TË FUNDIT
Kina dërgon në hapësirë “embrion artificialë njerëzorë”, testi i rrallë i shkencëtarëve “Humbën betejën me delet”, mbi 13.500 persona në Turqi përfunduan në spital gjatë Kurban Bajramit “Ku do ti vendosim të gjithë trofetë që do të fitosh?”, Guardiola ritakohet pas 10 vitesh me tifozin e vogël të Man. Cit BE gjobit Temun me 200 milionë euro Një talent rrezikon të nxisë debatet mes Shqipërisë dhe Kosovës, u ftua te U-21 pa dhënë miratimin Përplasen 2 tramvaj në Gjermani, të paktën 10 të plagosur
Kina dërgon në hapësirë “embrion artificialë njerëzorë”, testi i rrallë i shkencëtarëve “Humbën betejën me delet”, mbi 13.500 persona në Turqi përfunduan në spital gjatë Kurban Bajramit “Ku do ti vendosim të gjithë trofetë që do të fitosh?”, Guardiola ritakohet pas 10 vitesh me tifozin e vogël të Man. Cit BE gjobit Temun me 200 milionë euro Një talent rrezikon të nxisë debatet mes Shqipërisë dhe Kosovës, u ftua te U-21 pa dhënë miratimin Përplasen 2 tramvaj në Gjermani, të paktën 10 të plagosur
22° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Çmimi i naftës Lufta në Lindjen e Mesme Botërori 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
  • VIDEO
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Masturbim

Pagë deri në 2 mijë dollarë në muaj për tu masturbuar? Kompania AI hap vende pune të pazakonta
TEKNOLOGJI

Pagë deri në 2 mijë dollarë në muaj për tu masturbuar? Kompania AI hap vende pune të pazakonta

Projekti synon të studiojë ndikimin e mirëqenies seksuale në shëndetin mendor, duke përdorur mjete të inteligjencës artificiale dhe analiza të të dhënave personale. Puna parashikon vetëm katër ditë angazhim në javë.

14:33 1 ditë më parë27.05.2026.

Autori
Të fundit
Kina dërgon në hapësirë “embrion artificialë njerëzorë”, testi i rrallë i shkencëtarëve
LIFESTYLE

Kina dërgon në hapësirë “embrion artificialë njerëzorë”, testi i rrallë i shkencëtarëve

Kina ka ndërmarrë një hap të pazakontë në garën hapësinore, duke dërguar për herë të parë në orbitë “embrione artificiale njerëzore” për të studiuar nëse riprodhimi njerëzor mund të jetë i mundur në kushtet e mungesës së gravitetit.

22:54 24 min më parë28.05.2026.

Autori
“Humbën betejën me delet”, mbi 13.500 persona në Turqi përfunduan në spital gjatë Kurban Bajramit
RAJON

“Humbën betejën me delet”, mbi 13.500 persona në Turqi përfunduan në spital gjatë Kurban Bajramit

Shumë prej njerëzve që u paraqitën në urgjencë u plagosën aksidentalisht me thika, ndërsa disa të tjerë humbën “betejën” me delet, që tentuan të arratiseshin apo ti shpëtonin therjes.

22:38 40 min më parë28.05.2026.

Autori
“Ku do ti vendosim të gjithë trofetë që do të fitosh?”, Guardiola ritakohet pas 10 vitesh me tifozin e vogël të Man. Cit
Futboll

“Ku do ti vendosim të gjithë trofetë që do të fitosh?”, Guardiola ritakohet pas 10 vitesh me tifozin e vogël të Man. Cit

Parashikimi i në decade më parë nga Braydon rezultoi plotësisht i saktë. Gjatë periudhës së spanjollit, “citizëns” fituan Champions League, tituj të shumtë në Premier League, FA Cup dhe shumë trofe të tjerë.

22:22 56 min më parë28.05.2026.

Autori
BE gjobit Temun me 200 milionë euro
Nëpër botë

Bashkimi Europian ka vendosur një gjobë prej 200 milionë eurosh ndaj platformës kineze Temu, pas zbulimit të produkteve të rrezikshme për konsumatorët, përfshirë lodra për fëmijë dhe karikues që nuk përmbushnin standardet e sigurisë.

22:08 1 h më parë28.05.2026.

Autori
Një talent rrezikon të nxisë debatet mes Shqipërisë dhe Kosovës, u ftua te U-21 pa dhënë miratimin
Kombëtarja

Një talent rrezikon të nxisë debatet mes Shqipërisë dhe Kosovës, u ftua te U-21 pa dhënë miratimin

Sipas deklaratave të futbollistit 20-vjeçar të Moldes, Blerton Isufi është përfshirë në skuadrën Shpresa, edhe pse nuk ka dhënë konfirmim për pranimin e ftesës.

21:52 1 h më parë28.05.2026.

Autori
Më të lexuarat
Makinat do të “zhduken”, Londra do të mbyllë 200 rrugë, për të inkurajuar ecjen
Europa

Makinat do të “zhduken”, Londra do të mbyllë 200 rrugë, për të inkurajuar ecjen

Sipas autoriteteve, qëllimi i skemës është përmirësimi i cilësisë së ajrit, ulja e trafikut dhe rritja e sigurisë për fëmijët dhe këmbësorët.

11:49 11 h më parë28.05.2026.

Autori
Zbulohet lista e re e objektivave të Trump në Iran, Teherani po përdor “strategjinë e iriqit”
Lindja e Mesme

Zbulohet lista e re e objektivave të Trump në Iran, Teherani po përdor “strategjinë e iriqit”

Nëse Trump vendos përfundimisht të rifillojë operacionet ushtarake kundër Iranit, shumica e objektivave të mbetura do të jenë shumë më të vështira për t'u gjetur ose goditur, sipas burimeve të cituara nga NBC.

09:08 14 h më parë28.05.2026.

Autori
Gjobë të majme dhe pezullim aktiviteti, IKMT zbulon skandalin e mbetjeve të “Albchrome”
Aktualitet

Gjobë të majme dhe pezullim aktiviteti, IKMT zbulon skandalin e mbetjeve të “Albchrome”

Për shkeljet e konstatuara, kompania është gjobitur me 4 milionë lekë dhe është urdhëruar pezullimi i aktivitetit deri në trajtimin e plotë dhe të ligjshëm të mbetjeve.

10:08 13 h më parë28.05.2026.

Autori
Tmerr në ajër në Kolumbi, pasagjerët qajnë dhe luten pasi avioni dështon në dy ulje
Nëpër botë

Tmerr në ajër në Kolumbi, pasagjerët qajnë dhe luten pasi avioni dështon në dy ulje

Videot që bënë xhiron e rrjeteve sociale tregojnë skena paniku brenda kabinës së avionit Airbus A320, me pasagjerë që qajnë, luten dhe ngjiten pas vendeve të tyre nga frika.

17:42 5 h më parë28.05.2026.

Autori
Shpërndanin drogë pranë shkollave në Manzë dhe Shijak, 13 të arrestuar
Kronikë

Shpërndanin drogë pranë shkollave në Manzë dhe Shijak, 13 të arrestuar

Policia e Durrësit përmes operacionit "Cleaning 5" ka goditur një rrjet kriminal që shiste lëndë narkotike afër shkollave në Manzë dhe në Shijak.

09:56 13 h më parë28.05.2026.

Autori
SHQIPËRI
17-vjeçari që u qëllua në kokë me armë nga shoku ndërron jetë te Trauma
Kronikë

17-vjeçari që u qëllua në kokë me armë nga shoku ndërron jetë te Trauma

Pas disa ditësh në gjendje kritike për jetën, 17-vjeçari Mateo Likaj ka ndërruar jetë në Spitalin e Traumës, pasi ishte plagosur me armë zjarri në kokë në zonën e njohur si kthesa e Kamzës në Tiranë.

20:24 2 h më parë28.05.2026.

Autori
Përvjetori i 35-të i PS-së, Rama nga Korça: Nga dhuna e vitit ’96, te rruga europiane e Shqipërisë
Politikë

Përvjetori i 35-të i PS-së, Rama nga Korça: Nga dhuna e vitit ’96, te rruga europiane e Shqipërisë

Kryeministri e krahasoi atë periudhë me zhvillimet e fundit të vendit në raport me Bashkimin Europian, duke theksuar se vendi ynë sot ndodhet në një fazë krejt tjetër dhe më pranë integrimit europian.

18:12 5 h më parë28.05.2026.

Autori
Makina del nga rruga dhe përfundon në kanal, humb jetën shoferi
Kronikë

Makina del nga rruga dhe përfundon në kanal, humb jetën shoferi

Një aksident fatal ka ndodhur këtë të enjte në Darëzezë, ku një automjet ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar i përmbysur në kanalin anësor, duke shkaktuar vdekjen e drejtuesit të mjetit.

16:41 6 h më parë28.05.2026.

Autori
Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e Erion Veliajt, mbetet në burg kryebashkiaku
Aktualitet

Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e Erion Veliajt, mbetet në burg kryebashkiaku

Erion Veliaj, kryebashkiaku i Tiranës mbetet në burg. Gjykata e Lartë ka rrëzuar rekursin e tij për masën e sigurisë, duke lënë në fuqi atë të Apelit të GJKKO-së.

14:41 8 h më parë28.05.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Bashkimi Europian ka vendosur një gjobë prej 200 milionë eurosh ndaj platformës kineze Temu, pas zbulimit të produkteve të rrezikshme për konsumatorët, përfshirë lodra për fëmijë dhe karikues që nuk përmbushnin standardet e sigurisë.

22:08 1 h më parë28.05.2026.

Autori
Përplasen 2 tramvaj në Gjermani, të paktën 10 të plagosur
Europa

Përplasen 2 tramvaj në Gjermani, të paktën 10 të plagosur

Një aksident i rëndë mes dy tramvajeve ka ndodhur në Hanover, ku të paktën 12 persona mbetën të plagosur pas përplasjes së fortë në rrjetin e transportit urban.

21:36 1 h më parë28.05.2026.

Autori
Newsmax zgjerohet në Europë, Polonia stacioni i radhës i gjigantit amerikan të lajmeve, në qershor nis televizioni
Europa

Newsmax zgjerohet në Europë, Polonia stacioni i radhës i gjigantit amerikan të lajmeve, në qershor nis televizioni

Pas zgjerimit të suksesshëm në rajonin e Ballkanit, Newsmax po vazhdon shtrirjen në Europë me lançimin e kanalit të ri informativ Newsmax Polska, i cili pritet të nisë transmetimet gjatë muajit qershor.

20:37 2 h më parë28.05.2026.

Autori
Shkencëtarët gjejnë rezervë gjigante të “karburantit të së ardhmes”
Lindja e Mesme

Shkencëtarët gjejnë rezervë gjigante të “karburantit të së ardhmes”

Një zbulim i madh energjetik është bërë në Kanada, ku gjeologët kanë identifikuar një burim natyror dhe të vazhdueshëm hidrogjeni në minierën Kidd Creek në provincën e Ontarios.

20:15 3 h më parë28.05.2026.

Autori
RAJON
RAJON

Shumë prej njerëzve që u paraqitën në urgjencë u plagosën aksidentalisht me thika, ndërsa disa të tjerë humbën “betejën” me delet, që tentuan të arratiseshin apo ti shpëtonin therjes.

22:38 40 min më parë28.05.2026.

Autori
Erdogan sfidon Europën me ‘parajsën fiskale’ të re, 20 vite pa taksa për të huajt në Turqi
RAJON

Erdogan sfidon Europën me ‘parajsën fiskale’ të re, 20 vite pa taksa për të huajt në Turqi

Sipas modelit të ri, të huajt që transferojnë rezidencën fiskale në Turqi nuk do të paguajnë taksa për dividendët, fitimet financiare apo të ardhurat nga investimet e realizuara jashtë vendit. Për më tepër, këto të ardhura nuk do të deklarohen fare pranë autoriteteve turke.

14:57 8 h më parë28.05.2026.

Autori
I biri u ekzekuta nga grupet mafioze, flet nëna e parukierit italian: Sot e dimë që u vra nga njerëz të rrezikshëm
RAJON

I biri u ekzekuta nga grupet mafioze, flet nëna e parukierit italian: Sot e dimë që u vra nga njerëz të rrezikshëm

Pas goditjes së organizatës kriminale shqiptare nga SPAK dhe Prokuroria e Barit, ku u zbulua dhe vrasja e parukerit italian, ka reaguar edhe nëna e të ndjerit Francesco Diviesti.

13:38 9 h më parë28.05.2026.

Autori
Autoritetet e Kosovës marrin nën kontroll infrastrukturën hekurudhore në veri
Kosovë

Autoritetet e Kosovës marrin nën kontroll infrastrukturën hekurudhore në veri

Megjithatë, këto lëvizje janë kundërshtuar nga komuniteti serb lokal dhe janë kritikuar edhe nga bashkësia ndërkombëtare

13:00 10 h më parë28.05.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Parashikimi i në decade më parë nga Braydon rezultoi plotësisht i saktë. Gjatë periudhës së spanjollit, “citizëns” fituan Champions League, tituj të shumtë në Premier League, FA Cup dhe shumë trofe të tjerë.

22:22 56 min më parë28.05.2026.

Autori
Kombëtarja

Sipas deklaratave të futbollistit 20-vjeçar të Moldes, Blerton Isufi është përfshirë në skuadrën Shpresa, edhe pse nuk ka dhënë konfirmim për pranimin e ftesës.

21:52 1 h më parë28.05.2026.

Autori
Mungesa të rëndësishme dhe debutime, Izraeli përgatitet për miqësoren në Tiranë
Kombëtarja

Mungesa të rëndësishme dhe debutime, Izraeli përgatitet për miqësoren në Tiranë

Ndeshja e 3 qershorit në Tiranë do të shënojë edhe debutimin e trajnerit Ronaldo Maran në krye të stolit kuqezi. Ashtu si Shqipëria, edhe rivalët do ta shfrytëzojnë për të testuar lojtarë të rinj.

21:18 2 h më parë28.05.2026.

Autori
Como nuk dorëzohet, i “shpall” luftë Realit të Madridit për Nico Paz
Futboll

Como nuk dorëzohet, i “shpall” luftë Realit të Madridit për Nico Paz

Drejtuesit e klubit italian kanë nisur negociatat e fundit me presidentin madrilen Florentino Perez për të siguruar vazhdimësinë e talentit argjentinas edhe në sezonin historik të debutimit në Champions League.

19:28 3 h më parë28.05.2026.

Autori
KULTURË
Femra më e famshme në historinë e njerëzimit ishte mbipeshë… dhe kishte çrregullim të tiroides
KULTURË

Femra më e famshme në historinë e njerëzimit ishte mbipeshë… dhe kishte çrregullim të tiroides

Mjeku amerikan Michael Yafi analizoi situatën shëndetësore të Mona Lisa-s bazuar në tipare si lëkura e zbehtë dhe nuancat e verdha në portret mund të jenë tregues të një çrregullimi hormonal.

13:47 1 ditë më parë27.05.2026.

Autori
VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës
KULTURË

VIDEO- Një Mikelanxhelo me AI, epoka e re e skulpturës

Një makinë industriale për gdhendje mermeri thuhet se kaloi 15 ditë rresht duke gdhendur një statujë monumentale në stilin klasik pothuajse pa asnjë kontakt njerëzor

21:54 3 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez
KULTURË

Astronautja e parë e Hong Kongut niset në hapësirë ​​me misionin kinez

Li Jiaying, një oficere policie 43-vjeçare dhe nënë e tre fëmijëve, shërben si shkencëtare e ngarkesës në ekuipazhin prej tre anëtarësh që u nisën për në stacionin hapësinor Tiangong të Kinës të dielën në mbrëmje.

13:41 3 ditë më parë25.05.2026.

Autori
Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko
KULTURË

Kinematografia shqiptare në zi, shuhet ikona Birçe Hasko

U nda nga jeta në moshën 84-vjeçare. Gjatë karrierës artistike ka interpretuar në mbi 30 filma shqiptarë dhe disa role teatrale, duke u bërë pjesë e rëndësishme e historisë së kinemasë vendase.

11:22 5 ditë më parë23.05.2026.

Autori
SHOWBIZ
Dasma e vitit ndryshon datë, zbulohet ku do të kurorëzohen Dua Lipa me Callumin
SHOWBIZ

Dasma e vitit ndryshon datë, zbulohet ku do të kurorëzohen Dua Lipa me Callumin

Mediat italiane shkruajnë se Elton John mund të jetë edhe dëshmitar në dasmë dhe të performojë gjatë festës.

08:06 15 h më parë28.05.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris"
SHOWBIZ

Ndërron jetë aktori i "Emily in Paris"

Aktori francez Pierre Deny ka vdekur. Deny, i cili ishte 69 vjeç, vdiq të hënën, më 25 maj. Vajzat e tij konfirmuan lajmin për vdekjen e tij në një deklaratë, sipas medias franceze TF1.

22:07 1 ditë më parë27.05.2026.

Autori
Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal
SHOWBIZ

Martohet Donald Trump Jr., festa në ishullin tropikal

Donald Trump Jr. dhe personaliteti i shquar i Palm Beach, Bettina Anderson, festuan martesën e tyre të shtunën me një festë dasme në një ishull tropikal, disa ditë pasi çifti zyrtarisht u martua në Florida, sipas të dhënave publike dhe deklaratave nga familja Trump.

10:37 4 ditë më parë24.05.2026.

Autori
Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë
SHOWBIZ

Një film kundër fondamentalizmit, “Fjord” fiton Palmën e Artë

“Fjord” u konsiderua një nga veprat më të forta të festivalit për mënyrën se si trajton përplasjen mes traditës fetare dhe shoqërisë moderne europiane.

22:58 5 ditë më parë23.05.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes