TË FUNDIT
Ofroi dorëheqjen, Lumir Abdixhiku i mbijeton votëbesimit dhe qëndron në krye të LDK Vergara debuton me gol, Napoli fiton ndaj Fiorentinës dhe mbetet i pathyer në shtëpi Asllani e nis keq aventurën me Beshiktash, del me të kuqe vetëm pas 6 minutash Izraeli sulmon sërish Gazën, të paktën 31 viktima “Rreshtimi krah drejtësisë, fasadë”, Lapaj: Populli përball frontit të hajdutëve, të bashkohemi Përmendej në dosjen Epstein, dorëhiqet nga posti Miroslav Lajçak
Ofroi dorëheqjen, Lumir Abdixhiku i mbijeton votëbesimit dhe qëndron në krye të LDK Vergara debuton me gol, Napoli fiton ndaj Fiorentinës dhe mbetet i pathyer në shtëpi Asllani e nis keq aventurën me Beshiktash, del me të kuqe vetëm pas 6 minutash Izraeli sulmon sërish Gazën, të paktën 31 viktima “Rreshtimi krah drejtësisë, fasadë”, Lapaj: Populli përball frontit të hajdutëve, të bashkohemi Përmendej në dosjen Epstein, dorëhiqet nga posti Miroslav Lajçak
4° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Bordi i Paqes Belinda Balluku Groenlanda Donald Trump
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Arrestimi

Denoncimi i fortë i Ilir Metës: Pas rrëmbimit tim qëndron Ergys Agasi
Politikë

Ilir Meta ka bërë një tjetër reagim në rrjetet sociale ku akuzon Ergys Agasin e kërkuar për dosjen e AKSHI-t, se fshihet pas arrestimit të tij.

17:32 3 h më parë31.01.2026.

Autori
Të dyshuar për vrasje në Dibër, në pranga binjakët nga Gjirokastra
Kronikë

Të dyshuar për vrasje në Dibër, në pranga binjakët nga Gjirokastra

Dy vëllezër dyshohet se janë të përfshirë në vrasjen e një personi në Dibër në vitin 2018. Ata janë vënë në pranga gjatë operacionit policor të përbashkët mes Dibrës dhe Gjirokastrës.

13:42 12 ditë më parë19.01.2026.

Autori
Në kërkim nga Kosova për trafik njerëzish, kapen në Tiranë dy persona
Kronikë

Në kërkim nga Kosova për trafik njerëzish, kapen në Tiranë dy persona

Dy persona janë arrestuar në Tiranë nga policia me qëllim ekstradimin në Kosovë. Sipas Policisë së Shtetit, ata ishin të shpallur në kërkim ndërkombëtar, pasi UNMIK/Kosovë, më 13 janar ka lëshuar urdhër arresti ndërkombëtar për këta dy shtetas.

08:51 12 ditë më parë19.01.2026.

Autori
"Fantazma" që zgjoi Maduron, droni amerikan që i hapi rrugën arrestimit të Presidentit venezuelian
Amerika

"Fantazma" që zgjoi Maduron, droni amerikan që i hapi rrugën arrestimit të Presidentit venezuelian

RQ-170 Sentinel, i njohur më mirë si "Bisha e Kandaharit", u përdor për të përcaktuar vendndodhjen e ish-presidentit të Venezuelës dhe gruas së tij, para se Delta Force të ndërhynte për të finalizuar operacionin me arrestimin e Nicolas Maduros.

10:54 25 ditë më parë06.01.2026.

Autori
Vendosi bast 30 mijë dollarë për arrestimin e Maduros, fitoi mbi 408 mijë
Amerika

Vendosi bast 30 mijë dollarë për arrestimin e Maduros, fitoi mbi 408 mijë

Mbi 400 mijë dollarë ka fituar një person që kishte vendosur 30 mijë dollarë si bast për arrestimin e Nicolas Maduro nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

20:55 26 ditë më parë04.01.2026.

Autori
Venezuelianët nëpër botë festojnë pas arrestimit të Nicolás Maduro
Amerika

Venezuelianët nëpër botë festojnë pas arrestimit të Nicolás Maduro

Entuziazëm nga diaspora në Kili, Peru, Spanjë dhe Shtetet e Bashkuara për ndërhyrjen më të fortë në Amerikën Latine që nga koha e krizës së Panamasë.

10:45 27 ditë më parë04.01.2026.

Autori
Me pranga në duar në New York, Maduro përshëndet dhe uron “Gëzuar Vitin e Ri”
Amerika

Me pranga në duar në New York, Maduro përshëndet dhe uron “Gëzuar Vitin e Ri”

Video e ish-liderit të Venezuelës, duke ecur në korridoret e Qendrës Metropolitane të Paraburgimit në New York.

10:26 27 ditë më parë04.01.2026.

Autori
SPAK kërkon heqjen e imunitetit për Belinda Ballukun
Politikë

SPAK kërkon heqjen e imunitetit për Belinda Ballukun

SPAK i ka dërguar një shkresë Kuvendin përmes së cilës kërkon heqjen e imunitetit për zv.kryeministren Belinda Balluku.

15:15 46 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Të fundit
Ofroi dorëheqjen, Lumir Abdixhiku i mbijeton votëbesimit dhe qëndron në krye të LDK
Kosovë

Ofroi dorëheqjen, Lumir Abdixhiku i mbijeton votëbesimit dhe qëndron në krye të LDK

Lumir Abdixhiku do të jetë sërish në krye të LDK pasi i mbijetoi votëbesimit të anëtarësisë.

20:37 5 min më parë31.01.2026.

Autori
Vergara debuton me gol, Napoli fiton ndaj Fiorentinës dhe mbetet i pathyer në shtëpi
Futboll

Vergara debuton me gol, Napoli fiton ndaj Fiorentinës dhe mbetet i pathyer në shtëpi

Napoli ka marrë një fitore të rëndësishme në kampionat përballë Fiorentinës dhe forcon pozitat në vendin e tretë në renditje.

20:18 24 min më parë31.01.2026.

Autori
Asllani e nis keq aventurën me Beshiktash, del me të kuqe vetëm pas 6 minutash
Futboll

Kristjan Asllani ka marrë një karton të kuq në ndeshjen debutuese me Beshiktash edhe pse kishte vetëm 6 minuta në fushën e lojës.

20:02 40 min më parë31.01.2026.

Autori
Izraeli sulmon sërish Gazën, të paktën 31 viktima
Lindja e Mesme

Izraeli ka vrarë 31 persona në sulmet e fundit në Gaza. Hamasi i ka bërë thirrje SHBA të reagojë për shkeljen e armëpushimit.

19:48 54 min më parë31.01.2026.

Autori
“Rreshtimi krah drejtësisë, fasadë”, Lapaj: Populli përball frontit të hajdutëve, të bashkohemi
Politikë

“Rreshtimi krah drejtësisë, fasadë”, Lapaj: Populli përball frontit të hajdutëve, të bashkohemi

Adriatik Lapaj prej 55 ditësh ka nisur një protestë përpara kryeministrisë, teksa nuk kanë munguar dhe përballjet me policinë e shtetit, e cila nuk i ka lejuar që të ngrejnë tenda.

19:28 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Më të lexuarat
Përdorën vetëm spraj djegës, grabiten 2,7 mln dollarë në qendër të Tokios
Nëpër botë

Përdorën vetëm spraj djegës, grabiten 2,7 mln dollarë në qendër të Tokios

Neutralizuan pesë viktimat pa përdorur asnjë armë, paratë do të transportoheshin me makinë drejt Hong Kongut.

11:44 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Kremlini i thotë “Po” Trumpit: Një javë "paqe" me Ukrainën
Europa

Kremlini i thotë “Po” Trumpit: Një javë "paqe" me Ukrainën

Presidenti rus Vladimir Putin ka pranuar një armëpushim të shkurtër ndaj sulmeve mbi qytetet ukrainase, pas një kërkese të drejtpërdrejtë nga presidenti i SHBA-së, Donald Trump.

12:01 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Ngjarje e rëndë në Bulqizë, babai plagos me thikë djalin
Kronikë

Ngjarje e rëndë në Bulqizë, babai plagos me thikë djalin

Një konflikt brenda familjes ka përfunduar me një ngjarje të rëndë në Bulqizë, ku një 58-vjeçar është vënë në pranga pasi plagosi me thikë djalin e tij 29-vjeçar.

12:00 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Tension në “Australian Open”, Zverev acarohet me Alcaraz që kërkoi mjekun në fushë
Shumësportësh

Tension në “Australian Open”, Zverev acarohet me Alcaraz që kërkoi mjekun në fushë

Spanjolli siguroi biletën në finale, tenisti gjerman solli në vëmendje akuzat e mëparshme për favorizime ndaj Alcaraz dhe italianit Jannik Sinner.

12:53 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
10 mijë përfitues në total, Lamallari: Lirohen 338 të dënuar, ulje dënimi për 980 të tjerë
Politikë

10 mijë përfitues në total, Lamallari: Lirohen 338 të dënuar, ulje dënimi për 980 të tjerë

Amnistia penale pritet të marrë dritën jeshile nga qeveria për t’u depozituar në Kuvend. Ministria e Drejtësisë ka përgatitur projektligjin për amnistinë penale, i cili parashikon lirimin e menjëhershëm të 338 të burgosurve.

13:09 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Adriatik Lapaj prej 55 ditësh ka nisur një protestë përpara kryeministrisë, teksa nuk kanë munguar dhe përballjet me policinë e shtetit, e cila nuk i ka lejuar që të ngrejnë tenda.

19:28 1 h më parë31.01.2026.

Autori
U konfliktua me dy kushërinj për një vajzë, ndërron jetë në spital 45 vjeçari
Kronikë

U konfliktua me dy kushërinj për një vajzë, ndërron jetë në spital 45 vjeçari

Ka ndërruar jetë në spitalin e Traumës 45 vjeçari Denis Çumani i cili u konfliktua me dy kushërinj në Shijak, 5 ditë më parë.

18:46 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Dhunohet një çift në Durrës, nis procedimi penal ndaj tre personave
Kronikë

Dhunohet një çift në Durrës, nis procedimi penal ndaj tre personave

Policia ka nisur procedim penal ndaj 3 personave në Durrës, të cilët dhunuan me sende të forta një çift.

17:51 2 h më parë31.01.2026.

Autori
Politikë

Ilir Meta ka bërë një tjetër reagim në rrjetet sociale ku akuzon Ergys Agasin e kërkuar për dosjen e AKSHI-t, se fshihet pas arrestimit të tij.

17:32 3 h më parë31.01.2026.

Autori
BOTË
Lindja e Mesme

Izraeli ka vrarë 31 persona në sulmet e fundit në Gaza. Hamasi i ka bërë thirrje SHBA të reagojë për shkeljen e armëpushimit.

19:48 54 min më parë31.01.2026.

Autori
Përmendej në dosjen Epstein, dorëhiqet nga posti Miroslav Lajçak
Europa

Përmendej në dosjen Epstein, dorëhiqet nga posti Miroslav Lajçak

Ish-emisari për dialogun Kosovë–Serbi, Miroslav Lajçak, ka dhënë dorëheqjen nga posti i këshilltarit të kryeministrit Robert Fico pas daljes së emrit të tij në dosjet Epstein.

19:03 1 h më parë31.01.2026.

Autori
Dy shpërthime të njëpasnjëshme në Iran, 4 viktima, të paqarta shkaqet
Lindja e Mesme

Dy shpërthime të njëpasnjëshme në Iran, 4 viktima, të paqarta shkaqet

Dy shpërthime të fuqishme janë regjistruar në orët e fundit në Iran. Autoritetet flasin për 4 viktima teksa shkaqet janë ende të paqarta.

16:28 4 h më parë31.01.2026.

Autori
Papa Leoni citon Nënë Terezën: Aborti është shkatërruesi më i madh i paqes
Europa

Papa Leoni citon Nënë Terezën: Aborti është shkatërruesi më i madh i paqes

Sipas Atit të Shenjtë, paqja nuk mund të ndërtohet për sa kohë njerëzimi vazhdon “luftën kundër vetes”, duke përjashtuar të dobëtit, të varfrit, refugjatët dhe të shtypurit.

14:13 6 h më parë31.01.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Lumir Abdixhiku do të jetë sërish në krye të LDK pasi i mbijetoi votëbesimit të anëtarësisë.

20:37 5 min më parë31.01.2026.

Autori
KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe
Kosovë

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe

Lëvizja Vetëvendosje siguroi 57 deputetë në parlament, pasi mori mbi 51 për qind të votave, Partia Demokratike do të ketë 22 vende.

12:42 8 h më parë31.01.2026.

Autori
Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin
Kosovë

Zgjedhjet e 28 dhjetorit në Kosovë, KQZ shpall nesër rezultatin

Komisioni Zgjedhor në Kosovë pritet të shpallë ditën e nesërme rezultatet zyrtare të zgjedhjeve të 28 dhjetorit.

21:58 22 h më parë30.01.2026.

Autori
Kosova në Bordin e Paqes, Kurti: Kosova synon të luajë rol në promovimin e paqes në botë
Kosovë

Kosova në Bordin e Paqes, Kurti: Kosova synon të luajë rol në promovimin e paqes në botë

“Kosova synon të luajë një rol aktiv në promovimin e paqes në nivel global, duke u angazhuar kudo ku ka nevojë”. Kështu u shpreh kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, teksa komentoi pjesëmarrjen e Kosovës në Bordin e Paqes.

13:40 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Napoli ka marrë një fitore të rëndësishme në kampionat përballë Fiorentinës dhe forcon pozitat në vendin e tretë në renditje.

20:18 24 min më parë31.01.2026.

Autori
Futboll

Kristjan Asllani ka marrë një karton të kuq në ndeshjen debutuese me Beshiktash edhe pse kishte vetëm 6 minuta në fushën e lojës.

20:02 40 min më parë31.01.2026.

Autori
Panik në ndeshjen Partizani-Elbasani, futbollisti bie pa ndjenja në fushëm, hyn ambulanca
Futboll

Panik në ndeshjen Partizani-Elbasani, futbollisti bie pa ndjenja në fushëm, hyn ambulanca

Një futbollist i Partizanit ka rënë pa ndjenja në fushën e lojës gjatë përballjes me Elbasanin.

18:30 2 h më parë31.01.2026.

Autori
Rej Manaj rikthehet në shtëpi, i jep fund aventurës në Emirate
Futboll

Rej Manaj rikthehet në shtëpi, i jep fund aventurës në Emirate

Manaj rikthehet në futbollin turk. Futbollisti i Kombëtares synon të rikthejë Sivasspor në Ligën e Parë.

18:27 2 h më parë31.01.2026.

Autori
KULTURË
Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur
KULTURË

Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 82 vjeçare aktori i njohur Fitim Makashi, babai i këngëtarit Redon Makashi.

16:59 3 h më parë31.01.2026.

Autori
“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali
KULTURË

“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali

Ndërhyrja u krye nga një artist jo-profesionist, i cili shkonte çdo mëngjes në kishë. Demokratët në Itali e kanë cilësuar “të papranueshme”.

14:36 6 h më parë31.01.2026.

Autori
Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes
KULTURË

Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes

Në 90-vjetorin e lindjes së Ismail Kadaresë, një nga figurat më madhore të letërsisë dhe ndërgjegjes kombëtare shqiptare, Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme organizoi sot një ekspozitë përkujtimore kushtuar jetës, veprës dhe rolit të tij historik.

13:21 3 ditë më parë28.01.2026.

Autori
"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar
KULTURË

"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar

Filmi horror me vampirë, Sinners, vendos një rekord të ri në çmimet Oscar, duke marrë 16 nominime.

20:36 9 ditë më parë22.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara
SHOWBIZ

Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara

Filmi "I vetëm në shtëpi" (Home Alone) është ndër filmat ikonë për periudhën e Krishtlindeve dhe të gjithë e mbajmë mend nënën e Kevin. Bëhet fjalë për aktoren e famshme kanadezo-amerikane Cathrine O'Hara.

20:50 23 h më parë30.01.2026.

Autori
Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?
SHOWBIZ

Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?

Një nga pikat kryesore të përplasjeve është ekspozimi mediatik i fëmijëve, Duka ka një qëndrim të prerë: ai dëshiron që fëmijët të mbeten sa më të padukshëm për publikun.

15:19 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja
SHOWBIZ

Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja

Luks pa kufij për një prej çifteve më të diskutuara të javëve të fundit, që iu larguan disi thashethemeve që kanë përfshirë familjet e tyre.

16:04 2 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay
SHOWBIZ

Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay

Mbreti Charles III duket se ka gjetur një pasion të ri, larg protokollit dhe ceremonive zyrtare, kuzhinën. Në mënyrë befasuese, ai është përfshirë drejtpërdrejt në përgatitjen e menuve që serviren në restorantet e rezidencave të tij mbretërore.

14:01 3 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes