TË FUNDIT
2 orë në SPAK, ja akuzat që rëndojnë mbi ish-drejtorin e Përgjithshëm të Burgjeve Kryeministri sllovak e inaguron mbi patina tunelin që u desh 13 vite të ndërtohej Dyshohet si pjesë e grupit kriminal që hakeroi SPAK, ish-drejtori i Burgjeve paraqitet në Prokurorinë e Posaçme “Kaloi vijat e kuqe”, Berisha për Salianjin: U vetëpërjashtua nga PD Rama “dush të ftohtë” ndërtuesve: Më keni mbrapa këmba, këmbës! Shkundini ato xhepa, paguajini punëtorët edhe 2000 euro “Bëhuni gati për përshkallëzim protestash”, Berisha: Ramën do e largojmë, vendi shkon në zgjedhje
2 orë në SPAK, ja akuzat që rëndojnë mbi ish-drejtorin e Përgjithshëm të Burgjeve Kryeministri sllovak e inaguron mbi patina tunelin që u desh 13 vite të ndërtohej Dyshohet si pjesë e grupit kriminal që hakeroi SPAK, ish-drejtori i Burgjeve paraqitet në Prokurorinë e Posaçme “Kaloi vijat e kuqe”, Berisha për Salianjin: U vetëpërjashtua nga PD Rama “dush të ftohtë” ndërtuesve: Më keni mbrapa këmba, këmbës! Shkundini ato xhepa, paguajini punëtorët edhe 2000 euro “Bëhuni gati për përshkallëzim protestash”, Berisha: Ramën do e largojmë, vendi shkon në zgjedhje
9° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku SPAK Lufta ne Ukrainë Adriatik Lapaj protesta e opozites
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Protesta e opozites

Evitohet tragjedia, polici ndihmon protestuesin që mori flakë nga molotovi
Politikë

Evitohet tragjedia, polici ndihmon protestuesin që mori flakë nga molotovi

Personi u afrua pranë një zjarri që shpërtheu dhe mori menjëherë flakë. Ndërhyrja e efektivit e zgjidhi situatën në kohë rekord.

22:31 18 h më parë22.12.2025.

Autori
Molotovë drejt Kryeministrisë, protestuesit plagosin dy punonjës policie
Politikë

Molotovë drejt Kryeministrisë, protestuesit plagosin dy punonjës policie

Policia ka ndaluar disa persona pas incidenteve në mbyllje të tubimit, disa deputetë shkojnë në komisariatin ku u shoqëruan mbështetësit demokratë.

21:24 19 h më parë22.12.2025.

Autori
“Aksioni nuk ndalet më”, Sali Berisha: Protesta me 3 drejtime, Surreli, “pallati i krimit”
Politikë

“Aksioni nuk ndalet më”, Sali Berisha: Protesta me 3 drejtime, Surreli, “pallati i krimit”

Pasi u larguan nga Kryeministria, Sali Berisha shkoi në seli nga ku u shpreh se ky aksion nuk do të ndalet deri në largimin e Ramës. Ai tha se protesta do të ketë 3 drejtime tashmë.

20:31 20 h më parë22.12.2025.

Autori
Gazment Bardhi: Korrupsioni po i merr frymën Shqipërisë
Politikë

Gazment Bardhi: Korrupsioni po i merr frymën Shqipërisë

Gazment Bardhi, mbajti një nga fjalimet kryesore në protestën kombëtare të opozitës në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Bardhi e cilësoi praninë e qytetarëve si dëshmi se shoqëria shqiptare nuk është dorëzuar.

19:11 21 h më parë22.12.2025.

Autori
Protesta e opozitës, Këlliçi: O sot o kurrë, vendosim një precedent për të ardhmen
Politikë

Protesta e opozitës, Këlliçi: O sot o kurrë, vendosim një precedent për të ardhmen

Belind Këlliçi ishte deputeti i parë që e mori fjalën në protestën kombëtare të opozitës këtë të hënë para Kryeministrisë.

18:40 22 h më parë22.12.2025.

Autori
Argita dhe Jamarbër Malltezi i bashkohen protestës së opozitës
Politikë

Argita dhe Jamarbër Malltezi i bashkohen protestës së opozitës

Argita dhe Jamarbër Malltezi, vajza dhe dhëndri i Sali Berishës, i janë bashkuar protestës së opozitës këtë pasditeje të hëne përpara Kryeministrisë.

18:26 22 h më parë22.12.2025.

Autori
Meta, mesazh nga burgu: Të shembim “barrikadën e 83 diejve” dhe regjimin e korrupsionit
Politikë

Meta, mesazh nga burgu: Të shembim “barrikadën e 83 diejve” dhe regjimin e korrupsionit

Në prag të protestës kombëtare të opozitës, ish-presidenti Ilir Meta ka dërguar një mesazh nga burgu, duke akuzuar kryeministrin Edi Rama për ngritjen e asaj që ai e quan “barrikada e 83 ‘Diejve’”.

17:39 23 h më parë22.12.2025.

Autori
Sali Berisha zbulon tre pikat ku do zhvendoset protesta: Nuk ndalet derisa të ikë Rama
Politikë

Sali Berisha zbulon tre pikat ku do zhvendoset protesta: Nuk ndalet derisa të ikë Rama

Protesta kombëtare e opozitës para Kryeministrisë zgjati rreth 2 orë, ku Berisha akuzoi Ramën për kapje të institucioneve dhe korrupsion, ndërsa pas fjalës së tij disa protestues hodhën molotov.

17:19 23 h më parë22.12.2025.

Autori
Protesta e opozitës, bllokohet Tirana, rrugët ku nuk do lejohet qarkullimi
Aktualitet

Protesta e opozitës, bllokohet Tirana, rrugët ku nuk do lejohet qarkullimi

Policia e Tiranës bën publike planin e masave për protestën e thirrur nga opozita përpara Kryeministrisë. Prej orës 14:00 do të ketë kufizime në disa akse rrugore.

12:37 1 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Të fundit
2 orë në SPAK, ja akuzat që rëndojnë mbi ish-drejtorin e Përgjithshëm të Burgjeve
Kronikë

2 orë në SPAK, ja akuzat që rëndojnë mbi ish-drejtorin e Përgjithshëm të Burgjeve

Ish-drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, Agim Ismaili, ka dalë nga ambientet e SPAK pas rreth dy orësh, ndërsa është zyrtarisht nën hetim për tre vepra penale të rënda.

16:53 17 min më parë23.12.2025.

Autori
Kryeministri sllovak e inaguron mbi patina tunelin që u desh 13 vite të ndërtohej
Europa

Kryeministri sllovak e inaguron mbi patina tunelin që u desh 13 vite të ndërtohej

Kryeministri sllovak Robert Fico inauguroi zyrtarisht tunelin Visnove në qytetin verior të Zhilinës të hënën, duke bërë patinazh përmes trasesë 7.5 kilometra të gjatë disa orë para hapjes zyrtare për qytetarët.

15:58 1 h më parë23.12.2025.

Autori
“Kaloi vijat e kuqe”, Berisha për Salianjin: U vetëpërjashtua nga PD
Politikë

"Ervin Salianji ka kaluar vijat e kuqe dhe u vetëpërjashtua." Kështu e ka komentuar Sali Berisha largimin e ish-deputetit demokrat nga strukturat e PD-së, pasi doli hapur kundër kupolës drejtuese, duke kërkuar rizgjim të partisë përmes një turi takimesh me demokratët.

14:54 2 h më parë23.12.2025.

Autori
Dyshohet si pjesë e grupit kriminal që hakeroi SPAK, ish-drejtori i Burgjeve paraqitet në Prokurorinë e Posaçme
Kronikë

Dyshohet si pjesë e grupit kriminal që hakeroi SPAK, ish-drejtori i Burgjeve paraqitet në Prokurorinë e Posaçme

Ish-drejtori iBurgjeve, Agim Ismaili është paraqitur këtë të martë në SPAK, më shumë se një muaj pasi u mor në pyetje nga prokurorët e posaçëm si person i dyshuar për pjesëmarrjen në grupin kriminal që realizoi hakerimin e sistemit të këtij institucioni pak muaj më parë.

15:31 1 h më parë23.12.2025.

Autori
Rama “dush të ftohtë” ndërtuesve: Më keni mbrapa këmba, këmbës! Shkundini ato xhepa, paguajini punëtorët edhe 2000 euro
Ekonomi

Rama “dush të ftohtë” ndërtuesve: Më keni mbrapa këmba, këmbës! Shkundini ato xhepa, paguajini punëtorët edhe 2000 euro

Në takimin me sipërmarrës ku u diskutua Paqja Fiskale, kryeministri Edi Rama u bëri thirrje ndërtuesve që të deklarojnë pagat reale të punonjësve dhe i paralajmëroi se nuk ka paqe me ta sa i përket rigorozitetit në zbatimin e standardeve në ngritjen e strukturave të banimit.

14:45 2 h më parë23.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Nga RENEA në gatishmëri deri tek dronët, policia publikon planin e masave të sigurisë për festat e fundvitit
Aktualitet

Nga RENEA në gatishmëri deri tek dronët, policia publikon planin e masave të sigurisë për festat e fundvitit

Policia e Shtetit ka bërë publike planin e posaçëm të masave për garantimin e rendit e sigurisë publike gjatë festave të fundvitit dhe ditëve të para të Vitit të Ri 2026. Plani parashikon angazhimin maksimal të të gjitha strukturave policore vendore e qendrore, me qëllim parandalimin e incidenteve.

09:46 1 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Përleshje mes deputetëve në Turqi,  gjatë seancës për buxhetin
Nëpër botë

Përleshje mes deputetëve në Turqi, gjatë seancës për buxhetin

Skena dhune janë regjistruar në parlamenti turk teksa diskutohej buxheti për vitin e ardhshëm. Deputetët e partisë së Erdogan u përfshinë në një përballje, ku nuk munguan as grushtet me të zgjedhurit e opozitës.

09:57 1 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Bonus fundviti edhe për 148 mijë persona me aftësi të kufizuara dhe kujdestarët e tyre, qeveria rishikon buxhetin
Ekonomi

Bonus fundviti edhe për 148 mijë persona me aftësi të kufizuara dhe kujdestarët e tyre, qeveria rishikon buxhetin

Këshilli i Ministrave ka miratuar bonus të veçantë për personat me aftësi të kufizuara dhe kujdestarët e tyre. Sipas ministrit të Financave, bonusin me vlerë 150 euro do ta përfitojnë 148.500 persona.

09:59 1 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Eksploziv në makinë, ekzekutohet në qendër të Moskës gjenerali rus
Europa

Eksploziv në makinë, ekzekutohet në qendër të Moskës gjenerali rus

Një gjeneral i ushtrisë ruse u ekzekutua mëngjesin e së hënës në qendër të Moskës. Rusia dyshon për një sulm të shërbimeve sekrete ukrainase, teksa Kievi ende nuk ka një reagim për këtë ngjarje.

10:11 1 ditë më parë22.12.2025.

Autori
Dumani i kalon stafetën Brahos, kreu i ri i SPAK: Do punojmë si skuadër!
Aktualitet

Dumani i kalon stafetën Brahos, kreu i ri i SPAK: Do punojmë si skuadër!

Në një ceremoni që zgjati vetëm pak minuta në ambientet e Prokurorisë së Posaçme, Altin Dumani pas tre viteve në krye të SPAK ia ka kaluar stafetën Klodian Brahos, të zgjedhur me 7 vota nga anëtarët e KLP-së në mbledhjen e pak ditëve më parë, si drejtuesi i ri.

10:14 1 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Ish-drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, Agim Ismaili, ka dalë nga ambientet e SPAK pas rreth dy orësh, ndërsa është zyrtarisht nën hetim për tre vepra penale të rënda.

16:53 17 min më parë23.12.2025.

Autori
Politikë

"Ervin Salianji ka kaluar vijat e kuqe dhe u vetëpërjashtua." Kështu e ka komentuar Sali Berisha largimin e ish-deputetit demokrat nga strukturat e PD-së, pasi doli hapur kundër kupolës drejtuese, duke kërkuar rizgjim të partisë përmes një turi takimesh me demokratët.

14:54 2 h më parë23.12.2025.

Autori
Kronikë

Ish-drejtori iBurgjeve, Agim Ismaili është paraqitur këtë të martë në SPAK, më shumë se një muaj pasi u mor në pyetje nga prokurorët e posaçëm si person i dyshuar për pjesëmarrjen në grupin kriminal që realizoi hakerimin e sistemit të këtij institucioni pak muaj më parë.

15:31 1 h më parë23.12.2025.

Autori
Ekonomi

Në takimin me sipërmarrës ku u diskutua Paqja Fiskale, kryeministri Edi Rama u bëri thirrje ndërtuesve që të deklarojnë pagat reale të punonjësve dhe i paralajmëroi se nuk ka paqe me ta sa i përket rigorozitetit në zbatimin e standardeve në ngritjen e strukturave të banimit.

14:45 2 h më parë23.12.2025.

Autori
BOTË
Europa

Kryeministri sllovak Robert Fico inauguroi zyrtarisht tunelin Visnove në qytetin verior të Zhilinës të hënën, duke bërë patinazh përmes trasesë 7.5 kilometra të gjatë disa orë para hapjes zyrtare për qytetarët.

15:58 1 h më parë23.12.2025.

Autori
Pentagoni: 100 raketa ndërkontinentale janë instaluar nga Kina pranë Mongolisë
Nëpër botë

Pentagoni: 100 raketa ndërkontinentale janë instaluar nga Kina pranë Mongolisë

Pentagonit ngre alarmin se Kina ka vendosur 100 raketa balistike në tre fushat e saj më të reja të silove bërthamore, duke treguar një zgjerim të shpejtë të kapaciteteve të saj ushtarake strategjike.

13:15 3 h më parë23.12.2025.

Autori
“Hera e fundit që sillesh si i fortë”, Trump – Maduros: Bëhu i zgjuar dhe tërhiqu tani
Amerika

“Hera e fundit që sillesh si i fortë”, Trump – Maduros: Bëhu i zgjuar dhe tërhiqu tani

Në kulmin e tensioneve mes Amerikës dhe Venezuelës, Presidenti Donald Trump i dërgoi një mesazh Nicolas Maduros, duke thënë se do të ishte lëvizje “e zgjuar” që presidenti i Venezuelës të largohej nga pushteti sa nuk është vonë.

11:02 6 h më parë23.12.2025.

Autori
Macron tregon muskujt, stërvitje me ushtarët francezë, shefi i Elizesë u gatuan edhe ushqim
Europa

Macron tregon muskujt, stërvitje me ushtarët francezë, shefi i Elizesë u gatuan edhe ushqim

Presidenti u zhvesh nga kostumi i Kreut të Shtetit duke u ushtruar me regjimentin francez dhe vrapoi me ushtarët, përpara se të gjithë së bashku të shijonin një vakt të përgatitur nga shefi i kuzhinës së Elizesë.

09:47 7 h më parë23.12.2025.

Autori
RAJON
Policia e Kosovës sekuestron sërish armatim në Leposaviq
Kosovë

Policia e Kosovës sekuestron sërish armatim në Leposaviq

Policia e Kosovës ka zbuluar dhe sekuestruar një sasi të konsiderueshme armësh, municioni dhe pajisjesh ushtarake në dy raste të ndara në komunën e Leposaviqit.

13:33 3 h më parë23.12.2025.

Autori
Micotaqis presion fermerëve grekë: Qeveria ime nuk shantazhohet, policia të lirojë rrugët
RAJON

Micotaqis presion fermerëve grekë: Qeveria ime nuk shantazhohet, policia të lirojë rrugët

Përplasja midis qeverisë dhe fermerëve në Greqi do të vijojë. Kryeministri helen Qiriakos Micotaqis i bëri thirrje sot Policisë Rrugore që të largojë traktorët dhe mjetet e tjera bujqësore nga rrugët e vendit, duke theksuar se qeveria e tij nuk shantazhohet.

11:27 5 h më parë23.12.2025.

Autori
Pas njohjes Bahamasi heq dhe vizat për Kosovën
Kosovë

Pas njohjes Bahamasi heq dhe vizat për Kosovën

Kosova dhe Bahamasi kanë hequr vizat mes dy vendeve. Vendimi vjen disa ditë pasi Bahamasi njohu pavarësinë e Kosovës.

10:29 6 h më parë23.12.2025.

Autori
Arrestohet ish-ministri i Bujqësisë në Mal të Zi
RAJON

Arrestohet ish-ministri i Bujqësisë në Mal të Zi

Ish-ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në Malin e Zi, Milutin Simoviç, u arrestua në Nikshiq, siç konfirmoi avokati i tij Miroslav Adziç për Newsmax Balkans.

11:41 1 ditë më parë22.12.2025.

Autori
SPORT
Broja “shpërthen” me gol pas dy vitesh: Ndihem mirë tek Burnley, po e shijoj
Futboll

Broja “shpërthen” me gol pas dy vitesh: Ndihem mirë tek Burnley, po e shijoj

Armando Broja, një nga talentet më të spikatur të futbollit shqiptar, po rikthehet në qendër të vëmendjes në një moment kyç për Kombëtaren kuqezi. Forma e tij aktuale ka rritur ndjeshëm optimizmin te tifozët kuqezi, në prag të play-off të marsit, që mund t’i hapin Shqipërisë rrugën drejt Botërorit.

09:12 7 h më parë23.12.2025.

Autori
Napoli fiton Superkupën e Italisë, Bologna dorëzohet përballë David Neres
Futboll

Napoli fiton Superkupën e Italisë, Bologna dorëzohet përballë David Neres

Trofeu i tretë në histori për të kaltërit, Antonio Conte rikthehet të ngrejë kupën pas 12 vitesh mungesë.

22:24 18 h më parë22.12.2025.

Autori
Gol dhe asist në Turqi, Ernest Muçi nuk mjafton për Trabzonspor
Kombëtarja

Gol dhe asist në Turqi, Ernest Muçi nuk mjafton për Trabzonspor

Pavarësisht paraqitjes së mirë të sulmuesit shqiptar, Trabzonspor nuk arriti të përmbyste rezultatin dhe u largua pa pikë nga kjo sfidë. Sulmuesi kuqezi u ngjit në kuotën e 7 golave sezonalë.

20:36 20 h më parë22.12.2025.

Autori
Ishte përcaktuar të luhej në Australi, Serie A kthen Milan-Como në “San Siro”
Futboll

Ishte përcaktuar të luhej në Australi, Serie A kthen Milan-Como në “San Siro”

Kundërshtimet në rritje dhe komplikimet rreth detajeve teknike të marrëveshjes, e shndërruan ndeshjen e futbollit në një çështje politiko-sportive, duke shkaktuar anulimin e projektit.

18:30 22 h më parë22.12.2025.

Autori
KULTURË
Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi
KULTURË

Lajm i trishtë për adhuruesit e "Ilirëve", ndërron jetë papritur vokalisti Shemi

Ka ndërruar jetë në moshën 64-vjeçare Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”. Shkaqet e ndarjes nga jeta janë ende të paqarta.

18:15 22 h më parë22.12.2025.

Autori
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 14 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 16 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 17 ditë më parë06.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk
SHOWBIZ

Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk

Postimi i CEO-s së platformës "X", Elon Musk ku komentonte me ironi dekolten e hapur të aktores Sydney Sweeney shkaktoi pakënaqësi të fortë, me shumë përdorues që e përshkruan atë si të papërshtatshëm dhe joelegant.

23:05 4 ditë më parë18.12.2025.

Autori
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 7 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 7 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 8 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes