TË FUNDIT
Nëndetëse ruse në ujërat britanike, ministria e Mbrojtjes publikon fotot Netanyahu: Do të vazhdojmë të godasim Hezbollahun kudo që të jetë e nevojshme "Po mirë mo, merret dikush me këtë gjë?", Braçe- ministrit: Vërini fre abuzimit, fermerët po marrin fund Fitoi 500 mijë euro dhe u arratis për mos ti ndarë me të fejuarin, por bileta doli humbëse Maxhoranca rrëzon propozimin e PD për çmimin e naftës Rritje pagash në Shqipëri? Rajoni i kishte 30-50% më të larta në vitin 2025
Nëndetëse ruse në ujërat britanike, ministria e Mbrojtjes publikon fotot Netanyahu: Do të vazhdojmë të godasim Hezbollahun kudo që të jetë e nevojshme "Po mirë mo, merret dikush me këtë gjë?", Braçe- ministrit: Vërini fre abuzimit, fermerët po marrin fund Fitoi 500 mijë euro dhe u arratis për mos ti ndarë me të fejuarin, por bileta doli humbëse Maxhoranca rrëzon propozimin e PD për çmimin e naftës Rritje pagash në Shqipëri? Rajoni i kishte 30-50% më të larta në vitin 2025
17° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Teuta

Tri pikë të arta për mbijetesë për Vorën ndaj Teutës
Futboll

Tri pikë të arta për mbijetesë për Vorën ndaj Teutës

Vora ka marrë një fitore jetike në garën për mbijetesë, duke mposhtur minimalisht 1-0 Teutën në një duel të luftuar, rezultat që ndryshon ndjeshëm objektivat e të dy skuadrave.

17:08 3 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Dinamo “frenon” Vllazninë, Teuta-Partizani mbyllet në barazim spektakolar
Futboll

Dinamo “frenon” Vllazninë, Teuta-Partizani mbyllet në barazim spektakolar

Kuqeblutë mbeten në vendin e parë pavarësisht barazimit pa gola në “Loro Boriçi”. Sfida në Durrës përfundoi me rezultatin 2-2. Pretendime për penallti të paakorduara në të dyja ndeshjet.

20:27 18 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Dinamo zhytet në krizë, Teuta fiton në Air Albania
Futboll

Dinamo zhytet në krizë, Teuta fiton në Air Albania

Në një përballje të luftuar në stadiumin Air Albania, Teuta arriti të marrë një fitore minimale, por shumë të rëndësishme ndaj Dinamo City, duke triumfuar me rezultatin 0-1.

20:30 24 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Dinamo dhe Egnatia plotësojnë gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë
Futboll

Dinamo dhe Egnatia plotësojnë gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë

Blutë përsëritën fitoren 2-0 në derbin ndaj Tiranës, rrogozhinasve u mjaftoi barazimi pa gola përballë Teutës.

22:02 35 ditë më parë04.03.2026.

Autori
Teuta sheh “Final Four”, Tirana kthehet në zonës e rënies nga kategoria
Futboll

Teuta sheh “Final Four”, Tirana kthehet në zonës e rënies nga kategoria

Durrsakët fituan 1-0 në kryeqytet, falë penalltisë së realizuar nga Maçolli në minutën e 87-të të ndeshjes në “Selman Stërmasi”.

15:45 45 ditë më parë22.02.2026.

Autori
Elbasani përmbys Teutën në 2 minuta, debutuesit vendosin sfidën
Futboll

Elbasani përmbys Teutën në 2 minuta, debutuesit vendosin sfidën

Dy minuta i kanë mjaftuar Elbasanit për të marrë një tjetër fitore të rëndësishme dhe për të vijuar presionin ndaj Vllaznisë në garën për kreun e Superiores. Verdheblutë triumfuan 2-1 ndaj Teutës në “Elbasan Arena”, në një ndeshje që u vendos nga lojtarët e futur nga stoli.

18:51 61 ditë më parë06.02.2026.

Autori
Tifozët pushtuan fushën në Vlorë, Flamurtari akuzon Teutën për dhunën
Futboll

Tifozët pushtuan fushën në Vlorë, Flamurtari akuzon Teutën për dhunën

Pasi kanë marrë përsipër përgjegjësitë për organizimin e garës, vlonjatët janë distancuar nga ngjarja dhe njëkohësisht i kanë bërë thirrje durrsakëve të mos abuzojnë me situatën.

14:35 108 ditë më parë21.12.2025.

Autori
“Lojtarët u goditën me grusht nga futbollistë e tifozë”, Teuta reagon pas dhunës në Vlorë
Futboll

“Lojtarët u goditën me grusht nga futbollistë e tifozë”, Teuta reagon pas dhunës në Vlorë

Një incident i rëndë dhune shënjoi ndeshjen Flamurtari–Teuta të zhvilluar në Vlorë, mbrëmjen e djeshme, duke çuar në ndërprejen e sfidës 21 minuta para orarit zyrtar të saj. Klubi durrask përmes një reagimi zyrtar sqaron situatën, duke bërë me dije se lojtarët e Teutës janë sulmuar fizikisht.

13:27 109 ditë më parë20.12.2025.

Autori
Rikthehet dhuna në stadiumin e Vlorës, tifozët godasin lojtarët e Teutës, ndërhyn FNSH
Futboll

Rikthehet dhuna në stadiumin e Vlorës, tifozët godasin lojtarët e Teutës, ndërhyn FNSH

Ndeshja e Superligës mes Flamurtarit dhe Teutës, e cila po luhej në stadiumin e Vlorës, u ndërpre në minutën e 69-të pas tensioneve të rënda në fushë dhe në tribuna.

21:35 110 ditë më parë19.12.2025.

Autori
Të fundit
Nëndetëse ruse në ujërat britanike, ministria e Mbrojtjes publikon fotot
Nëpër botë

Sekretari i Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar, John Healey zbuloi për mediat një operacion të nëndetëses ruse në dhe përreth ujërave britanike.

13:08 7 min më parë09.04.2026.

Autori
Netanyahu: Do të vazhdojmë të godasim Hezbollahun kudo që të jetë e nevojshme
Lindja e Mesme

Kryeministri izraelit shtoi se do të vijojnë operacionet kundër organizatës paramilitare libaneze, derisa të rikthehet plotësisht siguria për banorët e veriut të Izraelit.

12:58 17 min më parë09.04.2026.

Autori
"Po mirë mo, merret dikush me këtë gjë?", Braçe- ministrit: Vërini fre abuzimit, fermerët po marrin fund
Politikë

"Po mirë mo, merret dikush me këtë gjë?", Braçe- ministrit: Vërini fre abuzimit, fermerët po marrin fund

Deputeti Erion Braçe ka sjellë në Kuvend denoncime nga blegtorët për rritjen e çmimeve dhe për refuzimin nga kompani të prodhimit të qumështit të produktit të tyre.

12:44 31 min më parë09.04.2026.

Autori
Fitoi 500 mijë euro dhe u arratis për mos ti ndarë me të fejuarin, por bileta doli humbëse
LIFESTYLE

Fitoi 500 mijë euro dhe u arratis për mos ti ndarë me të fejuarin, por bileta doli humbëse

Pas festimeve, gruaja e depozitoi biletën në bankë dhe më pas u zhduk, duke lënë partnerin në krizë dhe duke e shtyrë atë të paraqiste kallëzim te Guardia di Finanza.

12:31 44 min më parë09.04.2026.

Autori
Maxhoranca rrëzon propozimin e PD për çmimin e naftës
Politikë

Maxhoranca ka rrëzuar projektligjin e depozituar nga Partia Demokratike për uljen e çmimit të naftës, me 77 vota kundër.

12:18 57 min më parë09.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Paraburgimet plot pa vendime të formës së prerë, Gjykata e Lartë rishikon praktikën e masës “arrest me burg”
Aktualitet

Paraburgimet plot pa vendime të formës së prerë, Gjykata e Lartë rishikon praktikën e masës “arrest me burg”

Shqipëria është një nga vendet me numrin më të lartë të paraburgosurve në Europë, kërkohet më shumë arsyetim si edhe masa alternative.

11:53 1 h më parë09.04.2026.

Autori
Organizoi pritë për ti vrarë 3 shqiptarë, ekstradohet nga Italia Aleks Ndreka, pjesë e dosjes "Metamorfoza"
Kronikë

Organizoi pritë për ti vrarë 3 shqiptarë, ekstradohet nga Italia Aleks Ndreka, pjesë e dosjes "Metamorfoza"

Policia e Shtetit ka ekstraduar nga Italia një 49-vjeçar i kërkuar në Shqipëri pasi akuzohet se ka siguruar informacionin se ku ndodheshin tre persona, duke organizuar dhe koordinuar më pas me bashkëpunëtorët e tij duke organizuar prita, me qëllim vrasjen e tyre.

11:37 1 h më parë09.04.2026.

Autori
LIFESTYLE

Pas festimeve, gruaja e depozitoi biletën në bankë dhe më pas u zhduk, duke lënë partnerin në krizë dhe duke e shtyrë atë të paraqiste kallëzim te Guardia di Finanza.

12:31 44 min më parë09.04.2026.

Autori
"Ia kam borxh të vërtetën popullit francez", nis gjyqi në apel i Sarkozy
Nëpër botë

"Ia kam borxh të vërtetën popullit francez", nis gjyqi në apel i Sarkozy

Një gjykatë e shkallës së parë në shtator e shpalli politikanin e krahut të djathtë, i cili ishte president nga viti 2007 deri në vitin 2012, fajtor për përpjekjen për të siguruar fonde nga Libia e Muammar Gaddafit për fushatën që e çoi në zgjedhjen e tij dhe e dënoi me pesë vjet burg.

13:18 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
Çmimi i lart i karburanteve në vend, shqiptarët shpenzojnë 1 milion euro në ditë në shtetet fqinje
Ekonomi

Çmimi i lart i karburanteve në vend, shqiptarët shpenzojnë 1 milion euro në ditë në shtetet fqinje

Shoqata e Shoqërive të Hidrokarbureve vlerëson se klientët shqiptarë në zonat kufitare furnizohen çdo ditë me 300 deri në 500 ton naftë në vendet fqinje.

13:30 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Deputeti Erion Braçe ka sjellë në Kuvend denoncime nga blegtorët për rritjen e çmimeve dhe për refuzimin nga kompani të prodhimit të qumështit të produktit të tyre.

12:44 31 min më parë09.04.2026.

Autori
Politikë

Maxhoranca ka rrëzuar projektligjin e depozituar nga Partia Demokratike për uljen e çmimit të naftës, me 77 vota kundër.

12:18 57 min më parë09.04.2026.

Autori
Rritje pagash në Shqipëri? Rajoni i kishte 30-50% më të larta në vitin 2025
Ekonomi

Rritje pagash në Shqipëri? Rajoni i kishte 30-50% më të larta në vitin 2025

Sipas INSTAT, paga mesatare mujore bruto në Shqipëri në vitin 2025 arriti në 84 mijë lekë, rritje prej 10.3% në krahasim me mesataren e 2024-s. E konvertuar në euro, paga mesatare mujore ishte rreth 860 euro.

12:04 1 h më parë09.04.2026.

Autori
Aktualitet

Shqipëria është një nga vendet me numrin më të lartë të paraburgosurve në Europë, kërkohet më shumë arsyetim si edhe masa alternative.

11:53 1 h më parë09.04.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Sekretari i Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar, John Healey zbuloi për mediat një operacion të nëndetëses ruse në dhe përreth ujërave britanike.

13:08 7 min më parë09.04.2026.

Autori
Lindja e Mesme

Kryeministri izraelit shtoi se do të vijojnë operacionet kundër organizatës paramilitare libaneze, derisa të rikthehet plotësisht siguria për banorët e veriut të Izraelit.

12:58 17 min më parë09.04.2026.

Autori
Do kalonin kanalin anglez, humbin jetën 4 emigrantë të paligjshëm
Nëpër botë

Do kalonin kanalin anglez, humbin jetën 4 emigrantë të paligjshëm

Autoritetet franceze thonë se katër persona kanë vdekur në brigjet e Francës veriore pasi u përpoqën të kalonin Kanalin Anglez, thanë autoritetet lokale.

11:29 1 h më parë09.04.2026.

Autori
Grevat e prillit bëjnë “lëmsh” Italinë, datat kritike dhe çfarë duhet të dinë shqiptarët
Europa

Grevat e prillit bëjnë “lëmsh” Italinë, datat kritike dhe çfarë duhet të dinë shqiptarët

Agjencitë paralajmërojnë se dita e nisjes apo kthimit mund të përkojë me ndërprerje shërbimesh, sidomos në aeroportet dhe stacionet kryesore të vendit.

11:04 2 h më parë09.04.2026.

Autori
RAJON
Kapen 2.5 milionë euro drogë në Athinë, shqiptari tenton t'i ikë policisë me forcë
RAJON

Kapen 2.5 milionë euro drogë në Athinë, shqiptari tenton t'i ikë policisë me forcë

Në aksion u sekuestruan 26 kilogramë kokainë, më shumë se 360 kilogramë kanabis i përpunuar, karta identiteti dhe leje drejtimi të falsifikuara, si dhe mjete ifentifikimi si të policisë.

21:55 15 h më parë08.04.2026.

Autori
Gjuha shqipe mungon edhe në Kuvendin e RMV, ndërpritet seanca pas tensioneve
RAJON

Gjuha shqipe mungon edhe në Kuvendin e RMV, ndërpritet seanca pas tensioneve

Për shkak të situatës së tensionuar, nënkryetarja e komisionit, Vesna Gjorgjieva, vendosi të ndërpresë përkohësisht seancën.

17:32 19 h më parë08.04.2026.

Autori
Tjetër tërmet në Greqi, lëkundjet ndihen të forta
RAJON

Tjetër tërmet në Greqi, lëkundjet ndihen të forta

Një tërmet me magnitudë 4.8 Rihter është regjistruar pasditen e së mërkuarë në Lakonia të Greqisë.

16:51 20 h më parë08.04.2026.

Autori
Greqia ndalon me ligj rrjetet sociale për fëmijët nën 15 vjeç
RAJON

Greqia ndalon me ligj rrjetet sociale për fëmijët nën 15 vjeç

Greqia ka vendosur të ndalojë rrjetet sociale për fëmijët nën moshën 15 vjeç, duke nisur nga 1 janari 2027. Ka qenë vetë kryeministri Mitsotakis që ka bërë të ditur vendimin, duke dashur të bëhet shtet shembull edhe për BE-në.

11:31 1 ditë më parë08.04.2026.

Autori
SPORT
Dy barazime dramatike në gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë
Futboll

Dy barazime dramatike në gjysmëfinalet e Kupës së Shqipërisë

Përballja mes Dinamo City dhe Vllaznisë ishte një ndeshje plot tension dhe episode dramatike.

20:27 16 h më parë08.04.2026.

Autori
Botërori 2027 për vajza, trajneri Grima: Uellsi, kundërshtar i vështirë
Kombëtarja

Botërori 2027 për vajza, trajneri Grima: Uellsi, kundërshtar i vështirë

Vajzat kuqezi përballë një prej kundërshtareve më të forta të grupit, ndeshja e parë do të luhet në Wrexham më 14 prill në ora 20:15.

14:41 22 h më parë08.04.2026.

Autori
“Na ktheni fanellat, s’mund të luajmë pa to”, hajdutët vjedhin rrobat e ekipit të volejbollit të vajzave
Shumësportësh

“Na ktheni fanellat, s’mund të luajmë pa to”, hajdutët vjedhin rrobat e ekipit të volejbollit të vajzave

Një ngjarje e pazakontë ka prekur skuadrën e vajzave deri në 16 vjeç të klubit Uyba Volley gjatë qëndrimit të tyre në Rome, ku kishin udhëtuar për të marrë pjesë në turneun prestigjioz XV Randazzo International Tournament 2026.

13:45 23 h më parë08.04.2026.

Autori
Shuhet ëndrra e Italisë për trajnerin e ri, Ancelotti rinovon me Brazilin deri në vitin 2030
Futboll

Shuhet ëndrra e Italisë për trajnerin e ri, Ancelotti rinovon me Brazilin deri në vitin 2030

Konfederata Braziliane e Futbollit thuhet se i ka dërguar Ancelottit një draft të kontratës së re në fillim të kësaj jave dhe e konsideron firmën vetëm një formalitet.

12:35 1 ditë më parë08.04.2026.

Autori
KULTURË
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 3 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 10 ditë më parë29.03.2026.

Autori
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 19 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 25 ditë më parë15.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Vdekja e aktorit të Friends, 15 vjet burg për “Mbretëreshën e Ketaminës”
SHOWBIZ

Vdekja e aktorit të Friends, 15 vjet burg për “Mbretëreshën e Ketaminës”

Është dënuar me 15 vite burg gruaja që furnizonte me drogë aktorin e Friends, Matthew Perry, overdoza e të cilës i mori jetën.

22:52 14 h më parë08.04.2026.

Autori
Eurovision 2026, caktohet kur do të këndojë Shqipëria
SHOWBIZ

Eurovision 2026, caktohet kur do të këndojë Shqipëria

Shqipëria do të garojë e 13 në gjysmëfinalen e dytë të festivalit evropian të këngës Eurovizion që këtë vit do të mbahet në Austri.

21:24 15 h më parë08.04.2026.

Autori
Britania i heq 15 mln dollarë nga duart, Kanye West i ndalohet hyrja nga Londra
SHOWBIZ

Britania i heq 15 mln dollarë nga duart, Kanye West i ndalohet hyrja nga Londra

Britania e Madhe i ka ndaluar hyrjen në vend artistit amerikan Kanye West, duke i ndalur kështu edhe pjesëmarrjen si artisti kryesor në Wireless Festival, ku do të fitonte 15 milionë dollarë duke performuar në tre netë.

22:47 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
Zjarr dhe tym me Ferrari, Lewis Hamilton dhe Kim Kardashian ndezin Tokion
SHOWBIZ

Zjarr dhe tym me Ferrari, Lewis Hamilton dhe Kim Kardashian ndezin Tokion

Piloti i “kokëkuqes” dhe ylli i showbiz-it dhurojnë një spektakël në rrugët e kryeqytetit japonez.

14:16 1 ditë më parë07.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes