TË FUNDIT
Vidhet shkolla në Lezhë, autorët marrin disa kompjutera Princ Leka kurorëzon dashurinë me Blerta Celibashin Partizani i heq fitoren Vorës në fund “Djajtë e kuq” bëhen të frikshëm, United blindon vendin e katërt në Premier League Aksident tragjik, dy të vdekur dhe disa të plagosur në Itali 16 ditë luftime në Lindjen e Mesme/ Nuk ndalen avionët, raketat e dronët, Trump thotë se Irani kërkon marrëveshje
Vidhet shkolla në Lezhë, autorët marrin disa kompjutera Princ Leka kurorëzon dashurinë me Blerta Celibashin Partizani i heq fitoren Vorës në fund “Djajtë e kuq” bëhen të frikshëm, United blindon vendin e katërt në Premier League Aksident tragjik, dy të vdekur dhe disa të plagosur në Itali 16 ditë luftime në Lindjen e Mesme/ Nuk ndalen avionët, raketat e dronët, Trump thotë se Irani kërkon marrëveshje
12° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Belinda Balluku Kuvendi i Shqipërisë Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Edi Rama

Kryeministri Rama merr “medalje ari” në Abu Dhabi
Politikë

Kryeministri Rama merr “medalje ari” në Abu Dhabi

Kryeministri Edi Rama është vlerësuar në Abu Dhabi nga presidenti Sheikh Mohammed Bin Zayed al Nayan me dekoratën më të lartë në Emiratet e Bashkuara Arabe.

17:13 61 ditë më parë13.01.2026.

Autori
Kryeministri Rama shkon në Emiratet Arabe, merr pjesë në Javën e Qëndrueshmërisë
Politikë

Kryeministri Rama shkon në Emiratet Arabe, merr pjesë në Javën e Qëndrueshmërisë

Kryeministri Edi Rama ka udhëtuar drejt Emirateve të Bashkuara Arabe me ftesë të presidentit Al Nanhyan për të marrë pjesë në Forumin e Javës së Qëndrueshmërisë.

21:07 61 ditë më parë12.01.2026.

Autori
“Shqipëria e pavarur në prodhimin e energjisë”, Rama në parkun eolik të Tropojës
Ekonomi

“Shqipëria e pavarur në prodhimin e energjisë”, Rama në parkun eolik të Tropojës

Shoqërohej nga ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, e cila theksoi se investimet e viteve të fundit arrijnë vlerën mbi 1,5 miliardë euro.

14:21 62 ditë më parë12.01.2026.

Autori
Berisha reagon për Ramën: Sulmoi drejtësinë dhe mbrojti menderen e tij
Politikë

Berisha reagon për Ramën: Sulmoi drejtësinë dhe mbrojti menderen e tij

Kreu i Partisë Demokratike Sali Berisha ka reaguar në rrjetet sociale lidhur me deklaratat e sotme të kryeministrit Edi Rama për sistemin e drejtësisë.

14:15 63 ditë më parë11.01.2026.

Autori
“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë
Politikë

“Nuk kemi ende drejtësi të paanshme e cilësore”, Rama: Do vijnë ekspertë francezë

Kryeministri Rama deklaroi se Shqipëria duhet të adresojë problematikat në drejtësi në në harmoni të plotë me standardet dhe praktikat më të mira evropiane. Sipas Ramës, ekspertë francezë do të ndihmojnë në diskutimet për Kodin Penal.

10:58 63 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin
Politikë

Dëmshpërblimi për përmbytjet, Edi Rama: Ministria e Financave e ka gati planin

Në podcastin e fundjavës, kryeministri Rama deklaroi se Ministria e Financave e ka gati planin për dëmshpërblimin e personave të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, i cili do të vihet në zbatim sapo të përfundojë procesi i verifikimeve në terren.

09:56 63 ditë më parë11.01.2026.

Autori
Reshjet e borës, Rama: Borëpastrueset në terren pa ndërperje
Aktualitet

Reshjet e borës, Rama: Borëpastrueset në terren pa ndërperje

Kryeministri Edi Rama ka bërë publike të dhënat e Autoritetit Rrugor Shqiptar përsa i përket angazhimit për mirëmbajtjen e rrugëve në kushte të vështira të motit, teksa reshjet e borës janë shtuar.

18:06 64 ditë më parë10.01.2026.

Autori
“Rama bëri grusht shteti”, akuzat e Berishës: Shfrytëzoi fatkeqësitë për të rehabilituar Ballukun
Politikë

“Rama bëri grusht shteti”, akuzat e Berishës: Shfrytëzoi fatkeqësitë për të rehabilituar Ballukun

Të tjera akuza të forta nga kreu i Partisë Demokratike ndaj kryeministrit dhe ministres së Infrastrukturës.

14:02 64 ditë më parë10.01.2026.

Autori
Përmbytjet, Rama në Komitetin e Emergjencave: Shiu nuk ndalet me shpifje as me protesta
Politikë

Përmbytjet, Rama në Komitetin e Emergjencave: Shiu nuk ndalet me shpifje as me protesta

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur Komitetin Ndërministror të Emergjencave Civile në lidhje me situatën e krijuar nga moti i keq në disa zona të vendit.

08:47 65 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Tërhiqet Vjosa, Rama: Nis procesi i verifikimit të dëmeve
Aktualitet

Tërhiqet Vjosa, Rama: Nis procesi i verifikimit të dëmeve

Ndërprerja e reshjeve të shiut ka ulur ndjeshëm nivelin e lumit Vjosa në Mifol. Dhjetëra banesa mbeten në ujë, si dhe një sipërfaqe e madhe toke bujqësore.

08:12 65 ditë më parë09.01.2026.

Autori
Shqipëria e përmbytur, Rama mbledh nesër “Emergjencat” dhe kabinetin qeveritar
Aktualitet

Shqipëria e përmbytur, Rama mbledh nesër “Emergjencat” dhe kabinetin qeveritar

Duke nisur nga ora 8:30 e mëngjesit të së premtes, kryeministri Edi Rama do të mbledhë Komitetin Ndërqeveritar të Emergjencave në selinë e qeverisë, me fokusin tek situata e krijuar nga përmbytjet dhe reshjet e dëborës që kanë prekur disa zona të vendit.

15:55 66 ditë më parë08.01.2026.

Autori
Moti i keq, Rama publikon akset problematike: Shmangni lëvizjet e panevojshme
Politikë

Moti i keq, Rama publikon akset problematike: Shmangni lëvizjet e panevojshme

Kryeministri Rama ka reaguar në Facebook për situatën e krijuar nga moti i keq. Teksa informon për akset problematike, kreu i qeverisë iu kërkon qytetarëve të shmangin lëvizjet e panevojshme.

10:55 66 ditë më parë08.01.2026.

Autori
E premtja “vulos fatin” e Ramës, Berisha jep detaje për takimin e opozitës
Politikë

E premtja “vulos fatin” e Ramës, Berisha jep detaje për takimin e opozitës

Kryetari i PD-së, Sali Berisha deklaroi se ende opozita nuk ka vendosur mbi datën se kur do të mbahet protesta e radhës, por tha se të premten në takimin e frontit të gjerë opozitar do të diskutohet strategjia për t'u përballur me atë që e cilëson si regjimin e Ramaduros.

14:25 67 ditë më parë07.01.2026.

Autori
Situata nga përmbytjet, Rama: Plehrat vend e pa vend taposin kanalet
Aktualitet

Situata nga përmbytjet, Rama: Plehrat vend e pa vend taposin kanalet

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish lidhur me situatën e krijuar me përmbytjet nga reshet e dendura. Duke postuar foto nga Shkozeti, Rama thotë se plehrat e hedhura taposin grykën e kanalit.

14:21 67 ditë më parë07.01.2026.

Autori
Rama ironi me përmbytjet: Pse më fajësojnë mua për reshjet në Europë?
Aktualitet

Rama ironi me përmbytjet: Pse më fajësojnë mua për reshjet në Europë?

Kryeministri Edi Rama ka ironizuar akuzat e bëra ndaj qeverisë me përmbytjet në vend.

10:10 67 ditë më parë07.01.2026.

Autori
  • 1
  • ...
  • 12
  • 13
  • 14
  • ...
  • 17
Të fundit
Vidhet shkolla në Lezhë, autorët marrin disa kompjutera
Kronikë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Lezhë, ku persona ende të paidentifikuar kanë hyrë në ambientet e shkollës 9-vjeçare “Besëlidhja” dhe kanë vjedhur.

17:58 12 min më parë15.03.2026.

Autori
Princ Leka kurorëzon dashurinë me Blerta Celibashin
SHOWBIZ

Familja mbretërore shqiptare ka shënuar një moment të rëndësishëm këtë fundjavë, pasi princ Leka është martuar me Blerta Celibashin, në një ceremoni private që është mbajtur larg vëmendjes së publikut.

17:32 38 min më parë15.03.2026.

Autori
Partizani i heq fitoren Vorës në fund
Futboll

Një ndeshje me shumë emocione dhe kthesa ka dhuruar përballja mes Vorës dhe Partizanit në kuadër të Kategoria Superiore, ku gjithçka u vendos vetëm në minutat e fundit.

17:20 50 min më parë15.03.2026.

Autori
“Djajtë e kuq” bëhen të frikshëm, United blindon vendin e katërt në Premier League
Futboll

“Djajtë e kuq” bëhen të frikshëm, United blindon vendin e katërt në Premier League

Manchester United arriti një fitore të rëndësishme 3-1 ndaj Aston Villa në stadiumin Old Trafford, duke forcuar pozitat në zonën e katër skuadrave më të mira të Premier League.

16:56 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Aksident tragjik, dy të vdekur dhe disa të plagosur në Itali
Europa

Një aksident i rëndë rrugor ka ndodhur në veri të Italisë, ku përplasja e katër automjeteve ka shkaktuar dy viktima dhe disa të plagosur.

16:46 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Kalimi në Ngushticën e Hormuzit, mediat: “Italia dhe Franca kërkojnë leje nga Irani”
Lindja e Mesme

Kalimi në Ngushticën e Hormuzit, mediat: “Italia dhe Franca kërkojnë leje nga Irani”

Ngushtica e Hormuzit konsiderohet një pikë kyçe për tregtinë globale të energjisë, pasi përmes saj kalon rreth 1/5 e naftës dhe gazit natyror.

18:25 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
“Trump të do urgjentisht”, Sekretari i Thesarit ndërpret intervistën, kthehet me zë të dridhur pas 2 orësh
Amerika

“Trump të do urgjentisht”, Sekretari i Thesarit ndërpret intervistën, kthehet me zë të dridhur pas 2 orësh

“Presidenti dëshiron t'ju shohë menjëherë", i tha ndihmësi, Bessant, i cili u detyrua të ndërpriste intervistën për të shkuar për të folur menjëherë me Donald Trump.

18:40 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Tre të plagosur në Fier, makina përplaset me kamionçinën
Kronikë

Tre të plagosur në Fier, makina përplaset me kamionçinën

Tre të plagosur është bilanci i një aksident rrugor në Fier ku u përplasën dhunshëm dy makina.

18:57 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Serbia merr raketat kineze që i ka vetëm ajo në Evropë
RAJON

Sipas të dhënave ndërkombëtare për armët, vetëm Pakistani i ka blerë më parë këto raketa nga Kina, çka e bën Serbinë vendin e dytë në botë që i posedon.

19:15 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
Tjetër sulm në sinagogë, 4 të arrestuar në Roterdam
Europa

Tjetër sulm në sinagogë, 4 të arrestuar në Roterdam

Policia holandeze ka vënë në pranga 4 persona që dyshohet se i vunë zjarrin një sinagoge.

19:34 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Lezhë, ku persona ende të paidentifikuar kanë hyrë në ambientet e shkollës 9-vjeçare “Besëlidhja” dhe kanë vjedhur.

17:58 12 min më parë15.03.2026.

Autori
Plagoset me thikë një 26-vjeçar në Durrës
Kronikë

Plagoset me thikë një 26-vjeçar në Durrës

Një konflikt mes dy personave ka përfunduar me plagosjen e një 26-vjeçari në qytetin e Durrësit.

15:19 2 h më parë15.03.2026.

Autori
I ati i ndjerë u mori 15 mijë euro për të blerë shtëpi, tre persona dhunojnë 49-vjeçarin
Kronikë

I ati i ndjerë u mori 15 mijë euro për të blerë shtëpi, tre persona dhunojnë 49-vjeçarin

Policia e Durrësit bën të ditur se një 49-vjeçar është dhunuar nga tre persona për shkak të një sasie parash që babai i tij i ndjerë i kishte marrë njërit prej autorëve.

14:52 3 h më parë15.03.2026.

Autori
Berisha: "Balluku" nuk mbyllet kurrë, Rama përgjegjës për aferat dhe mashtrimet e Portit të Durrësit
Politikë

Berisha: "Balluku" nuk mbyllet kurrë, Rama përgjegjës për aferat dhe mashtrimet e Portit të Durrësit

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, reagoi ditën e sotme me një videomesazh ndaj deklaratave të kryeministrit Edi Rama, duke e akuzuar se po mbron me çdo kusht Belinda Ballukun.

14:01 4 h më parë15.03.2026.

Autori
BOTË
Europa

Një aksident i rëndë rrugor ka ndodhur në veri të Italisë, ku përplasja e katër automjeteve ka shkaktuar dy viktima dhe disa të plagosur.

16:46 1 h më parë15.03.2026.

Autori
16 ditë luftime në Lindjen e Mesme/ Nuk ndalen avionët, raketat e dronët, Trump thotë se Irani kërkon marrëveshje
Europa

16 ditë luftime në Lindjen e Mesme/ Nuk ndalen avionët, raketat e dronët, Trump thotë se Irani kërkon marrëveshje

Konflikti në Lindjen e Mesme ka hyrë në ditën e tij të 16-të, ndërsa sulmet ajrore, raketat dhe dronët vazhdojnë të godasin disa vende të rajonit.

16:15 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Irani shkatërron dronët italianë në Kuvajt, sulmohet baza ku ndodhen edhe ushtarë amerikanë
Lindja e Mesme

Irani shkatërron dronët italianë në Kuvajt, sulmohet baza ku ndodhen edhe ushtarë amerikanë

Një bazë ushtarake në Kuvait, ku janë të vendosur edhe ushtarë amerikanë dhe italianë, është goditur nga një sulm me dronë nga Irani, duke shkaktuar dëme në pajisjet ushtarake.

15:57 2 h më parë15.03.2026.

Autori
Bomba në Tel Aviv, disa të plagosur. Në Teheran goditen qendra banimi
Lindja e Mesme

Bomba në Tel Aviv, disa të plagosur. Në Teheran goditen qendra banimi

Disa persona janë plagosur pas sulmeve në Izraelin qendror, thonë shërbimet izraelite të emergjencës.

15:03 3 h më parë15.03.2026.

Autori
RAJON
Nis zbatimi i ligjit për të huajt në Kosovë, ofrohen lehtësira të përkohshme për serbët
Kosovë

Nis zbatimi i ligjit për të huajt në Kosovë, ofrohen lehtësira të përkohshme për serbët

Ka nisur zbatimi i ligjit të ri për të huajt në Kosovë siç dhe bëri të ditur një ditë më parë vetë kryeministri Albin Kurti. Punëtorët serbë në sektorin e arsimit dhe shëndetësisë, si dhe studentët që nuk kanë dokumente të Kosovës, do të mund të pajisen me leje të përkohshme qëndrimi

09:41 8 h më parë15.03.2026.

Autori
Serbia po furnizon me armë Izraelin? Vuçiç: Jemi miq! Ne u shesim atyre, ata neve dhe kështu do të vazhdojë
RAJON

Serbia po furnizon me armë Izraelin? Vuçiç: Jemi miq! Ne u shesim atyre, ata neve dhe kështu do të vazhdojë

"Serbia është fabrika e armëve të Izraelit", u shpreh Vuçic duke shtuar se si izraelitët ashtu edhe arabët “janë miqtë tanë”.

13:54 1 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Kosova ofron lehtësira të përkohshme për serbët, nis nga e diela zbatimi i Ligjit për të Huajt
Kosovë

Kosova ofron lehtësira të përkohshme për serbët, nis nga e diela zbatimi i Ligjit për të Huajt

Kryeministri Kurti bëri të ditur se procesi do të realizohet në koordinim me emisarin e BE-së dhe me komunat me shumicë serbe, të cilat do të dorëzojnë listat e stafit shëndetësor, akademik dhe studentëve që veprojnë në Kosovë.

13:39 1 ditë më parë14.03.2026.

Autori
RAJON

Sipas të dhënave ndërkombëtare për armët, vetëm Pakistani i ka blerë më parë këto raketa nga Kina, çka e bën Serbinë vendin e dytë në botë që i posedon.

19:15 1 ditë më parë13.03.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Një ndeshje me shumë emocione dhe kthesa ka dhuruar përballja mes Vorës dhe Partizanit në kuadër të Kategoria Superiore, ku gjithçka u vendos vetëm në minutat e fundit.

17:20 50 min më parë15.03.2026.

Autori
Futboll

Manchester United arriti një fitore të rëndësishme 3-1 ndaj Aston Villa në stadiumin Old Trafford, duke forcuar pozitat në zonën e katër skuadrave më të mira të Premier League.

16:56 1 h më parë15.03.2026.

Autori
Lara Colturi renditet e teta në Suedi
Shumësportësh

Lara Colturi renditet e teta në Suedi

Skiatorja e Shqipërisë, Lara Colturi, zuri vendin e tetë në slalomin në Ore të Suedisë. Ajo regjistroi kohën e përgjithshme 1‘45“44.

15:50 2 h më parë15.03.2026.

Autori
Formula 1/ Mercedes dhe Kimi Antonelli fitojnë Çmimin e Madh të Kinës
Formula 1

Formula 1/ Mercedes dhe Kimi Antonelli fitojnë Çmimin e Madh të Kinës

Kimi Antonelli hyri në luftën për kampionatin botëror pasi u bë fituesi i dytë më i ri në histori i Formula 1 me fitoren në Çmimin e Madh të Kinës të dielën, ndërsa Lewis Hamilton mori podiumin e parë të karrierës së tij në Ferrari.

10:16 7 h më parë15.03.2026.

Autori
KULTURË
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 9 h më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 1 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 1 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro
KULTURË

Në kohë lufte, Italia “thyen arkën”, blen pikturën e Caravaggio-s për 30 milionë euro

Blerja e veprës u bë pas më shumë se një viti negociatash. Vepra Maffeo Barberini e Caravaggio-s do t'i caktohet Galerive Kombëtare të Artit të Lashtë në Romë.

23:15 4 ditë më parë10.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Familja mbretërore shqiptare ka shënuar një moment të rëndësishëm këtë fundjavë, pasi princ Leka është martuar me Blerta Celibashin, në një ceremoni private që është mbajtur larg vëmendjes së publikut.

17:32 38 min më parë15.03.2026.

Autori
Nga picat te statujat e çokollatës me pluhur ari, çfarë hanë yjet në natën e Oscar-it
SHOWBIZ

Nga picat te statujat e çokollatës me pluhur ari, çfarë hanë yjet në natën e Oscar-it

Menuja është kuruar nga shefi i famshëm i kuzhinës Wolfgang Puck, së bashku me një ekip prej 75 shefash kuzhine dhe 45 pastiçerish që punojnë për t'u shërbyer yjeve të Hollivudit.

21:09 2 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit
SHOWBIZ

Lind një tjetër "Ozzy", Jack Osbourne i vë vajzës emrin e të atit

Jack Osbourne dhe gruaja e tij Aree kanë njoftuar lindjen e vajzës së tyre, duke zbuluar se e kanë quajtur Ozzy sipas babait të tij të ndjerë, i cili vdiq tetë muaj më parë.

13:59 3 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi
SHOWBIZ

Akuza për shfrytëzim në punë, jep dorëheqjen shefi shqiptar i kuzhinës, Rene Redzepi

Shefi i kuzhinës në Noma, një nga restorantet më të vlerësuara në botë, ka dhënë dorëheqjen mes akuzave për abuzim.

09:10 3 ditë më parë12.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes