TË FUNDIT
Shqiptarja në Itali tenton të helmojë vjehrrën me ilaç për minjtë Të dielën ndryshon ora, akrepat përpara, humbim një orë gjumë Zjarr në hotelin pranë presidencës franceze, qindra të evakuuar SPAK kërkon pushimin e çështjes ndaj Irena Gjokës: Nuk provohet vepra penale Budapesti mbyll tubacionin, Orban kërcënon Ukrainën: Pa naftë, s’ka gaz nga Hungaria! Rihapet lotaria amerikane, kush janë kushtet që ndryshojnë?
Shqiptarja në Itali tenton të helmojë vjehrrën me ilaç për minjtë Të dielën ndryshon ora, akrepat përpara, humbim një orë gjumë Zjarr në hotelin pranë presidencës franceze, qindra të evakuuar SPAK kërkon pushimin e çështjes ndaj Irena Gjokës: Nuk provohet vepra penale Budapesti mbyll tubacionin, Orban kërcënon Ukrainën: Pa naftë, s’ka gaz nga Hungaria! Rihapet lotaria amerikane, kush janë kushtet që ndryshojnë?
10° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Play off i Botërorit Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Protesta kombëtare Sali Berisha

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Belind Këlliçi

“Nga ngujimi te greva e deputetëve”, Belind Këlliçi: Të gjitha opsionet janë mbi tavolinë
Politikë

“Nga ngujimi te greva e deputetëve”, Belind Këlliçi: Të gjitha opsionet janë mbi tavolinë

Pak para nisjes së protestës së radhës kombëtare, opozita ka ashpërsuar tonet dhe ka paralajmëruar hapa të rinj në përballjen me qeverinë. Nga deklaratat publike, duket se strategjia e saj mund të hyjë në një fazë më të fortë presioni politik.

17:57 3 ditë më parë22.03.2026.

Autori
PS nuk e lëshon Ballukun, Këlliçi: Shqipëria s’e kaloi testin kritik, më 12 mars të mbrojmë demokracinë
Politikë

PS nuk e lëshon Ballukun, Këlliçi: Shqipëria s’e kaloi testin kritik, më 12 mars të mbrojmë demokracinë

Pas vendimit të shumicës parlamentare për të mos dhënë autorizimin për arrestimin e ish-zëvendëskryeministres Belinda Balluku, ka ardhur reagimi i parë nga opozita.

12:12 16 ditë më parë09.03.2026.

Autori
Belind Këlliçi: Ikja e Ballukut, pa Ramën, vetëm e thellon krizën
Politikë

Belind Këlliçi: Ikja e Ballukut, pa Ramën, vetëm e thellon krizën

Përplasjet politike mes mazhorancës dhe opozitës janë intensifikuar pas deklaratave të fundit të kryeministrit në mbrojtje të ish-zëvendëskryeministres, duke sjellë reagime të forta nga radhët e Partisë Demokratike.

12:11 24 ditë më parë01.03.2026.

Autori
Protesta e opozitës, Këlliçi: Qytetarët s’mund të protestojnë me lule
Politikë

Protesta e opozitës, Këlliçi: Qytetarët s’mund të protestojnë me lule

Pak para nisjes së protestës kombëtare të opozitës, deputeti Belind Këlliçi u shfaq në shesh, duke deklaruar se do të jetë “në rresht të parë”, ashtu siç kishte premtuar.

18:21 33 ditë më parë20.02.2026.

Autori
Vendimi i Kushtetueses për Ballukun, Këlliçi: U rrëzua qeveria më e korruptuar në Europë!
Politikë

Vendimi i Kushtetueses për Ballukun, Këlliçi: U rrëzua qeveria më e korruptuar në Europë!

Vendimi i Gjykatës Kushtetuese për masën e sigurisë ndaj zëvendëskryeministres Belinda Balluku ka nxitur reagime të forta politike nga opozita.

22:20 46 ditë më parë06.02.2026.

Autori
“Pushtetit i ka hyrë frika në palcë”, Këlliçi: Dhuna në protestë me urdhër të Edi Ramës
Politikë

“Pushtetit i ka hyrë frika në palcë”, Këlliçi: Dhuna në protestë me urdhër të Edi Ramës

Deputeti demokrat Belind Këlliçi akuzoi Edi Ramën si urdhërues të dhunës në protestën e së shtunës së opozitës. Ai iu kërkoi autoriteteve të lirojnë sa më shpejt të rinjtë e arrestuar pa të drejtë.

19:01 58 ditë më parë26.01.2026.

Autori
“Bashkohemi në protestën historike”, Belind Këlliçi thirrje qytetarëve
Politikë

“Bashkohemi në protestën historike”, Belind Këlliçi thirrje qytetarëve

Deputeti i Partisë Demokratike parashtroi arsyet e betejës së nisur nga opozita shqiptare, përpara tubimit kombëtar.

12:41 60 ditë më parë24.01.2026.

Autori
Belind Këlliçi paraqitet në SPAK
Politikë

Belind Këlliçi paraqitet në SPAK

Deputeti demokrat Belind Këlliçi është paraqitur mëngjesin e kësaj të hëne në SPAK.

12:14 72 ditë më parë12.01.2026.

Autori
Vlora 4 ditë pa ujë, Këlliçi ironizon Ramën: Ishin tubat e PD
Politikë

Vlora 4 ditë pa ujë, Këlliçi ironizon Ramën: Ishin tubat e PD

Deputeti demokrat Belind Këlliçi ka reaguar për qëndrimin e kryeministrit Rama për situatën e krijuar në Vlorë me mungesën e ujit të pijshëm. Me ironi, Këlliçi shkruan se edhe për këtë gjë e ka fajin Saliu.

17:42 86 ditë më parë29.12.2025.

Autori
Protesta e opozitës, Këlliçi: O sot o kurrë, vendosim një precedent për të ardhmen
Politikë

Protesta e opozitës, Këlliçi: O sot o kurrë, vendosim një precedent për të ardhmen

Belind Këlliçi ishte deputeti i parë që e mori fjalën në protestën kombëtare të opozitës këtë të hënë para Kryeministrisë.

18:40 93 ditë më parë22.12.2025.

Autori
FOTO DHE VIDEO/ Përplasjet në Kuvend, Balliu dhe Noka përjashtohen nga seanca
Politikë

FOTO DHE VIDEO/ Përplasjet në Kuvend, Balliu dhe Noka përjashtohen nga seanca

Përshkallëzimi i tensioneve, salla e parlamentit kthehet në arenë kaosi. Deputetët e opozitës bllokuan karriget e ministrave dhe penguan zhvillimin normal të punimeve.

11:11 97 ditë më parë18.12.2025.

Autori
Të fundit
Shqiptarja në Itali tenton të helmojë vjehrrën me ilaç për minjtë
Ekonomi

Sipas autoriteteve italiane, 48-vjeçarja dyshohet se ka tentuar ta helmojë të moshuarën duke përzier helm për minj në ushqimin e saj.

20:00 1 min më parë25.03.2026.

Autori
Të dielën ndryshon ora, akrepat përpara, humbim një orë gjumë
LIFESTYLE

Të dielën ndryshon ora, akrepat përpara, humbim një orë gjumë

Në orët e para të mëngjesit, akrepat do të lëvizin përpara. Kjo do të thotë se do të flemë një orë më pak.

19:46 15 min më parë25.03.2026.

Autori
Zjarr në hotelin pranë presidencës franceze, qindra të evakuuar
Europa

“Hotel Le Bristol Paris” është i njohur për frekuentimin nga figura të njohura të botës së artit dhe spektaklit.

19:32 29 min më parë25.03.2026.

Autori
SPAK kërkon pushimin e çështjes ndaj Irena Gjokës: Nuk provohet vepra penale
Kronikë

SPAK i ka kërkuar GJKKO pushimin e çështjes për gjyqtaren Irena Gjoka për falsifikimin e formularit të vetëdeklarimit.

19:15 46 min më parë25.03.2026.

Autori
Budapesti mbyll tubacionin, Orban kërcënon Ukrainën: Pa naftë, s’ka gaz nga Hungaria!
Europa

Budapesti mbyll tubacionin, Orban kërcënon Ukrainën: Pa naftë, s’ka gaz nga Hungaria!

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, Orban deklaroi se kjo masë vjen si reagim ndaj bllokimit të rrjedhës së naftës ruse përmes tubacionit Druzhba, i cili sipas tij ka qenë jashtë funksionit për 30 ditë.

19:00 1 h më parë25.03.2026.

Autori
Më të lexuarat
Von der Leyen: Paqja 'kritike' për furnizimet globale me energji
Nëpër botë

Von der Leyen: Paqja 'kritike' për furnizimet globale me energji

Duke folur gjatë një vizite në Australi, shefja e Bashkimit Evropian Ursula von der Leyen theksoi nevojën për paqe të negociuar për t'i dhënë fund luftës me Iranin, duke thënë se ishte "thellësisht e shqetësuar" për konfliktin e vazhdueshëm.

08:31 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Bisedimet Iran-SHBA janë "fluide", rritet sërish çmimi i naftës mbi 100 dollarë
Lindja e Mesme

Bisedimet Iran-SHBA janë "fluide", rritet sërish çmimi i naftës mbi 100 dollarë

Shtëpia e Bardhë të hënën duket se i zbuti spekulimet rreth negociatave të mundshme SHBA-Iran mbi luftën, pasi Presidenti Donald Trump sugjeroi se të dy palët po bënin përparim "të madh" drejt një marrëveshjeje.

08:42 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
27-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë, Ministri Hoxha: Moment përcaktues në histori
Aktualitet

27-vjetori i ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë, Ministri Hoxha: Moment përcaktues në histori

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ferit Hoxha, përmes një postimi në rrjetet sociale ka përkujtuar 24 marsin e 27 viteve më parë kur NATO bombardoi Serbinë, për ti dhënë fund kështu luftës në Kosovë.

08:59 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Irani nisi shtatë valë raketash drejt Izraelit në më pak se 10 orë
Lindja e Mesme

Irani nisi shtatë valë raketash drejt Izraelit në më pak se 10 orë

Irani nisi breshëri raketash drejt Izraelit gjatë natës deri të martën, sipas autoriteteve izraelite. Në valën e fundit, sirenat ranë në Dimona, një qytet jugor shkretëtiror pranë Qendrës së Kërkimeve Bërthamore Negev.

09:11 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
Koreja e Veriut: Udhëheqësi Kim Jong-un e quan Jugun "Shtetin më armiqësor"
Nëpër botë

Koreja e Veriut: Udhëheqësi Kim Jong-un e quan Jugun "Shtetin më armiqësor"

Sipas deklaratave të fundit të publikuara dhe të raportuara nga Agjencia Qendrore Koreane e Lajmeve (KCNA), udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong-un ka diçka për të gjithë.

09:28 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
SHQIPËRI
E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron
Kronikë

E rëndë në Klos, 82-vjeçari gjendet i pajetë pas kërkimeve me dron

Një 82 vjeçar që ishte shpallur i zhdukur nga familjarët është gjetur pa jetë në Klos. I moshuari dyshohet se ka rënë aksidentalisht nga një lartësi e madhe.

21:01 59 min më parë25.03.2026.

Autori
Ekonomi

Sipas autoriteteve italiane, 48-vjeçarja dyshohet se ka tentuar ta helmojë të moshuarën duke përzier helm për minj në ushqimin e saj.

20:00 1 min më parë25.03.2026.

Autori
Kronikë

SPAK i ka kërkuar GJKKO pushimin e çështjes për gjyqtaren Irena Gjoka për falsifikimin e formularit të vetëdeklarimit.

19:15 46 min më parë25.03.2026.

Autori
Rihapet lotaria amerikane, kush janë kushtet që ndryshojnë?
Aktualitet

Rihapet lotaria amerikane, kush janë kushtet që ndryshojnë?

Sipas njoftimeve nga Departamenti i Shtetit, edicioni i këtij viti do të shoqërohet me disa risi në procedurat e aplikimit.

18:46 1 h më parë25.03.2026.

Autori
BOTË
Shtëpia e Bardhë: Operacioni ndaj Iranit përpara afateve, regjimi duhet të pranojë realitetin e ri
Amerika

Shtëpia e Bardhë: Operacioni ndaj Iranit përpara afateve, regjimi duhet të pranojë realitetin e ri

E pyetur për mundësinë e dërgimit të trupave tokësore, zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë shmangu përgjigjet konkrete, duke theksuar se të gjitha opsionet mbeten të hapura.

20:45 43 min më parë25.03.2026.

Autori
Europa

“Hotel Le Bristol Paris” është i njohur për frekuentimin nga figura të njohura të botës së artit dhe spektaklit.

19:32 29 min më parë25.03.2026.

Autori
Europa

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, Orban deklaroi se kjo masë vjen si reagim ndaj bllokimit të rrjedhës së naftës ruse përmes tubacionit Druzhba, i cili sipas tij ka qenë jashtë funksionit për 30 ditë.

19:00 1 h më parë25.03.2026.

Autori
15-vjeçari vret dy mësuese, postoi foto me armë para sulmit
Amerika

15-vjeçari vret dy mësuese, postoi foto me armë para sulmit

Një adoleshentë hyri i armatosur në një shkollë në Meksikë dhe vrau dy mësuese për motive ende të paqarta.

18:31 1 h më parë25.03.2026.

Autori
RAJON
Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç
Kosovë

Tragjedi në Gjermani, kamioni i merr jetën nënës shqiptare dhe fëmijës 3 vjeç

Përplasja rezultoi fatale për nënën dhe njërin prej fëmijëve, ndërsa fëmija tjetër 3-vjeçar arriti të shpëtojë mrekullisht.

20:14 12 min më parë25.03.2026.

Autori
Kriza politike në Kosovë, Kushtetuesja rrëzon dekretin e Osmanit, 34 ditë për të zgjedhur Presidentin
Kosovë

Kriza politike në Kosovë, Kushtetuesja rrëzon dekretin e Osmanit, 34 ditë për të zgjedhur Presidentin

Kushtetuesja thekson se deputetët kanë në dispozicion 34 ditë nga hyrja në fuqi e këtij vendimi për të zgjedhur presidentin e ri të vendit dhe nëse kjo nuk ndodh brenda këtij afati, Kuvendi do të shpërndahet automatikisht.

18:03 1 h më parë25.03.2026.

Autori
Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen
RAJON

Me bluzën "Hakmarrje", nxënësi 13 vjeçar plagos rëndë me thikë mësuesen

Ai mbërriti përpara shkollës së tij në Trescore Balneario, në provincën e Bergamos, i veshur me pantallona kamuflazh dhe një bluzë të bardhë me fjalën e kuqe "Hakmarrje" të shkruar mbi të.

12:29 7 h më parë25.03.2026.

Autori
Shqipëria ndërton sallën e sportit në shkollën “Naim Frashëri” në Bujanoc
RAJON

Shqipëria ndërton sallën e sportit në shkollën “Naim Frashëri” në Bujanoc

Ambasada në Beograd njoftoi ceremoninë e përurimit të punimeve në shkollën fillore me vlerë 550 mijë euro, të financiar nga Bashkia e Tiranës.

14:57 1 ditë më parë24.03.2026.

Autori
SPORT
Zbulohet formacioni i mundshëm i Polonisë, trajneri Urban: Shqipëria mund të na surprizojë!
Futboll

Zbulohet formacioni i mundshëm i Polonisë, trajneri Urban: Shqipëria mund të na surprizojë!

Në konferencën për shtyp të zhvilluar këtë të mërkurë, tekniku i vendasve Jan Urban u shpreh se ndeshja do të jetë e hapur dhe Shqipëria mund të dale me fitore nga Varshava.

17:49 2 h më parë25.03.2026.

Autori
“Kam dy muaj që nuk fle”, Sylvinho: Do përshtatemi, në 90 minuta ndodh çdo gjë
Futboll

“Kam dy muaj që nuk fle”, Sylvinho: Do përshtatemi, në 90 minuta ndodh çdo gjë

Sylvinho deklaroi nga Varshava se Shqipëria është gati për ndeshjen e nesërme përballë Polonisë e cila do të vendosë të ardhmen e Kombëtares drejt vendeve të fundit bosh për Botërorin.

17:36 2 h më parë25.03.2026.

Autori
“Shqiponjat” kuqezi mbërrijnë në Poloni
Kombëtarja

“Shqiponjat” kuqezi mbërrijnë në Poloni

Kombëtarja shqiptare ka mbërritur në Poloni pak pas mesditës së kësaj të mërkure, duke hyrë zyrtarisht në fazën finale të përgatitjeve për sfidën vendimtare ndaj Polonisë në “play-off”-in e Botërorit 2026.

15:34 4 h më parë25.03.2026.

Autori
“Duan ta heshtin zërin e Kombëtares”, “Tifozat Kuq e Zi” akuzojnë FSHF-në: Ku i morën biletat agjencitë?
Kombëtarja

“Duan ta heshtin zërin e Kombëtares”, “Tifozat Kuq e Zi” akuzojnë FSHF-në: Ku i morën biletat agjencitë?

Grupimi i organizuar paralajmëroi se mungesa e tyre do të ndikojë drejtpërdrejt në atmosferën në stadium, duke theksuar se mbështetja nga tribunat ka qenë gjithmonë një element kyç për Kombëtaren.

15:23 4 h më parë25.03.2026.

Autori
KULTURË
Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët
KULTURË

Mozaiku i Tiranës me materiale nga antikiteti, Rama zbulon risitë për vizitorët

Mozaiku i Tiranës daton që nga shekulli i III dhe u zbulua në vitet ’70 gjatë punimeve për ndërtimin e një blloku pallatesh në Tirana. Sot, ai përfaqëson një hapësirë moderne që shërben si platformë për prezantimin e mozaikëve më të rëndësishëm dhe destinacion i rëndësishën kulturor e turistik.

08:46 4 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX
KULTURË

Shuhet Jurgen Habermas, një nga filozofët më me ndikim të shek. XX

Jürgen Habermas, puna e të cilit mbi komunikimin, racionalitetin dhe sociologjinë e bëri atë një nga filozofët më me ndikim në botë dhe një figurë kyçe intelektuale në Gjermaninë e tij u shua në moshën 96 vjeçare.

09:02 10 ditë më parë15.03.2026.

Autori
Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori
KULTURË

Kitara ikonike e Pink Floyd shitet për 14.55 milionë dollarë, më e shtrenjta në histori

David Gilmour e bleu këtë Fender Stratocaster në vitin 1970 nga Manny's Music në Manhattan.

11:40 11 ditë më parë14.03.2026.

Autori
Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh
KULTURË

Arkeologët zbulojnë Aleksandrinë e humbur në Tigër, kryeveprën e dytë të ngritur nga Aleksandri i Madh

Qyteti i lashtë u themelua në shekullin e 4-të para Krishtit si një port që lidhte tregtinë nga India me Mesopotaminë dhe botën mesdhetare dhe ra në harresë pas shekullit të 3-të pas Krishtit.

09:56 11 ditë më parë14.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina
SHOWBIZ

18 milionë euro në një foto! Ky është luksi në të cilin jetojnë Ronaldo dhe Georgina

Një foto e publikuar në rrjetet sociale nga partnerja e Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ka tërhequr vëmendjen për luksin e jashtëzakonshëm që shfaq.

17:58 2 ditë më parë23.03.2026.

Autori
Ndahet nga jeta pronari i Onlyfans
SHOWBIZ

Ndahet nga jeta pronari i Onlyfans

Platforma, e krijuar në 2016, u bë jashtëzakonisht e popullarizuar gjatë pandemisë COVID-19, duke e çuar atë në listën e miliarderëve të Forbes brenda tre vitesh.

16:31 2 ditë më parë23.03.2026.

Autori
La pas mbi 70 milionë dollarë, kush e përfiton pasurinë e Chuck Norris?
SHOWBIZ

La pas mbi 70 milionë dollarë, kush e përfiton pasurinë e Chuck Norris?

Aktori, simbol i kinemasë së aksionit dhe i kulturës pop, kishte ndërtuar një karrierë mbi pesë dekada, duke grumbulluar një pasuri të vlerësuar rreth 70 milionë dollarë.

09:43 3 ditë më parë22.03.2026.

Autori
Drejtonte mjetin në gjendje të dehur, publikohen pamjet e arrestimit të Justin Timberlake
SHOWBIZ

Drejtonte mjetin në gjendje të dehur, publikohen pamjet e arrestimit të Justin Timberlake

Ngjarja që ka ndodhur në qershor të vitit 2024 në Sag Harbor, pas një ndalimi rutinë nga policia në Long Island. Policia e ndaloi për kalim të kundraligjshëm të një tabele “Stop” dhe lëvizje të çrregullt në rrugë.

22:22 3 ditë më parë21.03.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes