TË FUNDIT
PD kërkoi provat për Ballukun, Kuvendi: USB me materialet e SPAK sekret hetimor, ndodhet në kasafortë Veliaj mbetet në qeli, SPAK e ndalon që të jetë i pranishëm në mbledhjen e Këshillit Bashkiak për buxhetin "21 Janari", nesër në SPAK dëshmon ish-Presidenti Ilir Meta Plagosën me armë “Gucci-n” e Tik Tok, policia shpall në kërkim tre persona “Rama po përpiqet të bëjë grusht shteti!” Berisha: Seancën për Ballukun duan ta shtyjnë për vitin tjetër Ngjarje e rëndë në Sarandë, i mituri plagoset me thikë brenda ambientit të shkollës
PD kërkoi provat për Ballukun, Kuvendi: USB me materialet e SPAK sekret hetimor, ndodhet në kasafortë Veliaj mbetet në qeli, SPAK e ndalon që të jetë i pranishëm në mbledhjen e Këshillit Bashkiak për buxhetin "21 Janari", nesër në SPAK dëshmon ish-Presidenti Ilir Meta Plagosën me armë “Gucci-n” e Tik Tok, policia shpall në kërkim tre persona “Rama po përpiqet të bëjë grusht shteti!” Berisha: Seancën për Ballukun duan ta shtyjnë për vitin tjetër Ngjarje e rëndë në Sarandë, i mituri plagoset me thikë brenda ambientit të shkollës
17° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku SPAK Lufta ne Ukrainë 21 Janari
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Serbia

Dhunoi bashkëjetuesen shtatzënë, arrestohet në Serbi shqiptari
Kronikë

Dhunoi bashkëjetuesen shtatzënë, arrestohet në Serbi shqiptari

Një 24-vjeçar shqiptar, i shpallur në kërkim ndërkombëtar për dhunë të rëndë ndaj bashkëjetueses së tij shtatzënë, është arrestuar në Serbi falë bashkëpunimit mes Interpol Tiranës dhe Interpol Beogradit.

10:58 4 h më parë17.12.2025.

Autori
"Nuk do e shtetëzojmë NIS-in", Vuçiç zbulon tre skenarët që e presin Serbinë dhe i çon mesazh Moskës
RAJON

"Nuk do e shtetëzojmë NIS-in", Vuçiç zbulon tre skenarët që e presin Serbinë dhe i çon mesazh Moskës

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç tha se ekzistojnë tre skenarë të mundshëm për NIS-in dhe se 15 janari është afati i fundit.

15:15 8 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Brnabiç: Shmangia e luftës civile, suksesi më i madh i Serbisë në vitin 2025
RAJON

Brnabiç: Shmangia e luftës civile, suksesi më i madh i Serbisë në vitin 2025

Gjatë një interviste për Pink Tv, kryetarja e Kuvendit serb, Ana Brnabiç deklaroi se një nga arritjet më të mëdha të vitit 2025 ishte shmangia e luftës civile në vend dhe për këtë ajo vlerësoi kontributin e presidentit Vuçiç.

07:54 8 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Serbia i shpëton krizës së naftës, Vuçiç i dërgon mesazh Moskës për NIS-in
RAJON

Serbia i shpëton krizës së naftës, Vuçiç i dërgon mesazh Moskës për NIS-in

Pas javëve nën tension për fatin e Kompanisë Shtetërore të Naftës, Serbia mund të marrë frymë lirisht, pasi SHBA vendosi të pezullojë disa nga sanksionet ndaj Lukoil, kompanisë ruse që zotëron aksionet e NIS. Lajmit i është gëzuar edhe Presidenti serb, i cili ka dërguar një mesazh në Moskë.

19:50 12 ditë më parë04.12.2025.

Autori
Të fundit
PD kërkoi provat për Ballukun, Kuvendi: USB me materialet e SPAK sekret hetimor, ndodhet në kasafortë
Politikë

PD kërkoi provat për Ballukun, Kuvendi: USB me materialet e SPAK sekret hetimor, ndodhet në kasafortë

Materialet me provat mbi dosjen hetimore ku e akuzuar është zv/kryeministrja Belinda Balluku kanë futur "në sherr" Partinë Demokratike dhe Kuvendin e Shqipërisë. Kuvendi pretendon se USB e dorëzuar nga SPAK ka materiale sekret hetimor ndaj do të ruhet në kasafortë deri në mbledhjen e së premtes.

15:04 14 min më parë17.12.2025.

Autori
Veliaj mbetet në qeli, SPAK e ndalon që të jetë i pranishëm në mbledhjen e Këshillit Bashkiak për buxhetin
Kronikë

Veliaj mbetet në qeli, SPAK e ndalon që të jetë i pranishëm në mbledhjen e Këshillit Bashkiak për buxhetin

Prokuroria e Posaçme ka refuzuar kërkesën e Këshillit Bashkiak të Tiranës, që kryebashkiaku Erion Veliaj të merrte pjesë në mbledhjen për buxhetin 2026.

14:34 44 min më parë17.12.2025.

Autori
"21 Janari", nesër në SPAK dëshmon ish-Presidenti Ilir Meta
Kronikë

Ish-presidenti Ilir Meta do të paraqitet nesër në SPAK, ku pritet të japë shpjegime lidhur me ngjarjet e 21 Janarit.

14:21 57 min më parë17.12.2025.

Autori
Plagosën me armë “Gucci-n” e Tik Tok, policia shpall në kërkim tre persona
Kronikë

Policia e Durrësit ka zbardhur plagosjen që ndodhi dy ditë më parë, ku pranë një lokali u qëllua me armë zjarri në drejtim të Fabian Kuçit, i njohur si personazhi "Gucci" i rrjetit social Tik Tok.

14:12 1 h më parë17.12.2025.

Autori
“Rama po përpiqet të bëjë grusht shteti!” Berisha: Seancën për Ballukun duan ta shtyjnë për vitin tjetër
Politikë

“Rama po përpiqet të bëjë grusht shteti!” Berisha: Seancën për Ballukun duan ta shtyjnë për vitin tjetër

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka akuzuar kryeministrin Edi Rama për përpjekje për të penguar drejtësinë dhe për të ushtruar kontroll politik mbi institucionet, pas reagimit të qeverisë ndaj kërkesës së SPAK për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e Belinda Ballukut.

13:51 1 h më parë17.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Rama shkon në Bruksel, takohet me Presidentin e Këshillit të Europës, zbardhet agjenda
Politikë

Rama shkon në Bruksel, takohet me Presidentin e Këshillit të Europës, zbardhet agjenda

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Bruksel për të marrë pjesë në Samitin BE-Ballkani Perëndimor, ku liderët rajonalë dhe përfaqësuesit e lartë të Bashkimit Europian diskutojnë integrimin gradual, bashkëpunimin ekonomik dhe iniciativat strategjike për rajonin.

12:23 2 h më parë17.12.2025.

Autori
Centët e fundit amerikanë u shitën në ankand për 16.76 milionë dollarë!
LIFESTYLE

Centët e fundit amerikanë u shitën në ankand për 16.76 milionë dollarë!

Koleksionistët amerikanë hodhën miliona dollarë për monedhën e fundit cent të qarkullimit në SHBA, duke e kthyer atë në një relike historike. Një set i veçantë me tre centët e fundit të prodhuar u shit për 800,000 dollarë.

12:37 2 h më parë17.12.2025.

Autori
Ditëlindje në burg për Veliajn, kryebashkiaku: Vit absurd ky, por zbulova miqtë e ditëve të vështira
Aktualitet

Ditëlindje në burg për Veliajn, kryebashkiaku: Vit absurd ky, por zbulova miqtë e ditëve të vështira

Një ditëlindje e pazakontë kjo për Eion Veliajn, i cili ndodhet në paraburgimin e Durrësit. Ai ka reaguar në rrjetet sociale, aty ku falënderon ata që janë kujdesur gjatë këtyre muajve të vështirë për të.

13:06 2 h më parë17.12.2025.

Autori
Ngjarje e rëndë në Sarandë, i mituri plagoset me thikë brenda ambientit të shkollës
Kronikë

Ngjarje e rëndë në Sarandë, i mituri plagoset me thikë brenda ambientit të shkollës

Një konflikt mes adoleshentëve në një shkollë në Sarandë përfundoi me një të plagosur, pasi një 13-vjeçar goditi me thikë një 15-vjeçar, i cili ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

13:17 2 h më parë17.12.2025.

Autori
Politikë

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka akuzuar kryeministrin Edi Rama për përpjekje për të penguar drejtësinë dhe për të ushtruar kontroll politik mbi institucionet, pas reagimit të qeverisë ndaj kërkesës së SPAK për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e Belinda Ballukut.

13:51 1 h më parë17.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Materialet me provat mbi dosjen hetimore ku e akuzuar është zv/kryeministrja Belinda Balluku kanë futur "në sherr" Partinë Demokratike dhe Kuvendin e Shqipërisë. Kuvendi pretendon se USB e dorëzuar nga SPAK ka materiale sekret hetimor ndaj do të ruhet në kasafortë deri në mbledhjen e së premtes.

15:04 14 min më parë17.12.2025.

Autori
Kronikë

Prokuroria e Posaçme ka refuzuar kërkesën e Këshillit Bashkiak të Tiranës, që kryebashkiaku Erion Veliaj të merrte pjesë në mbledhjen për buxhetin 2026.

14:34 44 min më parë17.12.2025.

Autori
Kronikë

Ish-presidenti Ilir Meta do të paraqitet nesër në SPAK, ku pritet të japë shpjegime lidhur me ngjarjet e 21 Janarit.

14:21 57 min më parë17.12.2025.

Autori
Kronikë

Policia e Durrësit ka zbardhur plagosjen që ndodhi dy ditë më parë, ku pranë një lokali u qëllua me armë zjarri në drejtim të Fabian Kuçit, i njohur si personazhi "Gucci" i rrjetit social Tik Tok.

14:12 1 h më parë17.12.2025.

Autori
BOTË
“Dimri po zhduket si stinë!” Ekspertët ngrenë alarmin: Temperatura rekord në Arktik
Europa

“Dimri po zhduket si stinë!” Ekspertët ngrenë alarmin: Temperatura rekord në Arktik

Ekspertët paralajmërojnë se Arktiku po përballet me temperatura rekord dhe shkrirje të akullnajave, duke rrezikuar ndryshime dramatike në dimër dhe ndikim të fortë në klimën globale.

10:53 4 h më parë17.12.2025.

Autori
Trump urdhëron bllokadë totale për naftën venezueliane
Amerika

Trump urdhëron bllokadë totale për naftën venezueliane

Presidenti amerikan Donald Trump ka ndërmarrë një hap drastik kundër regjimit të Nicolas Maduro, duke urdhëruar bllokimin e plotë të të gjithë tankerëve të naftës të sanksionuar që hyjnë dhe dalin nga Venezuela.

09:17 6 h më parë17.12.2025.

Autori
Trump ndëshkon 5 shtete të tjera: Asnjë qytetar i tyre në SHBA
Amerika

Trump ndëshkon 5 shtete të tjera: Asnjë qytetar i tyre në SHBA

Shtetet e Bashkuara kanë vendosur ndalime të plota hyrjeje për shtetas nga pesë vende të tjera, Burkina Faso, Mali, Nigeri, Sudani i Jugut dhe Siria, duke zgjeruar listën ekzistuese të vendeve të prekura nga masat kufizuese të udhëtimit.

08:30 6 h më parë17.12.2025.

Autori
SHBA fut kartelin kolumbian të kokainës në listën e terrorizmit
Amerika

SHBA fut kartelin kolumbian të kokainës në listën e terrorizmit

Administrata Trump ka futur në listën e organizatave terroriste dhe kartelin kolumbian të kokainës, Clan del Golfo. Vendimi vjen disa orë pasi presidenti e shpalli fentanilin si armë të shkatërrimit në masë.

22:32 16 h më parë16.12.2025.

Autori
RAJON
5 ditë debat, parlamenti grek miraton buxhetin për vitin e ri
RAJON

5 ditë debat, parlamenti grek miraton buxhetin për vitin e ri

Pas 5 ditësh debat, parlamenti grek miratoi buxhetin për vitin 2026. Qeveria e kryeministrit Kyriakos Mitsotakis e cilëson këtë buxhet si një paketë stabiliteti ekonomik dhe mbështetjeje sociale.

22:51 16 h më parë16.12.2025.

Autori
Kosova vendos masa mbrojtëse për naftën
RAJON

Kosova vendos masa mbrojtëse për naftën

Qeveria e Kosovës ka vendosur marzhe tavan fitimi për naftën për transport. Vendimi është marrë me qëllim të mbrojtjes së konsumatorëve dhe garantimit të konkurrencës së drejtë në tregun vendor të naftës.

22:10 17 h më parë16.12.2025.

Autori
Humbëm 750 milionë euro, Vuçiç reagon pas tërheqjes së Kushner nga projekti në Beograd
RAJON

Humbëm 750 milionë euro, Vuçiç reagon pas tërheqjes së Kushner nga projekti në Beograd

“Serbia humbi 750 milionë euro investime”. Ky ishte reagimi i presidentit serb, Aleksandër Vuçiç pas biznesmenti amerikan Jared Kushner hoqi dorë nga plani për ndërtimin e hotelit në Beograd.

16:56 22 h më parë16.12.2025.

Autori
Nga cigaret kontrabandë në Shqipëri te anijet me kokainë, arrestohet "Eskobari grek"
RAJON

Nga cigaret kontrabandë në Shqipëri te anijet me kokainë, arrestohet "Eskobari grek"

Një anije në pronësi greke u zbulua duke transportuar një sasi të madhe kokaine nga Amerika Latine në Evropë, duke u bllokuar nga Marina Franceze në Oqeanin Atlantik. Policia helene sakaq ka arrestuar biznesmenin Aleksandros Angelopoulos, i cili quhet ndryshe edhe "Eskobari grek".

20:26 1 ditë më parë15.12.2025.

Autori
SPORT
Disiplina ndëshkon Vllazninë dhe Tiranë, por më keq e pëson Iliria
Futboll

Disiplina ndëshkon Vllazninë dhe Tiranë, por më keq e pëson Iliria

Me gjoba të lehta ja ka hedhur Vllaznia dhe Tirana nga Komisioni i Disiplinës këtë javë për shkak të sjelljes së tifozëve në ndeshjet e fundit. Më keq e ka pësuar Iliria, e cila është ndëshkuar me 5 ndeshje jashtë fushës së saj.

08:37 6 h më parë17.12.2025.

Autori
FIFA nxjerr në shitje bileta të lira për Kupën e Botës 2026 pas reagimeve të forta
Futboll

FIFA nxjerr në shitje bileta të lira për Kupën e Botës 2026 pas reagimeve të forta

FIFA ka njoftuar masa të reja për uljen e çmimeve të biletave për Kupën e Botës 2026, pas kritikave të shumta nga tifozët për koston e lartë të ndjekjes së turneut.

20:22 18 h më parë16.12.2025.

Autori
Mbappe fiton gjyqin me PSG, milionat që do marrë sulmuesi...
Futboll

Mbappe fiton gjyqin me PSG, milionat që do marrë sulmuesi...

Një gjykatë në Francë ka urdhëruar klubin e PSG që të paguajë 60 milionë euro sulmuesin Kylian Mbappe, si detyrime të praprambetura. Ylli i Francës kishte kërkuar nga ish ekipi i tij 263 milionë euro dëmshpërblim.

18:44 20 h më parë16.12.2025.

Autori
Thellohet skandali në futbollin turk, masa dhe për 224 futbollistë të tjerë
Futboll

Thellohet skandali në futbollin turk, masa dhe për 224 futbollistë të tjerë

Skandali i basteve të paligjshme ka goditur futbollin turk si një “bombë”, duke dëmtuar imazhin e kampionatit dhe besueshmërinë e garës. Komiteti Disiplinor i Federatës Turke të Futbollit ka marrë vendime të reja ndëshkuese për 224 lojtarë të tjerë.

18:08 21 h më parë16.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 7 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 10 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 11 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 12 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 1 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 1 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 2 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj
SHOWBIZ

Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 2 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes