuan.

16:35 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Kamioni përplaset me barrierat pranë Shtëpisë së Bardhë, arrestohet shoferi
Amerika

Autoritetet izoluan përkohësisht zonën, gjithashtu konfirmuan se nga incidenti nuk raportohet për persona të lënduar.

14:25 1 h më parë11.03.2026.

Autori
Ana e padukshme e luftës, europianët ia mbathin nga Dubai dhe braktisin kafshët, ose i çojnë për eutanazi
Lindja e Mesme

Ana e padukshme e luftës, europianët ia mbathin nga Dubai dhe braktisin kafshët, ose i çojnë për eutanazi

Strehëzat e kafshëve në Dubai janë nën presion financiar dhe nuk mund të strehojnë më kafshë shtëpiake. Disa veterinarë madje detyrohen të eutanizojnë kafshët pasi pronarët nuk duan të përballojnë kostot e zhvendosjes.

16:50 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
“Rama po bllokon integrimin në BE”, akuza e Berishës: Po shkatërron shtetin ligjor
Politikë

“Rama po bllokon integrimin në BE”, akuza e Berishës: Po shkatërron shtetin ligjor

Lideri i opozitës përdori tone të ashpra ndaj kryeministrit Rama, duke e vendosur theksin te korrupsioni dhe përpjekja për të kontrolluar drejtësinë për të mbrojtur pushtetin.

14:38 1 h më parë11.03.2026.

Autori
Panik në Beverly Hills, plumba drejt shtëpisë së Rihannës
SHOWBIZ

Sipas policisë, një grua rreth të 30-ave ndaloi me makinë përpara banesës së këngëtares dhe qëlloi shtatë herë drejt pronës para se të largohej me shpejtësi.

17:03 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Vendimi i Gjykata Kushtetuese që konstatoi cenimin e lirisë së shprehjes nga bllokimi i TikTok ka sjellë reagimin e kryeministrit Edi Rama, i cili mbrojti vendimin e qeverisë për mbylljen e përkohshme të platformës.

15:17 28 min më parë11.03.2026.

Autori
Politikë

Ai akuzoi se rritja e fundit për çmimin e naftës është bërë në mënyrë të koordinuar, përmes një mesazhi telefonik që i është dërguar të gjithë personave përgjegjës në pikat e karburantit.

15:11 34 min më parë11.03.2026.

Autori
Sociale

Një nga vendimet më të debatuara të qeverisë për mbylljen e TikTok është vlerësuar si problematik nga Kushtetuesja. Gjykata Kushtetuese ka konstatuar se mbyllja e aksesit në platformën TikTok në Shqipëri ka cenuar lirinë e shprehjes dhe lirinë e shtypit.

14:55 50 min më parë11.03.2026.

Autori
Politikë

Lideri i opozitës përdori tone të ashpra ndaj kryeministrit Rama, duke e vendosur theksin te korrupsioni dhe përpjekja për të kontrolluar drejtësinë për të mbrojtur pushtetin.

14:38 1 h më parë11.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka deklaruar se operacionet ushtarake amerikane në Iran kanë shkatërruar pothuajse të gjitha objektivat kryesore dhe se konflikti mund të përfundojë së shpejti.

15:36 9 min më parë11.03.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Shifrat janë bërë të ditura nga Ministria e Shëndetësisë e Libanit, duke përshkruar përshkallëzimin e konfliktit mes Izraelit dhe Hezbollahut.

14:52 53 min më parë11.03.2026.

Autori
Amerika

Autoritetet izoluan përkohësisht zonën, gjithashtu konfirmuan se nga incidenti nuk raportohet për persona të lënduar.

14:25 1 h më parë11.03.2026.

Autori
Historiani anglez zbulon sinjalet pse Lufta III Botërore ka nisur “në heshtje”
Lindja e Mesme

Historiani anglez zbulon sinjalet pse Lufta III Botërore ka nisur “në heshtje”

Profesori Anthony Glees tregoi disa shenja që ngjajnë me rrethanat që i paraprinë fillimit të Luftës së Parë dhe Luftës së Dytë Botërore.

12:54 2 h më parë11.03.2026.

Autori
RAJON
140 objekte të dëmtuar nga tërmeti, Janina në gjendje të jashtëzakonshme
RAJON

140 objekte të dëmtuar nga tërmeti, Janina në gjendje të jashtëzakonshme

Janina ka shpallur emergjencën për tre muaj pas tërmetit të fuqishëm që dëmtoi më shumë se 140 objekte.

18:29 21 h më parë10.03.2026.

Autori
Kriza politike në Kosovë shtyn vizitën e Komisioneres së BE-së për Zgjerim, Marta Kos
Kosovë

Kriza politike në Kosovë shtyn vizitën e Komisioneres së BE-së për Zgjerim, Marta Kos

Komisionerja për Zgjerim në BE, Marta Kos ka anuluar vizitën në Prishtinë, për shkak të zhvillimeve të fundit politike në vend.

17:27 22 h më parë10.03.2026.

Autori
Tërmet i fortë godet Italinë, nuk raportohen dëme
RAJON

Tërmet i fortë godet Italinë, nuk raportohen dëme

Italia është goditur nga një tërmet me magnitudë 5.9 të shkallës Rihter, njoftoi Qendra Sizmologjike Evropiane-Mesdhetare (EMSC).

10:05 1 ditë më parë10.03.2026.

Autori
Kroacia rikthen shërbimin e detyrueshëm ushtarak për burrat dhe gratë
RAJON

Kroacia rikthen shërbimin e detyrueshëm ushtarak për burrat dhe gratë

Çdo vit pritet të trajnohen rreth 4 mijë rekrutë, të cilët do të marrin një pagesë mujore prej 2.200 eurosh gjatë periudhës së stërvitjes.

22:36 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
SPORT
Tërhiqet nga Botërori 2026, Irani refuzon të luajë në SHBA
Futboll

Tërhiqet nga Botërori 2026, Irani refuzon të luajë në SHBA

Tensionet gjeopolitike po ndikojnë edhe në sport. Kombëtarja e Iran ka vendosur të tërhiqet nga Kupa e Botës 2026, që do të zhvillohet verën e ardhshme në Amerikë.

14:03 1 h më parë11.03.2026.

Autori
Yamal shpëton Barcelonën, Bayern i jep leksion Atalantës dhe hipotekon çerekfinalet
Futboll

Yamal shpëton Barcelonën, Bayern i jep leksion Atalantës dhe hipotekon çerekfinalet

Katalanasit barazuan 1-1 në fushën e Newcastle, bavarezët triumfuan 6-1 në Bergamo. Edhe Atletico siguroi vendin në çerekfinale pas fitores 5-2 ndaj Tottenham.

09:18 6 h më parë11.03.2026.

Autori
Turqit "kockë e fortë", Gallatasaray mund Liverpool në aktin e parë
Futboll

Turqit "kockë e fortë", Gallatasaray mund Liverpool në aktin e parë

Liverpool është mundur minimalisht 1-0 në transfertën e vështirë përballë Galatasaray në raundin e 1/16 të Champions League.

20:52 18 h më parë10.03.2026.

Autori
500 milionë kërkesa për bileta, Infantino: Botërori do të jetë i jashtëzakonshëm
Futboll

500 milionë kërkesa për bileta, Infantino: Botërori do të jetë i jashtëzakonshëm

Kreu i FIFA-s, Gianni Infantino ka bërë me dije se vetëm gjatë katër javëve të fundit janë bërë mbi 500 milionë kërkesa për bileta.

20:12 19 h më parë10.03.2026.

Autori
KULTURË
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 16 h më parë10.03.2026.

Autori
Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës
KULTURË

Zbulohet një vendbanim i ri arkeologjik në zonën e Lushnjës

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja bën me dije se arkeologët kanë zbuluar gjurmët e një vendbanimi të rëndësishëm, i cili daton nga periudha romake deri në antikitetin e vonë.

15:24 2 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit
KULTURË

Rizbulohet pas 65 vitesh piktura miliona dollarëshe e Rembrandtit

Një pikturë e humbur prej kohësh nga Rembrandti është rizbuluar dhe vërtetuar nga ekspertët, pasi vendndodhja e saj nuk dihej për dekada.

15:31 8 ditë më parë03.03.2026.

Autori
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 9 ditë më parë01.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Spotify për muzikën: Anglishtja po humb terren në top lista
SHOWBIZ

Spotify për muzikën: Anglishtja po humb terren në top lista

Muzika në gjuhën angleze po humbet kontrollin e saj në top lista, sipas të dhënave të reja nga gjigandi i transmetimit të muzikës Spotify.

12:24 3 h më parë11.03.2026.

Autori
"Burgu është një ferr", rrëfehet Harvey Weinstein
SHOWBIZ

"Burgu është një ferr", rrëfehet Harvey Weinstein

Manjati i filmave i dënuar Harvey Weinstein thotë se jeta në burg është "ferr" në një intervistë në të cilën ai vazhdimisht pretendonte se nuk ishte fajtor për asnjë krim.

11:58 3 h më parë11.03.2026.

Autori
SHOWBIZ

Sipas policisë, një grua rreth të 30-ave ndaloi me makinë përpara banesës së këngëtares dhe qëlloi shtatë herë drejt pronës para se të largohej me shpejtësi.

17:03 1 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Arrestohet Britney Spears, dyshohet se ngiste makinën e dehur
SHOWBIZ

Arrestohet Britney Spears, dyshohet se ngiste makinën e dehur

Britney Spears është arrestuar në Kaliforni nën dyshimin për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

14:43 5 ditë më parë06.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes