TË FUNDIT
Tragjedia në Crans Montana, ndërron jetë në spital adoleshenti Ilaçet futen në epokën dixhitale, prodhohet pilula që “njofton” telefonin sapo gëlltitet Megadroni nënujor amerikan që mund të kalojë oqeanet pa ekuipazh Aksi Elbasan-Qafë Thanë rreth 5 orë i bllokuar, të sëmurët transportohen me barelë përmes lumit 70 shtretër mbi re, hoteli në majë të Europës, duhen dy ditë ecje për ta arritur Përmbyset autobusi në Antalia të Turqisë, 9 të vdekur dhe 26 të plagosur
Tragjedia në Crans Montana, ndërron jetë në spital adoleshenti Ilaçet futen në epokën dixhitale, prodhohet pilula që “njofton” telefonin sapo gëlltitet Megadroni nënujor amerikan që mund të kalojë oqeanet pa ekuipazh Aksi Elbasan-Qafë Thanë rreth 5 orë i bllokuar, të sëmurët transportohen me barelë përmes lumit 70 shtretër mbi re, hoteli në majë të Europës, duhen dy ditë ecje për ta arritur Përmbyset autobusi në Antalia të Turqisë, 9 të vdekur dhe 26 të plagosur
10° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Tensionet SHBA-Iran Donald Trump Bordi i Paqes Belinda Balluku Groenlanda
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Giorgia Meloni

Nga Trump te Putin e Meloni, çfarë makinash ‘ngasin’ liderët e njohur botëror?
LIFESTYLE

Nga Trump te Putin e Meloni, çfarë makinash ‘ngasin’ liderët e njohur botëror?

Imazhi i udhëheqësve shtetërorë përmes makinave që i transportojnë ata nuk është thjesht çështje rehatie apo luksi. Është një kombinim i sigurisë, teknologjisë, pushtetit politik dhe simbolizmit.

12:33 4 h më parë01.02.2026.

Autori
“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali
KULTURË

“Meloni me fytyrë engjëlli”: Pas restaurimit të Bazilikës, plasin polemikat në Itali

Ndërhyrja u krye nga një artist jo-profesionist, i cili shkonte çdo mëngjes në kishë. Demokratët në Itali e kanë cilësuar “të papranueshme”.

14:36 1 ditë më parë31.01.2026.

Autori
Mbi 2 miliardë euro dëme në Siçili, Meloni sheh nga ajri qytetin italian që po “e përpin” dheu
Europa

Mbi 2 miliardë euro dëme në Siçili, Meloni sheh nga ajri qytetin italian që po “e përpin” dheu

Kryeministrja italiane Giorgia Meloni ka fluturuar me helikopter mbi qytetin e Niscemi, një komunitet prej 27 mijë banorësh, të cilin prej së dielës po "e përpin" dheu, pasi kodra mbi të cilkn është ndërtuar ka rrëshkitur e gjitha pas çarjes që shkëmbi pësoi pas ciklonit Harry.

15:37 4 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Moti i keq në jug të Italisë, Meloni shpall gjendjen e emergjencës
Europa

Moti i keq në jug të Italisë, Meloni shpall gjendjen e emergjencës

Qeveria Meloni ka shpallur emergjencën kombëtare në jug të Italisë si pasojë e motit të keq që ka përfshirë rajonin prej ditësh.

17:34 5 ditë më parë26.01.2026.

Autori
Italia nuk do të jetë në Bordin e Paqes, ja çfarë shkruan media italiane
Europa

Italia nuk do të jetë në Bordin e Paqes, ja çfarë shkruan media italiane

Mediat italiane shkruajën se Italia do i thotë "jo" ftesës së Donald Trump për në Bordin e Paqes. Sipas Corriere della Sera, është neni 11 i Kushtetutës që i lejon Italisë të marrë pjesë në organizata ndërkombëtare që merren me paqen

12:14 11 ditë më parë21.01.2026.

Autori
Meloni bën shoqe në Azi, kryeministrja japoneze e pret me tortë ditëlindje, ajo ia kthen me selfie anime
Nëpër botë

Meloni bën shoqe në Azi, kryeministrja japoneze e pret me tortë ditëlindje, ajo ia kthen me selfie anime

Atmosferë tepër e ngrohtë ka qenë ajo në takimin e kryeministres italiane Giorgia Meloni me homologen japoneze Sanae Takaichi, në Tokio, ku u prit me dhurata, buzëqeshje dhe një premtim të madh për përmirësim të marrëdhënieve dypalëshe.

12:02 15 ditë më parë17.01.2026.

Autori
“Shqetësimi i Trump i drejtë”, Meloni: Nuk besoj se ushtria amerikane do pushtojë Groenlandën
Europa

“Shqetësimi i Trump i drejtë”, Meloni: Nuk besoj se ushtria amerikane do pushtojë Groenlandën

Kryeministrja italiane, Giorgia Meloni tha në një konferencë për mediat se nuk beson "se ekziston mundësia e një ndërhyrjeje ushtarake amerikane në Groenlandë", por nëse ndodh sipas saj Roma do të rreshtohet kundër SHBA-ve.

13:30 23 ditë më parë09.01.2026.

Autori
“2025 ishte i vështirë, por viti tjetër do jetë më keq”, Meloni lë pa fjalë stafin e Kryeministrisë
Europa

“2025 ishte i vështirë, por viti tjetër do jetë më keq”, Meloni lë pa fjalë stafin e Kryeministrisë

Kryeministrja italiane, Giorgia Meloni e shoqëroi me disa batuta fjalën e saj para stafit të Palazo Chigi, në kuadër të festës së Krishtlindjes.

10:53 39 ditë më parë24.12.2025.

Autori
Meloni nxjerr në ankand dhuratat e liderëve të huaj, mes tyre edhe shallin e kryeministrit Rama
Europa

Meloni nxjerr në ankand dhuratat e liderëve të huaj, mes tyre edhe shallin e kryeministrit Rama

Nga tapetet te bizhuteritë, për të vijuar me këpucët prej pitoni apo setin e filxhanëve të porcelanit. Në total janë 270 sende, vlera e të cilave përllogaritet në rreth 800 mijë euro.

22:40 51 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Zelensky ia beson negociatat e paqes Melonit, Putin: Donbasi, territor rus
Europa

Zelensky ia beson negociatat e paqes Melonit, Putin: Donbasi, territor rus

Pas takimeve në Londër dhe Bruksel, lideri ukrainas ndaloi edhe në Romë. Pas pritjes nga Ati i Shenjtë, zhvilloi një orë e gjysmë bisedë me kryeministren e Italisë.

19:34 53 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Të fundit
Tragjedia në Crans Montana, ndërron jetë në spital adoleshenti
Nëpër botë

Një adoleshent i cili u plagos nga zjarri vdekjeprurës që shpërtheu në Crans Motana në Zvicër në natën e Vitit të Ri ka vdekur në spital, duke e çuar numrin e të vdekurve në 41, njoftoi prokurori publik lokal.

16:13 37 min më parë01.02.2026.

Autori
Ilaçet futen në epokën dixhitale, prodhohet pilula që “njofton” telefonin sapo gëlltitet
LIFESTYLE

Ilaçet futen në epokën dixhitale, prodhohet pilula që “njofton” telefonin sapo gëlltitet

Studiuesit e MIT kanë zhvilluar një pilulë "të zgjuar" që konfirmon në mënyrë dixhitale marrjen e ilaçeve, duke synuar përmirësimin e pajtueshmërisë së pacientit dhe uljen e rreziqeve serioze shëndetësore.

15:58 52 min më parë01.02.2026.

Autori
Megadroni nënujor amerikan që mund të kalojë oqeanet pa ekuipazh
TEKNOLOGJI

Megadroni nënujor amerikan që mund të kalojë oqeanet pa ekuipazh

‘Orca’ mund të udhëtojë më shumë se 12,000 kilometra nën ujë, duke vepruar plotësisht autonome.

15:44 1 h më parë01.02.2026.

Autori
Aksi Elbasan-Qafë Thanë rreth 5 orë i bllokuar, të sëmurët transportohen me barelë përmes lumit
Aktualitet

Aksi Elbasan-Qafë Thanë rreth 5 orë i bllokuar, të sëmurët transportohen me barelë përmes lumit

Prej pesë orësh aksi nacional Elbasan-Qafë Thanë është i bllokuar për shkak të rrëshqitjes së një masivi dheu në zonën e njohur si Kthesat e Dragostunjës. Si pasojë qindra automjete kanë mbetur të bllokuara në të dy krahët e rrugës.

15:23 1 h më parë01.02.2026.

Autori
70 shtretër mbi re, hoteli në majë të Europës, duhen dy ditë ecje për ta arritur
LIFESTYLE

70 shtretër mbi re, hoteli në majë të Europës, duhen dy ditë ecje për ta arritur

E vendosur në majë të Alpeve Italiane, në një lartësi prej afërsisht 4,554 metrash mbi nivelin e detit, Kasollja Margherita mban titullin e ndërtesës në pikën më të lartë të Europës. Ajo konsiderohet gjithashtu si një nga kasollet malore më të paarritshme në botë.

14:47 2 h më parë01.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
Mashtrimet online për kredi, Policia e Shtetit me njoftim të rëndësishëm
Kronikë

Mashtrimet online për kredi, Policia e Shtetit me njoftim të rëndësishëm

Policia e Shtetit paralajmëron qytetarëve që të mos bien pre e disa mashtrimeve online që janë shfaqur së fundmi për dhënie kredie.

16:54 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Monstra që vrau një fëmijë në Gramsh, kapet pas 29 vitesh në Greqi
Kronikë

Monstra që vrau një fëmijë në Gramsh, kapet pas 29 vitesh në Greqi

Është arrestuar në Greqi shtetasi Kostandin Nishku, i cili 29 vite më parë vrau për hakmarrje një të mitur në Gramsh.

17:11 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Shiste “emër të madh”, por mall të rremë, zbulohet dyqani me falsifikime në Tiranë
Kronikë

Shiste “emër të madh”, por mall të rremë, zbulohet dyqani me falsifikime në Tiranë

Arrestohet një 29 vjeçar në Tiranë pasi akuzohet se shiste mallra me logo të falsifikuara të firmave të njohura ndërkombëtare.

17:28 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Ushtronte prostitucion në disa zona të Fierit, kapet 41 vjeçarja, e pësojnë dhe 3 klientët
Kronikë

Ushtronte prostitucion në disa zona të Fierit, kapet 41 vjeçarja, e pësojnë dhe 3 klientët

Policia e Fierit ka vënë në pranga një 41 vjeçare e cila akuzohet se ushtronte prostitucion në zona të ndryshme të qytetit.

17:47 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Tragjike në Brazil, peshkaqeni i merr jetën një të mituri
Nëpër botë

Tragjike në Brazil, peshkaqeni i merr jetën një të mituri

Një i mitur 13 vjeç ka humbur jetën në Brazil pasi u sulmua nga peshkaqeni teksa luante në plazh me shokët.

18:06 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Prej pesë orësh aksi nacional Elbasan-Qafë Thanë është i bllokuar për shkak të rrëshqitjes së një masivi dheu në zonën e njohur si Kthesat e Dragostunjës. Si pasojë qindra automjete kanë mbetur të bllokuara në të dy krahët e rrugës.

15:23 1 h më parë01.02.2026.

Autori
I vuri flakën një dyqani dhe tentoi të digjte një gomisteri, arrestohet 52-vjeçari
Kronikë

I vuri flakën një dyqani dhe tentoi të digjte një gomisteri, arrestohet 52-vjeçari

Një 52-vjeçar është arrestuar nga policia në Mirditë pasi dyshohet për djegien një dyqani dhe tentativën për t'i vënë flakën një gomisterie.

12:50 4 h më parë01.02.2026.

Autori
Shembet masivi shkëmbor tek 'Kthesat e Dragostunjës', paralizohet lëvizja drejt Juglindjes
Aktualitet

Shembet masivi shkëmbor tek 'Kthesat e Dragostunjës', paralizohet lëvizja drejt Juglindjes

Për shkak të shembjes së një masivi shkëmbor, prej orës 11:00 të paradites, qarkullimi në aksin e rrugës kombëtare Librazhd–Prrenjas është totalisht i bllokuar.

12:00 4 h më parë01.02.2026.

Autori
Imuniteti mbetet pezull, Bardhi s’i ndahet Ballukut: Po ndërton shtet paralel për të penguar drejtësinë
Politikë

Imuniteti mbetet pezull, Bardhi s’i ndahet Ballukut: Po ndërton shtet paralel për të penguar drejtësinë

Kryetari i Grupit Parlamentar të PD, Gazment Bardhi ka akuzuar zv/kryeministren nën hetim nga SPAK, Belinda Balluku, se po ndërton një shtet paralel me emërimet e reja në institucionet në varësi të saj, për të penguar drejtësinë.

11:43 5 h më parë01.02.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Një adoleshent i cili u plagos nga zjarri vdekjeprurës që shpërtheu në Crans Motana në Zvicër në natën e Vitit të Ri ka vdekur në spital, duke e çuar numrin e të vdekurve në 41, njoftoi prokurori publik lokal.

16:13 37 min më parë01.02.2026.

Autori
"Dosja Epstein më shfajëson", Trump bën reagimin e parë pas publikimit të dokumenteve të reja
Amerika

"Dosja Epstein më shfajëson", Trump bën reagimin e parë pas publikimit të dokumenteve të reja

Presidenti amerikan tha për gazetarët se materialet e reja nga dosja mbi Jeffrey Epstein e “shfajësojnë” atë, pavarësisht faktit se emri i tij shfaqet disa herë në dokumente.

14:10 2 h më parë01.02.2026.

Autori
Ukraina dhe Rusia ulen sërish në një tryezë, Zelensky: Negociatat rifillojnë më 4 shkurt në Abu Dhabi
Europa

Ukraina dhe Rusia ulen sërish në një tryezë, Zelensky: Negociatat rifillojnë më 4 shkurt në Abu Dhabi

Më 4 shkurt në Abu Dhabi do të rifillojnë negociatat mes Rusisë dhe Ukrainës për një marrëveshje paqeje, nën konsulencën e amerikanëve.

13:39 3 h më parë01.02.2026.

Autori
150 makina bëhen palë-palë, aksidenti katastrofik paralizon Kaliforninë
Amerika

150 makina bëhen palë-palë, aksidenti katastrofik paralizon Kaliforninë

Një aksident masiv me reaksion zinxhir që përfshinte dhjetëra automjete bllokoi të dy drejtimet e Autostradës 99, arterie kryesore për shtetin e Kalifornisë.

09:00 7 h më parë01.02.2026.

Autori
RAJON
Përmbyset autobusi në Antalia të Turqisë, 9 të vdekur dhe 26 të plagosur
RAJON

Përmbyset autobusi në Antalia të Turqisë, 9 të vdekur dhe 26 të plagosur

Nëntë viktima dhe 26 të plagosur është bilanci i një aksidenti pranë Antalias, në Turqinë Jugore.

14:30 2 h më parë01.02.2026.

Autori
Vrasja e të dënuarit shqiptar, policia greke kontroll në Koridhalos
RAJON

Vrasja e të dënuarit shqiptar, policia greke kontroll në Koridhalos

Policia greke ka ushtruar kontroll në burgun e Koridhalos pas vrasjes së shqiptarit Jani Aliaj, ku u gjetën sende të paligjshme.

21:35 19 h më parë31.01.2026.

Autori
Ofroi dorëheqjen, Lumir Abdixhiku i mbijeton votëbesimit dhe qëndron në krye të LDK
Kosovë

Ofroi dorëheqjen, Lumir Abdixhiku i mbijeton votëbesimit dhe qëndron në krye të LDK

Lumir Abdixhiku do të jetë sërish në krye të LDK pasi i mbijetoi votëbesimit të anëtarësisë.

20:37 20 h më parë31.01.2026.

Autori
KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe
Kosovë

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhje në Kosovë, nuk miratohet lista serbe

Lëvizja Vetëvendosje siguroi 57 deputetë në parlament, pasi mori mbi 51 për qind të votave, Partia Demokratike do të ketë 22 vende.

12:42 1 ditë më parë31.01.2026.

Autori
SPORT
Alcaraz fiton Australian Open për herë të parë, mposht Djokoviç në katër sete
Shumësportësh

Alcaraz fiton Australian Open për herë të parë, mposht Djokoviç në katër sete

Carlos Alcaraz ka fituar trofeun e parë të Australian Open në karrierën e tij, duke mposhtur në finale, legjendën e tenisit, serbin Novak Djokoviç.

13:25 3 h më parë01.02.2026.

Autori
Futbollisti u shemb në tokë, Partizani sqaron gjendjen e Saliu Sembene
Futboll

Futbollisti u shemb në tokë, Partizani sqaron gjendjen e Saliu Sembene

Klubi i Partizanit doli me një njoftim në lidhje me gjendjen e futbollistit Saliu Sembene, i cili u shemb në fushë gjatë ndeshjes së mbrëmshme me Elbasanin. "Demat e Kuq" sqarojnë se lojtari gëzon shëndet të plotë dhe i është bashkuar skuadrës në ambientet e hotelit të klubit.

10:57 5 h më parë01.02.2026.

Autori
Askush më mirë se ai, Muriqi le pas Jamal dhe Mbappe
Futboll

Askush më mirë se ai, Muriqi le pas Jamal dhe Mbappe

Vedat Muriqi është shpallur lojtari i muajit në La Liga duke lënë pas Mbappe dhe Lamine Jamal.

21:14 19 h më parë31.01.2026.

Autori
Bayern humbet të tjera pikë në Budesligë, Hamburgu bën mrekullin e radhës
Futboll

Bayern humbet të tjera pikë në Budesligë, Hamburgu bën mrekullin e radhës

Bayerni ka lënë të tjera pikë në Bundesligë, por shkëputja në krye të tabelës mbetet ende e konsoliduar.

20:56 19 h më parë31.01.2026.

Autori
KULTURË
Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur
KULTURË

Arti shqiptar në zi, ndërron jetë aktori i njohur

Ka ndërruar jetë në moshën 82 vjeçare aktori i njohur Fitim Makashi, babai i këngëtarit Redon Makashi.

16:59 23 h më parë31.01.2026.

Autori
KULTURË

Ndërhyrja u krye nga një artist jo-profesionist, i cili shkonte çdo mëngjes në kishë. Demokratët në Itali e kanë cilësuar “të papranueshme”.

14:36 1 ditë më parë31.01.2026.

Autori
Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes
KULTURË

Kadare, ambasadori shpirtëror i Shqipërisë në botë, përkujtohet 90-vjetori i lindjes

Në 90-vjetorin e lindjes së Ismail Kadaresë, një nga figurat më madhore të letërsisë dhe ndërgjegjes kombëtare shqiptare, Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme organizoi sot një ekspozitë përkujtimore kushtuar jetës, veprës dhe rolit të tij historik.

13:21 4 ditë më parë28.01.2026.

Autori
"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar
KULTURË

"Sinners", filmi horror me rekord nominimesh për Oscar

Filmi horror me vampirë, Sinners, vendos një rekord të ri në çmimet Oscar, duke marrë 16 nominime.

20:36 9 ditë më parë22.01.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara
SHOWBIZ

Ndërron jeta nëna e Kevin të "Home Alone", shuhet aktorja Cathrine O'Hara

Filmi "I vetëm në shtëpi" (Home Alone) është ndër filmat ikonë për periudhën e Krishtlindeve dhe të gjithë e mbajmë mend nënën e Kevin. Bëhet fjalë për aktoren e famshme kanadezo-amerikane Cathrine O'Hara.

20:50 1 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?
SHOWBIZ

Mosmarrëveshje mbi menaxhimin e fëmijëve, martesa e Harry e Meghan në rrezik?

Një nga pikat kryesore të përplasjeve është ekspozimi mediatik i fëmijëve, Duka ka një qëndrim të prerë: ai dëshiron që fëmijët të mbeten sa më të padukshëm për publikun.

15:19 2 ditë më parë30.01.2026.

Autori
Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja
SHOWBIZ

Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz, arratisje luksoze me verë 19 mijë euro shishja

Luks pa kufij për një prej çifteve më të diskutuara të javëve të fundit, që iu larguan disi thashethemeve që kanë përfshirë familjet e tyre.

16:04 3 ditë më parë29.01.2026.

Autori
Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay
SHOWBIZ

Mbreti Charles bëhet kuzhinier, “sfidon” Gordon Ramsay

Mbreti Charles III duket se ka gjetur një pasion të ri, larg protokollit dhe ceremonive zyrtare, kuzhinën. Në mënyrë befasuese, ai është përfshirë drejtpërdrejt në përgatitjen e menuve që serviren në restorantet e rezidencave të tij mbretërore.

14:01 4 ditë më parë28.01.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes