TË FUNDIT
Avionët ushtarakë amerikanë rrëzohen në Kuvajt , shpëton ekuipazhi Begaj kujton Besëlidhjen e Lezhës: Triumfoi bashkimi mbi përçarjen, standard dhe sot Studimi: Chatbot-et e inteligjencës artificiale mund të përkeqësojnë sëmundjet mendore Administrata Trump informon Bandën e 8-të dhe ligjvënës të tjerë të lartë Izraeli dhe Hezbollahu në Liban shkëmbejnë zjarr Britania, Gjermania dhe Franca, të gatshme të mbrojnë SHBA-në kundër Iranit
Avionët ushtarakë amerikanë rrëzohen në Kuvajt , shpëton ekuipazhi Begaj kujton Besëlidhjen e Lezhës: Triumfoi bashkimi mbi përçarjen, standard dhe sot Studimi: Chatbot-et e inteligjencës artificiale mund të përkeqësojnë sëmundjet mendore Administrata Trump informon Bandën e 8-të dhe ligjvënës të tjerë të lartë Izraeli dhe Hezbollahu në Liban shkëmbejnë zjarr Britania, Gjermania dhe Franca, të gatshme të mbrojnë SHBA-në kundër Iranit
7° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Izrael-SHBA sulmojnë Iranin Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta ne Ukrainë
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Izrael-SHBA sulmojnë Iranin Protesta kombëtare Aksi Librazhd-Pogradec Edi Rama Lufta ne Ukrainë

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

SHBA

Dhoma e Përfaqësuesve në SHBA kriminalizon tranzicionin gjinor për të miturit
Amerika

Dhoma e Përfaqësuesve në SHBA kriminalizon tranzicionin gjinor për të miturit

Dhoma e Përfaqësuesve e Shteteve të Bashkuara ka miratuar një projektligj që synon kriminalizimin e trajtimeve të tranzicionit gjinor për të miturit. Iniciativa, e sponsorizuar nga kongresmenja republikane Marjorie Taylor Greene.

18:22 73 ditë më parë18.12.2025.

Autori
Centët e fundit amerikanë u shitën në ankand për 16.76 milionë dollarë!
LIFESTYLE

Centët e fundit amerikanë u shitën në ankand për 16.76 milionë dollarë!

Koleksionistët amerikanë hodhën miliona dollarë për monedhën e fundit cent të qarkullimit në SHBA, duke e kthyer atë në një relike historike. Një set i veçantë me tre centët e fundit të prodhuar u shit për 800,000 dollarë.

12:37 74 ditë më parë17.12.2025.

Autori
Trump ndëshkon 5 shtete të tjera: Asnjë qytetar i tyre në SHBA
Amerika

Trump ndëshkon 5 shtete të tjera: Asnjë qytetar i tyre në SHBA

Shtetet e Bashkuara kanë vendosur ndalime të plota hyrjeje për shtetas nga pesë vende të tjera, Burkina Faso, Mali, Nigeri, Sudani i Jugut dhe Siria, duke zgjeruar listën ekzistuese të vendeve të prekura nga masat kufizuese të udhëtimit.

08:30 75 ditë më parë17.12.2025.

Autori
Tensionet mes Kinës dhe Amerikës shkojnë deri në orbitën e Tokës, 200 metra larg përplasjes së madhe
Nëpër botë

Tensionet mes Kinës dhe Amerikës shkojnë deri në orbitën e Tokës, 200 metra larg përplasjes së madhe

Vetëm 200 metra larg kanë qenë nga njëri tjetri dy satelitë në orbitën e tokës, njëri prej të cilëve kinez dhe tjetri amerikan i Starlink.

09:13 75 ditë më parë16.12.2025.

Autori
FBI parandalon sulmin terrorist për natën e Vitit të Ri
Amerika

FBI parandalon sulmin terrorist për natën e Vitit të Ri

Byroja Federale e Hetimit bën më dije se ka parandaluar një sulm të mundshëm terrorist që do të vihej në zbatim në natën e ndërrimit të viteve. Në pranga janë vënë 4 të dyshuar, pjesë e një grupi pro-palestinez me ideologji ekstremiste.

21:28 76 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Sulm me armë në një universitet në SHBA, 2 viktima e 9 të plagosur
Amerika

Sulm me armë në një universitet në SHBA, 2 viktima e 9 të plagosur

Të paktën 2 viktima dhe 9 të plagosur nga një sulm me armë në një universitet në Shtetet e Bashkuara. Një person qëlloi studentët teksa jepnin provim. Autori është larguar dhe po kërkohet nga autoritetet.

09:02 78 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Sulmohet autokolona amerikane në Siri, 3 të vrarë, Trump premton hakmarrje
Amerika

Sulmohet autokolona amerikane në Siri, 3 të vrarë, Trump premton hakmarrje

Dy ushtarë amerikanë dhe një përkthyes humbën jetën nga një sulm i një militanti të ISIS në Palmira të Sirisë. Presidenti Trump reagoi për ngjarjen duke premtuar hakmarrje.

08:43 78 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Soros në shënjestër të Trump-it, presidenti i SHBA-së i vendosur të përballet me ndikimin e organizatave të miliarderit
Amerika

Soros në shënjestër të Trump-it, presidenti i SHBA-së i vendosur të përballet me ndikimin e organizatave të miliarderit

Burime nga Uashingtoni tregojnë se administrata e presidentit Donald Trump po shqyrton mundësinë e një përballjeje politike dhe ligjore ndaj miliarderit George Soros.

20:57 78 ditë më parë13.12.2025.

Autori
E la e dashura, 15-vjeçari në SHBA i vret mamanë, motrën dhe vëllain
Amerika

E la e dashura, 15-vjeçari në SHBA i vret mamanë, motrën dhe vëllain

Ngjarja tronditëse/ 39-vjeçarja Jennifer Rodriguez dhe dy prej fëmijëve të saj, u gjetën pa jetë në apartamentin luksoz ku jetonin në Teksas, pas të shtënave të regjistruara më 9 dhjetor.

21:47 79 ditë më parë12.12.2025.

Autori
SHBA sanksionon dhe 6 anije të tjera pas sekuestrimit të cisternën e Venezuelës
Amerika

SHBA sanksionon dhe 6 anije të tjera pas sekuestrimit të cisternën e Venezuelës

SHBA kanë vendosur sanksione ndaj 6 anijeve të tjera të cilat sipas saj kontrabandojnë naftën e Venezuelës. Kufizime janë vënë gjithashtu dhe ndaj familjarëve dhe të afërmve të presidentit Maduro.

07:58 80 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Avioni ushtarak amerikan fluturon mbi Japoni, rriten tensionet me Kinën dhe Rusinë
Nëpër botë

Avioni ushtarak amerikan fluturon mbi Japoni, rriten tensionet me Kinën dhe Rusinë

Një avion transporti ushtarak amerikan C-40 Clipper u pa në Japoni në një fluturim të pazakontë, ndërsa tensionet rajonale me Kinën dhe Rusinë po rriten.

19:38 80 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Shtatë pikat për paqen në Ukrainë: Nga anëtarësimi në BE te “zgjidhja koreane”
Europa

Shtatë pikat për paqen në Ukrainë: Nga anëtarësimi në BE te “zgjidhja koreane”

Zbulohet çfarë po diskutojnë Uashingtoni dhe Kievi. Pikat për zgjidhjen e konfliktit janë përcaktuar në tre dokumente të ndarë. Territoret, ushtria dhe rindërtimi mes temave në tryezën e negociatave.

17:57 80 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Shefi i NATO-s: Europa duhet të përgatitet për një luftë të re botërore
Europa

Shefi i NATO-s: Europa duhet të përgatitet për një luftë të re botërore

Shefi i NATO-s Mark Rutte paralajmëroi se Europa duhet të përgatitet për një luftë të re botërore, duke deklaruar se Rusia mund të godasë aleancën brenda pesë viteve.

17:20 80 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Trump prezanton “kartën e artë”, vizë amerikane e përshpejtuar për këdo që paguan 1 mln USD
Amerika

Trump prezanton “kartën e artë”, vizë amerikane e përshpejtuar për këdo që paguan 1 mln USD

Presidenti Donald Trump prezantoi së fundmi skemën e re që ofron viza të përshpejtuara amerikane për të huajt e pasur që mund të paguajnë të paktën 1 milion dollarë.

08:03 81 ditë më parë11.12.2025.

Autori
SHBA, kontroll të rrjeteve sociale për turistët e huaj
Amerika

SHBA, kontroll të rrjeteve sociale për turistët e huaj

Do të vlerësohet historiku i 5 vjetëve të fundit. Masa është në shqyrtim dhe mund të zbatohet për personat që do të vizitojnë Amerikën për 90 ditë. Mund të kërkohen edhe informacione shtesë për familjarët.

23:08 81 ditë më parë10.12.2025.

Autori
  • 1
  • ...
  • 11
  • 12
  • 13
Të fundit
Avionët ushtarakë amerikanë rrëzohen në Kuvajt , shpëton ekuipazhi
Lindja e Mesme

Një "numër avionësh luftarakë amerikanë u rrëzuan këtë mëngjes", thotë Ministria e Mbrojtjes e Kuvajtit.

08:58 11 min më parë02.03.2026.

Autori
Begaj kujton Besëlidhjen e Lezhës: Triumfoi bashkimi mbi përçarjen, standard dhe sot
Politikë

Begaj kujton Besëlidhjen e Lezhës: Triumfoi bashkimi mbi përçarjen, standard dhe sot

Kreu i shtetit Bajram Begaj ka përkujtuar sot 582 vjetorin e Besëlidhes së Lezhës për të dhënë një mesazh se triumfi i bashkimit mbi përçarjen duhet të jetë standard në politikën e sotme.

08:46 23 min më parë02.03.2026.

Autori
Studimi: Chatbot-et e inteligjencës artificiale mund të përkeqësojnë sëmundjet mendore
LIFESTYLE

Studimi: Chatbot-et e inteligjencës artificiale mund të përkeqësojnë sëmundjet mendore

Një studim i ri paralajmëron se chatbot-et e inteligjencës artificiale që përdoren për terapi të lirë janë të prirur të përkeqësojnë sëmundjet mendore.

08:31 38 min më parë02.03.2026.

Autori
Administrata Trump informon Bandën e 8-të dhe ligjvënës të tjerë të lartë
Nëpër botë

Administrata Trump pritet të informojë "Bandën e Tetë" dhe ligjvënës të tjerë të lartë në komisionet kryesore mbi Iranin të hënën pasdite, sipas një burimi të njohur me çështjen.

08:05 1 h më parë02.03.2026.

Autori
Izraeli dhe Hezbollahu në Liban shkëmbejnë zjarr
Nëpër botë

IDF u ka thënë banorëve të më shumë se 50 fshatrave në Liban të evakuohen, pasi Izraeli dhe Hezbollahu i mbështetur nga Irani në Liban shkëmbyen zjarr

07:32 1 h më parë02.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Sulmet ndaj Iranit, konfirmohen tre ushtarë amerikanë të vrarë
Nëpër botë

Sulmet ndaj Iranit, konfirmohen tre ushtarë amerikanë të vrarë

Tre ushtarë amerikanë janë vrarë në aksion, thotë Komanda Qendrore e SHBA-së. Ata janë viktimat e para amerikane që njihen që kur SHBA-të filluan të sulmonin Iranin të shtunën.

16:58 16 h më parë01.03.2026.

Autori
Protesta e opozitës, reagon delegacioni i BE-së: Tregoni vetëpërmbajtje
Politikë

Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranaë ka reaguar pas ngjareve të dhunës në protestën e opozitës një ditë më parë. Përmes një reagimi në rrjetet sociale delegacioni shprehet kundër dhunës, teksa kërkon vetëpërmbajtje nga ana e politikës.

16:35 16 h më parë01.03.2026.

Autori
Jasir Asani në Iran, mesazh për ndjekësit: Jam mirë!
Futboll

Futbollisti i kombëtares shqiptare Jasir Asani, i cili ndodhet në Iran ku luan me skuadrën e Esteghlal në Teheran, përmes një postimi në rrjetet sociale bën të ditur se ai është mirë.

17:38 15 h më parë01.03.2026.

Autori
“12 vjet vetëm drejtësi, polici dhe burgje”, Tafaj: Arsimi nuk ka qenë prioritet, kjo është “Thembra e Akilit”
Sociale

“12 vjet vetëm drejtësi, polici dhe burgje”, Tafaj: Arsimi nuk ka qenë prioritet, kjo është “Thembra e Akilit”

Arsimi parauniversitar po përballet me një krizë të zgjatur, ndërsa mungesa e investimeve dhe vëmendjes politike po reflektohet edhe në rezultatet ndërkombëtare. I ftuar në “Pë(r)shtjellim”, ish-ministri i Arsimit, Myqerem Tafaj, e cilësoi mungesën e prioritetit si “Thembra e Akilit”.

10:40 22 h më parë01.03.2026.

Autori
Po vendoste një llambë elektrike dhe bie nga lartësia, plagoset 70-vjeçari
Kronikë

Një 70-vjeçar është plagosur pasi ka rënë nga një lartësi aksidentalisht. Ai është dërguar në spital nga familjarët e tij, teksa mësohet se ishte duke vendosur një llambë elektrike.

17:56 15 h më parë01.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Kreu i shtetit Bajram Begaj ka përkujtuar sot 582 vjetorin e Besëlidhes së Lezhës për të dhënë një mesazh se triumfi i bashkimit mbi përçarjen duhet të jetë standard në politikën e sotme.

08:46 23 min më parë02.03.2026.

Autori
Situata në Lindjen e Mesme, Aeroporti i Rinasit anulon fluturimet në Tel Aviv dhe Dubai
Aktualitet

Situata në Lindjen e Mesme, Aeroporti i Rinasit anulon fluturimet në Tel Aviv dhe Dubai

Aeroporti ndërkombëtar i Tiranës bën të ditur se fluturimet drejt Tel Avivit dhe Dubait janë anuluar deri në një njoftim të dytë, për shkak të mbylljes së hapësirave ajrore.

18:29 14 h më parë01.03.2026.

Autori
Kronikë

Një 70-vjeçar është plagosur pasi ka rënë nga një lartësi aksidentalisht. Ai është dërguar në spital nga familjarët e tij, teksa mësohet se ishte duke vendosur një llambë elektrike.

17:56 15 h më parë01.03.2026.

Autori
Politikë

Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranaë ka reaguar pas ngjareve të dhunës në protestën e opozitës një ditë më parë. Përmes një reagimi në rrjetet sociale delegacioni shprehet kundër dhunës, teksa kërkon vetëpërmbajtje nga ana e politikës.

16:35 16 h më parë01.03.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Një "numër avionësh luftarakë amerikanë u rrëzuan këtë mëngjes", thotë Ministria e Mbrojtjes e Kuvajtit.

08:58 11 min më parë02.03.2026.

Autori
Nëpër botë

Administrata Trump pritet të informojë "Bandën e Tetë" dhe ligjvënës të tjerë të lartë në komisionet kryesore mbi Iranin të hënën pasdite, sipas një burimi të njohur me çështjen.

08:05 1 h më parë02.03.2026.

Autori
Nëpër botë

IDF u ka thënë banorëve të më shumë se 50 fshatrave në Liban të evakuohen, pasi Izraeli dhe Hezbollahu i mbështetur nga Irani në Liban shkëmbyen zjarr

07:32 1 h më parë02.03.2026.

Autori
Britania, Gjermania dhe Franca, të gatshme të mbrojnë SHBA-në kundër Iranit
Nëpër botë

Britania, Gjermania dhe Franca, të gatshme të mbrojnë SHBA-në kundër Iranit

Franca, Gjermania dhe Mbretëria e Bashkuar thanë të dielën se janë të gatshme të punojnë me SHBA-në dhe aleatët për të ndaluar sulmet e Iranit.

07:02 2 h më parë02.03.2026.

Autori
RAJON
Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra
RAJON

Lija e dhenve godet Maqedoninë e Veriut, regjistrohen 4 vatra

4 ferma në Maqedoninë e Veriut janë prekur nga lija e dhenve. Sipas autoriteteve, sëmundja nuk transmetohet te njerëzit, por mund të shkaktojë dëm ekonomik.

22:00 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
“Retorikat nacionaliste të lihen pas”, Begaj në Kuvendin maqedonas: Të ndërtojmë një të ardhme të qetë
RAJON

“Retorikat nacionaliste të lihen pas”, Begaj në Kuvendin maqedonas: Të ndërtojmë një të ardhme të qetë

Gjatë vizitës në Maqedoninë e Veriut, Presidenti Begaj theksoi rëndësinë e marrëdhënieve të mira mes dy vendeve, rolin e shqiptarëve dhe zbatimin e plotë të Marrëveshjes së Ohrit për stabilitet dhe integrim.

20:03 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas
RAJON

“Këtë flamur ma ka dhënë Edi Rama”, deputeti shqiptar përplaset me kryeministri maqedonas

Debat mes kryeministri maqedonas dhe një deputeti shqiptar i cili mbante në xhaketën e tij një flamur kuqezi të cilin tha se ia kishte dhuruar Edi Rama.

18:01 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë
RAJON

Fshati që sakrifikoi veten për të shuar etjen e një qyteti të tërë

Fshati ndodhej në një lartësi prej afërsisht 150 metrash dhe u shpronësua me detyrim si pjesë e projektit të furnizimit me ujë të qytetit të Patras.

17:08 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Futbollisti i kombëtares shqiptare Jasir Asani, i cili ndodhet në Iran ku luan me skuadrën e Esteghlal në Teheran, përmes një postimi në rrjetet sociale bën të ditur se ai është mirë.

17:38 15 h më parë01.03.2026.

Autori
Dje luajti titullar, sot Jasir Asani i bllokuar në Iran, do përshkojë mbi 2100 kilometra për t’u larguar
Futboll

Dje luajti titullar, sot Jasir Asani i bllokuar në Iran, do përshkojë mbi 2100 kilometra për t’u larguar

Në radhët e ekipit të njohur iranian Esteghlal, pjesë e të cilit është edhe lojtari i Kombëtares shqiptare, Jasir Asani, klubi ka marrë masa të menjëhershme për garantimin e sigurisë së futbollistëve të huaj.

18:40 1 ditë më parë28.02.2026.

Autori
Anis Mehmeti shënon sërish për Ipswich, realizon një gol spektakolar në Championship
Futboll

Anis Mehmeti shënon sërish për Ipswich, realizon një gol spektakolar në Championship

Anis Mehmeti gjen një tjetër gol me Ipswich dhe pret ftesën e Sylvinhos për Kombëtaren.

17:39 1 ditë më parë28.02.2026.

Autori
Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken
Futboll

Tiranës nuk i bën punë as Shehi, Vllaznia fiton klasiken

Vllaznia ka fituar klasiken e futbollit shqiptar duke mundur Tiranën me rezultatin 3-1.

21:11 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
KULTURË
Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani
KULTURË

Shuhet aktori i humorit vlonjat, Mane Lumani

Mane Lumani, aktori i humorit dhe një nga parodistët e Vlorës, është ndarë nga jeta në moshë 79-vjeçare.

22:46 10 h më parë01.03.2026.

Autori
Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale
KULTURË

Adriano Celentano e përgëzoi për këngën në Sanremo, Ermal Meta i përgjigjet me një video speciale

Kënga “Stella Stellina” trajton historinë simbolike të një vajze të vogël palestineze pa emër, duke u bërë zë i fëmijëve të pafajshëm të prekur nga lufta.

14:49 2 ditë më parë27.02.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, ndahet nga jeta aktori i njohur Zhani Ziçishti

Gjatë karrierës së tij, interpretoi në mbi 17 filma artistikë, duke lënë gjurmë në disa prej prodhimeve më të njohura të kinemasë shqiptare.

14:04 4 ditë më parë25.02.2026.

Autori
“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut
KULTURË

“Krishti tjetër”, ekspozohen për herë të parë në histori eshtrat e Shën Françeskut

Ka nisur prej datës 22 shkurt dhe do të vijojë deri më 22 mars 2026, në kuadër të 800-vjetorit të vdekjes së shenjtorit.

11:35 6 ditë më parë23.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit
SHOWBIZ

Paramount blen Warner Bros për 110 miliardë dollarë, krijohet gjiganti i ri i argëtimit

Operacioni është miratuar njëzëri nga bordet drejtuese të të dyja kompanive dhe pritet të përfundojë në tremujorin e tretë të vitit 2026.

15:10 1 ditë më parë28.02.2026.

Autori
“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?
SHOWBIZ

“Trump, një armik i vendit”, De Niro shpërthen në lot: Çfarë po i bën Amerikës?

Aktori i njohur amerikan, Robert De Niro akuzoi presidentin Trump se është një armik i popullit që do të lejë pasoja për SHBA dhe kur të largohet nga detyra.

16:36 3 ditë më parë26.02.2026.

Autori
Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta ylli i Lizze McGuire, Robert Carradine

Robert Carradine, aktori amerikan i njohur më së miri për rolet në Revenge of the Nerds dhe Lizzie McGuire, ka vdekur në moshën 71 vjeç.

07:34 5 ditë më parë25.02.2026.

Autori
"One battle after another" dominon çmimet BAFTA
SHOWBIZ

"One battle after another" dominon çmimet BAFTA

"One battle after another", komedia kundërkulturore e Paul Thomas Anderson për një revolucionar të dështuar që përpiqet të mbrojë vajzën e tij nga një oficer ushtarak i pamëshirshëm, ka dominuar çmimet BAFTA, duke marrë gjashtë çmime.

11:48 6 ditë më parë23.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes