TË FUNDIT
'Paqe' te Kryeministria, protestuesit e PD marshojnë drejt Ministrisë së Brendshme “Burrat shqiptarë nuk pranojnë humbjen”, Rama thumbon Berishën nga Elbasani, opozita proteston në shesh Mesazhet telefonike me një të mitur, pezullohet futbollisti i Premier League Shqiptarë, kolumbianë dhe një “bankier” kinez, 103 vite burg bandës që pastroi 325 mln euro nga kokaina U akuzua se ishte pjesë e një rrjeti spiunazhi, KE mbyll hetimin për Olivér Várhelyi Shkelet armëpushimi, Hezbollahu godet me raketa bazën ushtarake në Izrael
'Paqe' te Kryeministria, protestuesit e PD marshojnë drejt Ministrisë së Brendshme “Burrat shqiptarë nuk pranojnë humbjen”, Rama thumbon Berishën nga Elbasani, opozita proteston në shesh Mesazhet telefonike me një të mitur, pezullohet futbollisti i Premier League Shqiptarë, kolumbianë dhe një “bankier” kinez, 103 vite burg bandës që pastroi 325 mln euro nga kokaina U akuzua se ishte pjesë e një rrjeti spiunazhi, KE mbyll hetimin për Olivér Várhelyi Shkelet armëpushimi, Hezbollahu godet me raketa bazën ushtarake në Izrael
13° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Vrasja në Sarandë Erion Veliaj Çmimi i naftës Kodi Rrugor Lufta në Lindjen e Mesme
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Vrasja në Sarandë Erion Veliaj Çmimi i naftës Kodi Rrugor Lufta në Lindjen e Mesme

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Kilometri i fundit

LIVE/Opozita sërish para Kryeministrisë, skenar pa foltore, 1200 efektivë në shesh
Politikë

LIVE/Opozita sërish para Kryeministrisë, skenar pa foltore, 1200 efektivë në shesh

Opozita vijon stinën e protestave të para Kryeministrisë me kërkesën për largimin e Edi Ramës dhe mbajtjen e zgjedhjeve të reja.

17:58 2 h më parë08.05.2026.

Autori
Të fundit
Policia hedh ujë drejt protestuesve, shpërthejnë molotovët
Politikë

Policia e Shtetit ka larguar me ujë me presion dhe gaz protestuesit e opozitës duke mos i lejuar që të marshojnë.

20:41 1 min më parë08.05.2026.

Autori
'Paqe' te Kryeministria, protestuesit e PD marshojnë drejt Ministrisë së Brendshme
Politikë

'Paqe' te Kryeministria, protestuesit e PD marshojnë drejt Ministrisë së Brendshme

Rrethimi me kordon shënoi pikën e vlimit në tubim, pasi disa protestues hodhën molotovë në drejtim të efektivëve, ndërsa policia u kundërpërgjigj duke shpërndarë turmën me gaz lotsjellës dhe autobotin ujëhedhës.

20:35 6 min më parë08.05.2026.

Autori
“Burrat shqiptarë nuk pranojnë humbjen”, Rama thumbon Berishën nga Elbasani, opozita proteston në shesh
Politikë

“Burrat shqiptarë nuk pranojnë humbjen”, Rama thumbon Berishën nga Elbasani, opozita proteston në shesh

Shefi i qeverisë, Edi Rama shigjetoi rivalin e tij në opozitë, Sali Berisha, duke e cilësuar si humbës në një aktivitet në Elbasan ku prezantoi zgjerimin e financimeve për programin Startup Albania. Në të njëjtën kohë Berisha kishte nisur marshimin nga selia blu drejt Kryeministrisë për protestë.

20:33 8 min më parë08.05.2026.

Autori
Mesazhet telefonike me një të mitur, pezullohet futbollisti i Premier League
Futboll

Në një deklaratë zyrtare të publikuar të premten, Bournemouth konfirmoi se 21-vjeçari spanjoll nuk do të jetë pjesë e skuadrës për ndeshjen e Premier League ndaj Fulhamit.

20:18 23 min më parë08.05.2026.

Autori
Shqiptarë, kolumbianë dhe një “bankier” kinez, 103 vite burg bandës që pastroi 325 mln euro nga kokaina
Europa

Shqiptarë, kolumbianë dhe një “bankier” kinez, 103 vite burg bandës që pastroi 325 mln euro nga kokaina

Në qendër të skemës financiare ishte 43-vjeçari me origjinë kineze, Lihe Hu, i cilësuar nga prokurorët si “bankieri i fshehtë” i organizatës. Ai u dënua me 5 vite e 4 muaj burg, pasi dyshohet se menaxhonte miliona euro të ardhura nga trafiku i drogës.

20:03 38 min më parë08.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
"Sille Ramën këtu, ke frikë ta detyrosh që të vijë në seancë", Bardhi përplaset me Peleshin
Politikë

"Sille Ramën këtu, ke frikë ta detyrosh që të vijë në seancë", Bardhi përplaset me Peleshin

Kreu i grupit parlamentar i PD-së, Gazment Bardhi ngriti tonet në Kuvend, duke lëshuar akuza në drejtim të kryeparlamentarit Niko Pelesh. Ai tha se ky i fundit duhet ta detyronte Ramën që të paraqitej në Kuvend, për të dhënë llogari për interpelancat e kërkuara nga opozita.

11:37 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
“Sa të lindë agimi, Kurti do të jetë i vdekur”, organizata serbe kërcënon kryeministrin e Kosovës
Kosovë

“Sa të lindë agimi, Kurti do të jetë i vdekur”, organizata serbe kërcënon kryeministrin e Kosovës

Një organizatë e shpallur terroriste nga Kosova raportohet të ketë kërcënuar me jetë kryeministrin në detyrë Albin Kurti.

16:49 3 h më parë08.05.2026.

Autori
Kujdes! Instruktorë fitnesi me inteligjencë artificiale shesin përfitime joreale
LIFESTYLE

Kujdes! Instruktorë fitnesi me inteligjencë artificiale shesin përfitime joreale

Nëse përdorni mediat sociale, ndoshta i keni parë video të rafinuara fitnesi që premtojnë transformime dramatike të trupit brenda javësh. Ato tregojnë trupa të skalitur, imazhe mbresëlënëse para dhe pas dhe pretendojnë se mund të dukeni vite më të rinj duke ndjekur një rutinë të thjeshtë.

15:52 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
Studentët ishin ankuar për ushqimin, shpallet në kërkim administratorja e kompanisë
Kronikë

Studentët ishin ankuar për ushqimin, shpallet në kërkim administratorja e kompanisë

Kompania “Sori-Al” ishte përgjegjëse për përgatitjen dhe shpërndarjen e vakteve ushqimore për studentët.

17:03 3 h më parë08.05.2026.

Autori
Vdekje mister! 36-vjeçarja shqiptare gjendet e pajetë në Francë
Nëpër botë

Vdekje mister! 36-vjeçarja shqiptare gjendet e pajetë në Francë

Një 36-vjeçare me origjinë shqiptare është gjetur e pajetë në banesën e saj në një qytet të Francës, kufi me Zvicrën.

12:05 1 ditë më parë07.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Policia e Shtetit ka larguar me ujë me presion dhe gaz protestuesit e opozitës duke mos i lejuar që të marshojnë.

20:41 1 min më parë08.05.2026.

Autori
Politikë

Rrethimi me kordon shënoi pikën e vlimit në tubim, pasi disa protestues hodhën molotovë në drejtim të efektivëve, ndërsa policia u kundërpërgjigj duke shpërndarë turmën me gaz lotsjellës dhe autobotin ujëhedhës.

20:35 6 min më parë08.05.2026.

Autori
Politikë

Shefi i qeverisë, Edi Rama shigjetoi rivalin e tij në opozitë, Sali Berisha, duke e cilësuar si humbës në një aktivitet në Elbasan ku prezantoi zgjerimin e financimeve për programin Startup Albania. Në të njëjtën kohë Berisha kishte nisur marshimin nga selia blu drejt Kryeministrisë për protestë.

20:33 8 min më parë08.05.2026.

Autori
Aksident në aksin Himarë–Borsh, makina del nga rruga, dy vajza të plagosura
Kronikë

Aksident në aksin Himarë–Borsh, makina del nga rruga, dy vajza të plagosura

Si pasojë e aksidentit kanë mbetur të lënduara dy vajza, të cilat janë transportuar menjëherë drejt spitalit për të marrë ndihmë mjekësore.

18:54 1 h më parë08.05.2026.

Autori
BOTË
Europa

Në qendër të skemës financiare ishte 43-vjeçari me origjinë kineze, Lihe Hu, i cilësuar nga prokurorët si “bankieri i fshehtë” i organizatës. Ai u dënua me 5 vite e 4 muaj burg, pasi dyshohet se menaxhonte miliona euro të ardhura nga trafiku i drogës.

20:03 38 min më parë08.05.2026.

Autori
U akuzua se ishte pjesë e një rrjeti spiunazhi, KE mbyll hetimin për Olivér Várhelyi
Europa

U akuzua se ishte pjesë e një rrjeti spiunazhi, KE mbyll hetimin për Olivér Várhelyi

Magyar, që ka punuar më herët si diplomat në përfaqësinë hungareze në Bruksel, kishte deklaruar më parë se Várhelyi nuk kishte treguar të gjithë të vërtetën mbi çështjen.

19:49 52 min më parë08.05.2026.

Autori
Shkelet armëpushimi, Hezbollahu godet me raketa bazën ushtarake në Izrael
Lindja e Mesme

Shkelet armëpushimi, Hezbollahu godet me raketa bazën ushtarake në Izrael

Në një deklaratë, Hezbollahu tha se kishte shënjestruar një bazë ushtarake në jug të qytetit Nahariya me “një breshëri raketash të avancuara” të premten pasdite.

19:35 1 h më parë08.05.2026.

Autori
Ulen tensionet, Meloni pret Rubion: Dialog konstruktiv mes aleatëve
Europa

Ulen tensionet, Meloni pret Rubion: Dialog konstruktiv mes aleatëve

Në qendër të diskutimeve ishte konflikti në Lindjen e Mesme, lufta në Iran, siguria detare në Hormuz, armëpushimi mes Libanit dhe Izraelit, si dhe zhvillimet në Ukrainë.

19:21 1 h më parë08.05.2026.

Autori
RAJON
Zgjedhjet në Kosovë, Vetëvendosja e Kurtit zyrtarizon koalicionin
Kosovë

Zgjedhjet në Kosovë, Vetëvendosja e Kurtit zyrtarizon koalicionin

Aleanca mes katër subjekteve politike konsiderohet një lëvizje e rëndësishme në prag të fushatës zgjedhore.

17:31 3 h më parë08.05.2026.

Autori
Kosovë

Një organizatë e shpallur terroriste nga Kosova raportohet të ketë kërcënuar me jetë kryeministrin në detyrë Albin Kurti.

16:49 3 h më parë08.05.2026.

Autori
Zgjedhjet e 7 qershorit në Kosovë, KQZ: Në garë 22 parti dhe 3 koalicione, 9 subjekte nuk marrin pjesë
Kosovë

Zgjedhjet e 7 qershorit në Kosovë, KQZ: Në garë 22 parti dhe 3 koalicione, 9 subjekte nuk marrin pjesë

Afati për aplikim për certifikim të subjekteve të reja politike, përfshirë koalicionet, nismat qytetare dhe kandidatët e pavarur, ka nisur më 2 maj dhe përfundon në datën 10 maj.

13:55 6 h më parë08.05.2026.

Autori
Një muaj nga zgjedhjet, Osmani i “rrëmben” Kurtit një deputete
Kosovë

Një muaj nga zgjedhjet, Osmani i “rrëmben” Kurtit një deputete

Jeta Statovci mori mandatin e parë si deputete në moshën 26-vjeçare dhe arriti të rizgjidhet edhe tri herë të tjera në Kuvend.

21:43 22 h më parë07.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Në një deklaratë zyrtare të publikuar të premten, Bournemouth konfirmoi se 21-vjeçari spanjoll nuk do të jetë pjesë e skuadrës për ndeshjen e Premier League ndaj Fulhamit.

20:18 23 min më parë08.05.2026.

Autori
U kualifikuan në finalen e Champions, Enrique shtron darkë për ditëlindje...por vetë nuk shkon
Futboll

U kualifikuan në finalen e Champions, Enrique shtron darkë për ditëlindje...por vetë nuk shkon

Sipas mediave franceze, Luis Enrique kishte organizuar vetë darkën për futbollistët dhe stafin, por në mënyrë surprizë nuk u paraqit fare në festë.

18:42 1 h më parë08.05.2026.

Autori
Igli Tare drejt largimit nga Milani? Klubi kuqezi mendon për ndryshime
Futboll

Igli Tare drejt largimit nga Milani? Klubi kuqezi mendon për ndryshime

Sipas raportimeve, klubi ka shpenzuar rreth 165 milionë euro për afrimet e fundit, por pavarësisht investimeve të mëdha, drejtuesit nuk janë bindur plotësisht.

18:26 2 h më parë08.05.2026.

Autori
Zero minuta në Superiore, transferim i bujshëm i yllit të Elbasanit te New York Red Bulls në Amerikë
Futboll

Zero minuta në Superiore, transferim i bujshëm i yllit të Elbasanit te New York Red Bulls në Amerikë

Edhe pse nuk ka debutuar në kampionatin shqiptar, Malik Odeyinka ka rënë në sytë e skautëve amerikanë të New York Red Bulls, që po investon te talentet e rinj me potencial për ekipin e parë në Major League Soccer.

13:02 7 h më parë08.05.2026.

Autori
KULTURË
“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme
KULTURË

“Dy orkestra, një skenë”, Nancy VanHorn: Miqësia SHBA-Shqipëri, e pandalshme

Në një atmosferë festive, ku muzika amerikane dhe shqiptare u bashkuan në të njëjtën skenë, Tirana u kthye mbrëmjen e së enjtes në një simbol të miqësisë së fortë mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

15:39 5 h më parë08.05.2026.

Autori
“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA
KULTURË

“United FestivAlb”, festivali i diasporës shqiptare në SHBA

Në zemër të New York-ut, më 16 dhe 17 maj 2026, do të zhvillohet një nga ngjarjet më të mëdha që ka bashkuar ndonjëherë diasporën shqiptare në Amerikën e Veriut: “United FestivAlb”. Një festival që shkon përtej muzikës, me synimin për tu kthyer në një simbol të unitetit, kulturës dhe krenarisë.

15:47 6 ditë më parë02.05.2026.

Autori
Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura
KULTURË

Amerika i kthen Italisë 337 artefakte të vjedhura

Italia rifitoi zotërimin e kësaj pjese të rëndësishme të trashëgimisë së saj kulturore falë një sërë operacionesh të kryera nga TPC, të cilat përfunduan midis dhjetorit 2025 dhe prillit 2026.

09:08 8 ditë më parë30.04.2026.

Autori
U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India
KULTURË

U akuzua për përvetësim kulturor, Prada lançon sandalet Made in India

Marka italiane luksoze Prada ka lançuar një linjë të kufizuar sandalesh të frymëzuara nga sandalet tradicionale Kolhapuri të Indisë, gati një vit pasi u përball me kritika për përvetësimin kulturor.

18:39 10 ditë më parë28.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
Sting le fëmijët pa trashëgimi: Duhet të punojnë vetë
SHOWBIZ

Sting le fëmijët pa trashëgimi: Duhet të punojnë vetë

Sipas tij, ideja që një fëmijë “nuk ka nevojë të punojë” është e gabuar dhe madje e dëmshme.

21:39 1 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Angelina Jolie fiton gjyqin me Brad Pitt për vreshtin 184 mln euro në Francë
SHOWBIZ

Angelina Jolie fiton gjyqin me Brad Pitt për vreshtin 184 mln euro në Francë

Mosmarrëveshjet për Château Miraval me vlerë 184 milionë dollarë filluan dhjetë vjet më parë, pas ndarjes së ish-çiftit të Hollivudit.

17:50 2 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Albumi i ri nga Rolling Stones, ja data e publikimit të “Foreign Tongues”
SHOWBIZ

Albumi i ri nga Rolling Stones, ja data e publikimit të “Foreign Tongues”

Lançimi më 10 korrik, do të përmbajë gjithsej 14 këngë. Para publikimit do të promovohet me këngën “In the Stars”, e cila ka ritëm të gjallë dhe atmosferë energjike.

11:01 2 ditë më parë06.05.2026.

Autori
Një yll i vërtetë, shqiptarja shkëlqen mes VIP-ave të Met Gala
SHOWBIZ

Një yll i vërtetë, shqiptarja shkëlqen mes VIP-ave të Met Gala

Themeluesja e kompanisë Thinking Machines dhe ish-drejtoresha e teknologjisë në OpenAI u shfaq me një fustan të gjatë elegant në ngjyrë të zezë

17:51 3 ditë më parë05.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes